• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay ben dayanamıcam izlicem başbakanı. devlet bahçeli' nin püskevit, 2009 hesabı vs. gibi pr çalışması mı yapıyor espri yaparak başbakan acaba
Bir kere güldüğünü gördüm o da "sen bakma alkolikler bana bile oy veriyor" derken:9:

$şşşşş.jpg ........................

gerçe şu ki orda olanların ve burda bulunanların çoğunun derdi ülkeyi bölmek.... bize fırsat vermedinz deniliyormuş taksime geldinizde ne oldu????onlarca canın yanması göz altı maddi hasar vs den başka... amcınız yönetimi sorgulamak eleştirmek olsaydı üç seçimide bir arada yapalım denirken oturup sandığa çalışırdınz..... siz maddi manevi değerleri çekemiyorsunz bütün mesele bu.... ben ve benim gibi düşünn insanları dinlemeye hatta yazdıklarını okumaya dahi tahammülünz yok bu eskidende böyleydi şimdide böyle....

yorumunuza saygı gösteriyorum
benim 5 senedir işsiz olmamın sorumlusu sizsiniz...

aferin çok güzel düşünüyosun aynen devam et!!yarın bir gün yatacak yerin kalmayınca bu sözlerini hiç unutma!

gerçe şu ki orda olanların ve burda bulunanların çoğunun derdi ülkeyi bölmek.... bize fırsat vermedinz deniliyormuş taksime geldinizde ne oldu????onlarca canın yanması göz altı maddi hasar vs den başka... amcınız yönetimi sorgulamak eleştirmek olsaydı üç seçimide bir arada yapalım denirken oturup sandığa çalışırdınz..... siz maddi manevi değerleri çekemiyorsunz bütün mesele bu.... ben ve benim gibi düşünn insanları dinlemeye hatta yazdıklarını okumaya dahi tahammülünz yok bu eskidende böyleydi şimdide böyle....

halbüse ayran içseniz ne alkolik olacaksınız ne bişey :27:

şaka gibi iç ama akp ye oy ver alkolik olmazsın

bu ayran muhabbetinin ardında bişey vardır neden su değilde ayran acaba sütaşada mı ortak oldu :52::52:

Şu an neler oluyor acaba meydanlarda diye merak ediyorsanız ve Twitter'iniz yoksa google'a direnankara, direngeziparkı, occupygezi, direnizmir, gezideyim kelimelerini aratarak online olarak twitterdan takip edebilirsiniz.

bilmeden etmeden bu şekilde suçlarsanız prorvoke etmeye çalışıp gaz vermek için elinizden geleni yaparsanız elbette okumaya tahammülümüz olmaz..kuzenlerim,kardeşlerim 2-3 gündür istanbul ve ankaradalar ve ülkeyi bölmek gibi bir dertleri yok! iftira atmayın biliyorsunuz çok günahtır!!

maddi-manevi değerleri çekemiyorsunuz açıklamasına gülüyorum yalnız çok komik olmuş :)

valla ben körü körüne kimseyi savunmuyorum
adamlar gezi parkı için eylemdeyken birden polis eylemcilere saldırdı.
olay orantısız güç yüzünden büyüdü
halk buna tepki gösterdi
çünkü unutmuyorum 30 tane şehit verdiğimizde protesto ederken
polis copla saldırmıştı.
en son akil insanlar geldiğinde
halk sizi istemiyoruz gidin deyince polis gene biber cop saldırısı yapmıştı.
halk buna tepki gösteriyor.
harç kalksın diyoruz ,öğretmenler atanamıyoruz diyor cop biber gazı.
geçinemiyoruz işsiziz diyorum biber gazı cop.
korkudan artık insanar sokağa çıkamaz duruma düştü
reyahanlı olayını unutmayalım hangimiz dışarı çıkıp eylem yaptı.
neden yapamadık bastırıldık.
artık baskılara dur demek için halk ayaklandı.

