ARKADAŞLAR LÜTFEN OLAYI KİŞİSEL TARTIŞMAYA DÖNÜŞTÜRMEYELİM SAYGI DUYMASANIZDA YAZILANLARA SAYFAYI AŞAĞI KAYDIRIN CVP VERMEYİN HERKES KENDİ DOĞRUSUNU SAVUNSUN ÇOĞUNLUKTA ORTADA GERÇEKLERDE ORTADA
peki bişey dicem dün polis barakalrını ateşe verdiler
arabaları yaktılar bunu yapanlar kim ülkesini milletini savunanlarmı
valla ne desem boş herkesin kafasında düşman polis oldu
ortalığı yakan yıkan kahraman
yanlış anlaşılmasın ben dediğim gibi eyleme yeminle gidecektim
ama iş eylemden çokten çıktı
içip içip şişeleri polise atan molotof atan bunlar kim oluo
haa bu arada haftalarca özel hareketta olup evine gelmeyen polisler var
yaaa benim niyetim ortalığı kızdırmak değil nasılki eylemcilerin arasında provakatör çok
polistede illaki vardır ama kesinlikle buna büyük bi kısım dahil değil
polis kendini korumak zorun herkes gibi biraz sağduyu
ATATÜRK aşığı biri olarak bu olanlaarra gerçekten çok üzülüyorum
Canım sen karıştırıyorsun, molotof atan, taş atanlar diyarbakırda, polis onlara kılını kıpırdatamıyor.
Ayrıca emir kulu diyenlere
Eki Görüntüle 726459
İnsani yanını koruyan tüm polisleri tenzih ediyorum.
Bu insanlık dışı uygulamaları hala savunanları ise tüm gücümle KINIYORUM!
Dün gece alsancak feciydi canım.
Ama şuan da büyütülecek bir durum olmadığı haberini aldım.
En azından kordon tarafı için.
Eğer kızım ve arkadaşları bu sivil tepkiye baş koymuş olmasaydı aynı senin düşündüğüm gibi düşünürdüm AskInihancım.
Son derece sağ duyulu başlayan bu direniş gruplarının içine ne yazık ki dün itibariyle bozguncu kişiler sızdı ve direnişçilerin
asla olmasını istemediği şeylere tevessül ettiler. Araçlara ilk saldırı kırıp dökme olayları önce polisler tarafından başlatılıp
bu marjinal kişileri yönlendirmiştir. Sivil direnişçiler son derece üzgün meydanları terk ettiler meydan bunlara kaldı ne yazık ki.
Bu sabah itibariyle sivil direniş, Haklı davaları ve temizlik göreviyle yine ordalar.
tekrar yorumunu niye yazdın buraya
cevap yazdım sanada saygı gösteriyorum dedim
tartışma çıkarmak istiyorsan
oyuna gelmem bilesin...
Elbette bunları yapanlar direnişçi halk değil.
Direnişçi halk, bunlara büyük tepki veriyor.
Dediğimiz gibi, bu büyük hareketten nemalanmak isteyenler olacaktır.
Tepkiyi yine halk koyacaktır.
kanunsa kanun o zaman eylemcilerin yaptığı tamamen yasa dışı
eylem izinle kurala göre yapılır
neyse benim niyetim dediğim gibi ortalığı karıştırmak falan değil biraz sağduyu o kadar
Hanımlar,
hiçbiriniz kusura bakmayın, bu topikte bölücülük, vatan hainliği, burası bizim beğenmeyen gider, sen o'sun, sen şu'sun diye laf atıp konuyu amacından saptıran kim olursa alır cezayı şu saatten itibaren.
Biz bu toprakların kadınlarıysak, günlerdir süren olaylar hakkında düşüncelerimizi yazmak istiyorsak bunun yolu birinin diğerine saldırmasından suçlamasından geçmiyor.
Herkesin inandığı değerleri var, bu değerlere saygı duymak, karşı fikirlerin sesine de kulak vermek lazım, demokrasi diyorsak demokrasi çok sesliliktir, iftira, aşağılamak, hakaret demokrasi olamaz.
Molotof atan var mı? Benim haberim yok, doğru mudur?
Elbette bunları yapanlar direnişçi halk değil.
Direnişçi halk, bunlara büyük tepki veriyor.
Dediğimiz gibi, bu büyük hareketten nemalanmak isteyenler olacaktır.
Tepkiyi yine halk koyacaktır.
Sanırım bu cevap bana geldi, neye inanacağını herkes iyi bilir tabi.
Ben de onu diyorum zaten, neden şehitler olurken verilmedi bu kadar tepki, neden reyhanlı olayında yapılmadı?
Ben polisin yaptığını doğru buluyorum demedim ama ötekileştirmeyi de çok iyi biliyoruz maalesef...
Baskıdan bahsediyorsak bu ülkede başörtüsü yasağı da yıllarca süren bir baskı...
Bu olayı bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum böyle yakıp yıkarak mı karşı çıkmalıyım.
Farklı düşündüğümüz ortada, en iyisi birbirimizin fikirlerine saygı duymak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?