• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçipte mi çıkmış acaba yayına :37:
Söyledikleri mantıklı değil.
Mantık mı dedim? Pardon..

Taksim'den izleyemeyenler için

$Ekran Resmi 2013-06-02 17.20.08.jpg

Kızılay için gönüllü doktor numaraları: - 05368484145 - 05366947674 - 05309235120 bol bol rt yapın #direnankara"

Şimdi duydum. Taksime cami de yapıcam demiş. Böylece dinci kesimi yanına almaya çalışıyor Öyle de oluyor

bu eleştiren olayı anlamayan insanların
Çanakkale harbindeyken dedeleri savaşa gitmeyip evde uyuyordu...

Show tvye tahammül edip izleyen varsa özet geçebilir mi?
Ne anlatıyor merak ediyorum.

İnanın dinlemeye tahammülüm olmadığından dinleyemiyorum.

Fatih Altaylı Sağduyulu, yansız, zekice güncel sorular yöneltiyor lakin diktatör burnundan kıl aldırmıyor.

halbüse ayran içseniz ne alkolik olacaksınız ne bişey :27:

şaka gibi iç ama akp ye oy ver alkolik olmazsın

gerçe şu ki orda olanların ve burda bulunanların çoğunun derdi ülkeyi bölmek.... bize fırsat vermedinz deniliyormuş taksime geldinizde ne oldu????onlarca canın yanması göz altı maddi hasar vs den başka... amcınız yönetimi sorgulamak eleştirmek olsaydı üç seçimide bir arada yapalım denirken oturup sandığa çalışırdınz..... siz maddi manevi değerleri çekemiyorsunz bütün mesele bu.... ben ve benim gibi düşünn insanları dinlemeye hatta yazdıklarını okumaya dahi tahammülünz yok bu eskidende böyleydi şimdide böyle....

ankara karıştı..direniçiler bakanlıklara yürümek istemiş polis müdahale etmiş her yer toz duman altında.

adamın derdi bellii daha cebi tam dolmadı!!!daha ATATÜRK'ün kurduğu şu cennet vatanıı tam peşkeş çekemedi!!!!!!!!!!!
nasıl iştir arkadaş!!!4 gün önce okula giderken metronun kapılarını kitlediler!içerisi biber gazı!!!!insanlar mahsur kald!taksime çıkmak zaten imkansız!lanet olsun diyorum!

rte: alkol kullanıyosan alkoliksindir. bu kadar.
fatih: ama efendim 40 yılda bir kadeh içenler de var.
rte: onlar da bize oy veriyolar. alkolik sayılmaz onlar

Şaka gibi yahu..

Fatih Altaylı Sağduyulu, yansız, zekice güncel sorular yöneltiyor lakin diktatör burnundan kıl aldırmıyor.

Bence ık mık hebe hübe der gibi soruyor :9:
Zaten asıl merak ettiklerimize cevap alamıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back