öyle ben körü körüne inanmıyorum diyerek
konuşmayalım işinize eğelene çook güzel inanırsınız ama...

Sanırım bu cevap bana geldi, neye inanacağını herkes iyi bilir tabi.
Ben de onu diyorum zaten, neden şehitler olurken verilmedi bu kadar tepki, neden reyhanlı olayında yapılmadı?
Ben polisin yaptığını doğru buluyorum demedim ama ötekileştirmeyi de çok iyi biliyoruz maalesef...
Baskıdan bahsediyorsak bu ülkede başörtüsü yasağı da yıllarca süren bir baskı...
Bu olayı bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum böyle yakıp yıkarak mı karşı çıkmalıyım.
Farklı düşündüğümüz ortada, en iyisi birbirimizin fikirlerine saygı duymak.

aferin çok güzel düşünüyosun aynen devam et!!yarın bir gün yatacak yerin kalmayınca bu sözlerini hiç unutma!

maddi manavi değerleri çekemiyormuşuz yoruma bak...
ondan mı benim 3 dedem çanakkalede şehit oldu
1 dayımda gazi...

İzmir'de 10 polis 1 kıza saldırıyor.

[video=youtube;TqQjPHtAZ6c]http://www.youtube.com/watch?v=TqQjPHtAZ6c[/video]

Bu yoruma bayıldım:
Oysa ki biz, AKP li vekilin oğlu polisleri karakolda sıraya dizdirince POLİSE UZANAN ELLER KIRILSIN diye slogan atmıştık.

Bu mu karşılığı ?

Son düzenleme:
$945466_481377411946152_1273379257_n.jpg

tam aklımdan bu olayı geçiriyodum ki paylaşmışlar, herkes polisi savunmuştu, polisin yanında olmuştu ben de dahil, sonuç???

bilmeden etmeden bu şekilde suçlarsanız prorvoke etmeye çalışıp gaz vermek için elinizden geleni yaparsanız elbette okumaya tahammülümüz olmaz..kuzenlerim,kardeşlerim 2-3 gündür istanbul ve ankaradalar ve ülkeyi bölmek gibi bir dertleri yok! iftira atmayın biliyorsunuz çok günahtır!!

maddi-manevi değerleri çekemiyorsunuz açıklamasına gülüyorum yalnız çok komik olmuş :)
dikkatinizi çekerim ki çoğu dedim..... sizin gibi islamcı !!! deyip herkesi aynı kefeye koymadım....

Sanırım bu cevap bana geldi, neye inanacağını herkes iyi bilir tabi.
Ben de onu diyorum zaten, neden şehitler olurken verilmedi bu kadar tepki, neden reyhanlı olayında yapılmadı?
Ben polisin yaptığını doğru buluyorum demedim ama ötekileştirmeyi de çok iyi biliyoruz maalesef...
Baskıdan bahsediyorsak bu ülkede başörtüsü yasağı da yıllarca süren bir baskı...
Bu olayı bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum böyle yakıp yıkarak mı karşı çıkmalıyım.
Farklı düşündüğümüz ortada, en iyisi birbirimizin fikirlerine saygı duymak.

canım ben kapalıyım ve bağlı bulumduğum bir tarikat var
gayette üniversitede rahat okudum.
bende size saygı duyuyorum..

Ülkeyi bölmeye çalışanlardan BİRİ olarak ben Taksim' den geldim biraz önce. Dün de Beşiktaş' taydım. İki saat sonra tekrar çıkacağım meydanlara. Ne provakatörlük yapıyormuşum beee.

Yaaa tabi maddi olarakçekemiyoruz adamlar bizim paramızla yat kat gemicik sahibi oldu :)
yaaa tbikiii çekemiyoruz polis denen sözde milleti koruması gereken şahsiyetler bizim paramızla bizi zehrlyor :) harbiden çekemiyoruzzzzzz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back