Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen herkes ama herkes yazdıklarına dikkat etsin!
Şu anda burada birbirinize giriyorsunuz fakat hepiniz bu ülkenin insanısınız, aranızda bu ülke için hizmet eden öğretmen, doktor, akademisyen, mühendis, mimar var, aranızda evkadınları, öğrenciler var.
Siz halksınız, bu vatanın halkı, hiçbirinizin diğerini suçlamaya hakkı yok, hepiniz vatanın geleceğini düşünüyorsunuz, madem düşünüyorsunuz sağduyulu olun.
Konuyu kapatmak zorunda bırakmayın.
Neyse merak edenler için, bugün Taksim - Gezi parkı çevresinde olay yoktu, sakindi. Dün Beşiktaş' taki savaş alanından sonra çok iyi geldi. :)
İzmir ve Ankara karışmaya başlamış yine, oradaki arkadaşlara destek olmalıyız.
Sanırım bu cevap bana geldi, neye inanacağını herkes iyi bilir tabi.
Ben de onu diyorum zaten, neden şehitler olurken verilmedi bu kadar tepki, neden reyhanlı olayında yapılmadı?
Ben polisin yaptığını doğru buluyorum demedim ama ötekileştirmeyi de çok iyi biliyoruz maalesef...
Baskıdan bahsediyorsak bu ülkede başörtüsü yasağı da yıllarca süren bir baskı...
Bu olayı bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum böyle yakıp yıkarak mı karşı çıkmalıyım.
Farklı düşündüğümüz ortada, en iyisi birbirimizin fikirlerine saygı duymak.
Ankara Kızılay ve İzmir Alsancak'ta büyük olaylar var diyor herkes twitterda.. Bilgisi olan var mı?
Cnm.hosgrldin bir gunluk ceza olmasona sevindim
bundan ötesi yokkk!!!İllede T.C. illede ATATÜRKK!!!!!!varsa itirazınız bırakın vatanımızı bize,biz yönetirizde koruruzda Kimseye ihtiyacımız yok bizim arkadaş!!!
zamanında dedelerimiz,nenelerimiz,çoluk çocuk,aç susuz savaşıp da almış bu toprakları be!!!şimdi siz kimsinizde bizi kendi vatanımızda birbirimize düşman etmeye çalışıyorsunuz!!!siz kimsiniz yaaa!!sizin ne bu dünyada ne öbür dünyada yatacak yeriniz yyookk!!
Ankara Kızılay ve İzmir Alsancak'ta büyük olaylar var diyor herkes twitterda.. Bilgisi olan var mı?
Lütfen herkes ama herkes yazdıklarına dikkat etsin!
Şu anda burada birbirinize giriyorsunuz fakat hepiniz bu ülkenin insanısınız, aranızda bu ülke için hizmet eden öğretmen, doktor, akademisyen, mühendis, mimar var, aranızda evkadınları, öğrenciler var.
Siz halksınız, bu vatanın halkı, hiçbirinizin diğerini suçlamaya hakkı yok, hepiniz vatanın geleceğini düşünüyorsunuz, madem düşünüyorsunuz sağduyulu olun.
Konuyu kapatmak zorunda bırakmayın.
hoş buldum canım teşekkürler bende sevindim elimden geldiğince takip ettim ama konuyu. ceza alma sebebinide biliyorum site yönetiminin hakkı var . ama işte bazı konuşmalar bizi burada çok fazla kışkırtmaya yönelik. burada benimle beraber birkaç kişi daha ceza aldı. almayan arkadaşlara söylüyorum . kim ne söylerse söylesin kışkırtmak için kanmayın hiç . herkesin dili var konuşur engelleyemiyoruz. bizler cevap vermedikçe konuşur konuşur giderler zaten
mune resmen vatan haini denildi bizlere bunun cezası olmalı
gercekten kaldırılamayack cümledir bu
Violet habersiz bırakmayın bizleri.
İzmirde bir hareketlilik varmış ama, herhangi bir saldırı veya orantısız güç yok şuanda, haberleri alıyorum.
kafama taş düşse polisten bilmem.
ama başbakan bile polise biber gazını dikkatli kullanmadığı için kızdı.
polis eşleri birazda
asker eşlerini görse
eşleri dağlara operasyona gidiyor aylaarca gelmiyor
eşleri olmadan ellerin memlketinde aylarca eşlerini bekliyor
bayramdan bayarama eşleri gelen var.
biraz şükredin...
canım kible gitsin. hiç muhattap olma . Mune bakar zaten icabına. sıkma canına burada kimin ne olduğunu , seni bilen bilir zaten..
dün İzmir'de biber gazlı müdahale vardı canım ateş hattı gibiydi. Alsancak Sevincin oralar Cami durağı tarafı basmaneye kadar karışıktı. arkadaşlarla Alsancaktaydık bizde fakat çok fenaydı . maskeler pek bir işe yaramıyor. zaten gözlerimizi açamadık bile
Mune bu konunun, tvitırı, face i olmayan, tek girdiği site burası olan, olaylardan bihaber ne kadar çok kadına ulaştığını biliyorsunuz.
Sorumluluğunuz çok büyük.
Ufak tefek şeylerde müdahale edin tabi ama lütfen konuyu kapatmayın.