Bir kere güldüğünü gördüm o da "sen bakma alkolikler bana bile oy veriyor" derkenay ben dayanamıcam izlicem başbakanı. devlet bahçeli' nin püskevit, 2009 hesabı vs. gibi pr çalışması mı yapıyor espri yaparak başbakan acaba
gerçe şu ki orda olanların ve burda bulunanların çoğunun derdi ülkeyi bölmek.... bize fırsat vermedinz deniliyormuş taksime geldinizde ne oldu????onlarca canın yanması göz altı maddi hasar vs den başka... amcınız yönetimi sorgulamak eleştirmek olsaydı üç seçimide bir arada yapalım denirken oturup sandığa çalışırdınz..... siz maddi manevi değerleri çekemiyorsunz bütün mesele bu.... ben ve benim gibi düşünn insanları dinlemeye hatta yazdıklarını okumaya dahi tahammülünz yok bu eskidende böyleydi şimdide böyle....
hı hı evet dünde paylaşmıştınz pomalar birini ezdi yok bilmem ne diye hatırlatırım haberin kaynağınıda ben sormuştum:hiç sanmıyorum bunu bildiğini...
araştırmadan,muhakeme yapamadan ezbere konuşan bir milletiz biz
gerçe şu ki orda olanların ve burda bulunanların çoğunun derdi ülkeyi bölmek.... bize fırsat vermedinz deniliyormuş taksime geldinizde ne oldu????onlarca canın yanması göz altı maddi hasar vs den başka... amcınız yönetimi sorgulamak eleştirmek olsaydı üç seçimide bir arada yapalım denirken oturup sandığa çalışırdınz..... siz maddi manevi değerleri çekemiyorsunz bütün mesele bu.... ben ve benim gibi düşünn insanları dinlemeye hatta yazdıklarını okumaya dahi tahammülünz yok bu eskidende böyleydi şimdide böyle....
enim ünv. kimliğimn alınmasının baş örtümün açılmasının hattta binlerce okuyamayan insanın sebebide sizsinz....yorumunuza saygı gösteriyorum
benim 5 senedir işsiz olmamın sorumlusu sizsiniz...
halbüse ayran içseniz ne alkolik olacaksınız ne bişey
şaka gibi iç ama akp ye oy ver alkolik olmazsın
valla ben körü körüne kimseyi savunmuyorum
adamlar gezi parkı için eylemdeyken birden polis eylemcilere saldırdı.
olay orantısız güç yüzünden büyüdü
halk buna tepki gösterdi
çünkü unutmuyorum 30 tane şehit verdiğimizde protesto ederken
polis copla saldırmıştı.
en son akil insanlar geldiğinde
halk sizi istemiyoruz gidin deyince polis gene biber cop saldırısı yapmıştı.
halk buna tepki gösteriyor.
harç kalksın diyoruz ,öğretmenler atanamıyoruz diyor cop biber gazı.
geçinemiyoruz işsiziz diyorum biber gazı cop.
korkudan artık insanar sokağa çıkamaz duruma düştü
reyahanlı olayını unutmayalım hangimiz dışarı çıkıp eylem yaptı.
neden yapamadık bastırıldık.
artık baskılara dur demek için halk ayaklandı.
öyle ben körü körüne inanmıyorum diyerek
konuşmayalım işinize eğelene çook güzel inanırsınız ama...
aferin çok güzel düşünüyosun aynen devam et!!yarın bir gün yatacak yerin kalmayınca bu sözlerini hiç unutma!
dikkatinizi çekerim ki çoğu dedim..... sizin gibi islamcı !!! deyip herkesi aynı kefeye koymadım....bilmeden etmeden bu şekilde suçlarsanız prorvoke etmeye çalışıp gaz vermek için elinizden geleni yaparsanız elbette okumaya tahammülümüz olmaz..kuzenlerim,kardeşlerim 2-3 gündür istanbul ve ankaradalar ve ülkeyi bölmek gibi bir dertleri yok! iftira atmayın biliyorsunuz çok günahtır!!
maddi-manevi değerleri çekemiyorsunuz açıklamasına gülüyorum yalnız çok komik olmuş :)
Sanırım bu cevap bana geldi, neye inanacağını herkes iyi bilir tabi.
Ben de onu diyorum zaten, neden şehitler olurken verilmedi bu kadar tepki, neden reyhanlı olayında yapılmadı?
Ben polisin yaptığını doğru buluyorum demedim ama ötekileştirmeyi de çok iyi biliyoruz maalesef...
Baskıdan bahsediyorsak bu ülkede başörtüsü yasağı da yıllarca süren bir baskı...
Bu olayı bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum böyle yakıp yıkarak mı karşı çıkmalıyım.
Farklı düşündüğümüz ortada, en iyisi birbirimizin fikirlerine saygı duymak.
bilmeden etmeden bu şekilde suçlarsanız prorvoke etmeye çalışıp gaz vermek için elinizden geleni yaparsanız elbette okumaya tahammülümüz olmaz..kuzenlerim,kardeşlerim 2-3 gündür istanbul ve ankaradalar ve ülkeyi bölmek gibi bir dertleri yok! iftira atmayın biliyorsunuz çok günahtır!!
maddi-manevi değerleri çekemiyorsunuz açıklamasına gülüyorum yalnız çok komik olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?