Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ankara Kızılay ve İzmir Alsancak'ta büyük olaylar var diyor herkes twitterda.. Bilgisi olan var mı?

mune resmen vatan haini denildi bizlere bunun cezası olmalı
gercekten kaldırılamayack cümledir bu

Violet habersiz bırakmayın bizleri.
İzmirde bir hareketlilik varmış ama, herhangi bir saldırı veya orantısız güç yok şuanda, haberleri alıyorum.

Sinirlenmeyin de konu kapanmasın lütfen. Ne kadar çok kişiye ulaşırsa yaşananlar o kadar iyi.

Ben bizzat oralarda bulunduğum için gülüp geçiyorum sadece. Halkın provakotörlere olan tepkisini görebilseniz keşke, ben 2-3 örnek kendi gözlerimle gördüm. Siz de gülüp geçin. Öyle bir dayanışma var ki dışarıda, benim umutlarım yeşerdi yeniden. Hiç canınızı sıkmayın. :)

tekrar yorumunu niye yazdın buraya
cevap yazdım sanada saygı gösteriyorum dedim
tartışma çıkarmak istiyorsan
oyuna gelmem bilesin...

Ankara Kızılay ve İzmir Alsancak'ta büyük olaylar var diyor herkes twitterda.. Bilgisi olan var mı?

Ablamla 15 dakika önce konuştum, büyütülecek bir şey olmadığını söyledi.
Pasaport tarafında kordondalar.
Gündoğdu, konak, basmane tarafları ne durumda bilemiyorum.

Cnm.hosgrldin bir gunluk ceza olmasona sevindim

hoş buldum canım teşekkürler bende sevindim elimden geldiğince takip ettim ama konuyu. ceza alma sebebinide biliyorum site yönetiminin hakkı var . ama işte bazı konuşmalar bizi burada çok fazla kışkırtmaya yönelik. burada benimle beraber birkaç kişi daha ceza aldı. almayan arkadaşlara söylüyorum . kim ne söylerse söylesin kışkırtmak için kanmayın hiç . herkesin dili var konuşur engelleyemiyoruz. bizler cevap vermedikçe konuşur konuşur giderler zaten

senin yerin var demi garanti yani tövbe tövbe azdılar yine

Kızılay karıştı yine. Ben alıştım artık gaz bombası seslerine, dumanlara falan yazmadım ondan. Kitap okuma eylemi vardı ama okutmadılar galiba. :26:

Mune bu konunun, tvitırı, face i olmayan, tek girdiği site burası olan, olaylardan bihaber ne kadar çok kadına ulaştığını biliyorsunuz.
Sorumluluğunuz çok büyük.

Ufak tefek şeylerde müdahale edin tabi ama lütfen konuyu kapatmayın.

Aynen tatlim bende diger konudan beri onu savunuyorun hem fikir olduklarimizla paylasim yapalim
Cvp vermezsek konuda dagilmamis kapaa noktasina gelmemos olur
Guzel bayannnn

mune resmen vatan haini denildi bizlere bunun cezası olmalı
gercekten kaldırılamayack cümledir bu

canım kible gitsin. hiç muhattap olma . Mune bakar zaten icabına. sıkma canına burada kimin ne olduğunu , seni bilen bilir zaten..

Violet habersiz bırakmayın bizleri.
İzmirde bir hareketlilik varmış ama, herhangi bir saldırı veya orantısız güç yok şuanda, haberleri alıyorum.

dün İzmir'de biber gazlı müdahale vardı canım ateş hattı gibiydi. Alsancak Sevincin oralar Cami durağı tarafı basmaneye kadar karışıktı. arkadaşlarla Alsancaktaydık bizde fakat çok fenaydı . maskeler pek bir işe yaramıyor. zaten gözlerimizi açamadık bile

Şuan ülkemizde gelir adaletsizliği var...
850 liraya markette kasiyerlik yap
inanın tek başıma geçinemem
350 ev kirası yol parası su elektirk
giyim yazmıyorum o lüks...

peki bişey dicem dün polis barakalrını ateşe verdiler
arabaları yaktılar bunu yapanlar kim ülkesini milletini savunanlarmı
valla ne desem boş herkesin kafasında düşman polis oldu
ortalığı yakan yıkan kahraman
yanlış anlaşılmasın ben dediğim gibi eyleme yeminle gidecektim
ama iş eylemden çokten çıktı
içip içip şişeleri polise atan molotof atan bunlar kim oluo
haa bu arada haftalarca özel hareketta olup evine gelmeyen polisler var
yaaa benim niyetim ortalığı kızdırmak değil nasılki eylemcilerin arasında provakatör çok
polistede illaki vardır ama kesinlikle buna büyük bi kısım dahil değil
polis kendini korumak zorun herkes gibi biraz sağduyu
ATATÜRK aşığı biri olarak bu olanlaarra gerçekten çok üzülüyorum

canım kible gitsin. hiç muhattap olma . Mune bakar zaten icabına. sıkma canına burada kimin ne olduğunu , seni bilen bilir zaten..

ya canım sadece bu değil ki. böylelerinin geneli direnişçilere terörist diyor
normalde takılmam ama bu kadar da değil yani herkes haddini bilsin.

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR LÜTFEN OLAYI KİŞİSEL TARTIŞMAYA DÖNÜŞTÜRMEYELİM SAYGI DUYMASANIZDA YAZILANLARA SAYFAYI AŞAĞI KAYDIRIN CVP VERMEYİN HERKES KENDİ DOĞRUSUNU SAVUNSUN ÇOĞUNLUKTA ORTADA GERÇEKLERDE ORTADA

Dün gece alsancak feciydi canım.

Ama şuan da büyütülecek bir durum olmadığı haberini aldım.
En azından kordon tarafı için.

Cnm bu konuda tamemen haklisin habee saayo kizim okuldan geliyo ve takip sansim olmuyo ki haberlere yansiyan binde biriymis
Gece kk yi bi actim olanlara cok sasirdim
Sizler sayesibde bolgilendim sabah 5 e kadar takip ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…