Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar içki içersen iç, alkoliksin..

Ama içki içip akp'e oy veriyorsan, alkolik değilsin.

başbakan'dan alıntı..

diktatörlüğün de sınırı vardır diye düsünüyordum
yok yok artık yorum yapılamaz hale geldi

kızlar 4 ay evvel kızlarla bir kadeh şarap içmiştim.alkolik olduğumu öğrendim az önce.twitter baş belası ise neden başbakan ve cumhurbaşkanı da üye.

Ne kadar içki içersen iç, alkoliksin..

Ama içki içip akp'e oy veriyorsan, alkolik değilsin.

başbakan'dan alıntı..

vallahi sinirim bozuldu komik mi bu adam napıyor böyle? görülen o ki halk ayaklanması baya etkilemiş başbakanı

Tayyip'in bahsettiği 1milyon AKP'li Taksim'e doğru yola çıkmış. Dikkat! #TAYYİPSANAGÜLEGÜLE

Tvite çok güldüm yahu

Ya şöyle bir video var ama kesilmiş bir kısmı, o arada ne oldu bilemiyorum o yüzden net bir yorum yapamıyorum. :26:
[video=youtube;dP7u38e0-uo]http://www.youtube.com/watch?v=dP7u38e0-uo[/video]

med bebeğim sen ve beetleme söz vermiştim arap şükrüde 2 kadeh tokuştururuz die ama çizdim de oynamıorum ben alkolik olamam

rte: alkol kullanıyosan alkoliksindir. bu kadar.
fatih: ama efendim 40 yılda bir kadeh içenler de var.
rte: onlar da bize oy veriyolar. alkolik sayılmaz onlar

Şaka gibi yahu..

ya yemin ederim çok şaşkınım şu anda. hani bir açıklama yapılır saçma dersin de ne söylediğinin farkında mı acaba uykusuz olduğu için mi bunları söylüyor ? her içki içen alkolik ama arada içen aynı zamanda akp' ye oy veren alkolik değil öyle mi doğru mu anladım ben inanamıyorum hala bu cevaba düşüp bayılcam yemin ederim.

Altaylı:Size opera binalarıyla ilgili bir kitap getirdim
Tayyip: Tamam

ay kızlar yere yattım gülmekten yaa
umarım biz abartıyoruzdur yoksa durum içler acısı bile değil

Ankara Kızılay'da olaylar patladı. Acilen maske ,süt ve limon yetiştirilmesi isteniyor "geziparkı"

Zaman gazetesinin Emek Sineması protestosunda kitleyi gaza boğan polisi “yardımsever” gösterme gayreti sonuçsuz kaldı. Bir polisin limonla yardım etmek istediği kişinin de polis olduğu anlaşıldı

Emek Sineması’nın rant politikalarına kurban edilerek yıkılmak istenmesine karşı yapılan eyleme, polisin yaptığı sert müdahale geniş yankı uyandırdı. Tepkilerin artması, Zaman gazetesini de “polisine” sahip çıkmaya itti.

Emek Sineması eylemindeki olayları haberleştiren gazete, bir polisin elinde limon ve su şişesi ile gazdan etkilenen bir kişiye yardım ettiği bir fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafın altında “Polis, gaz sıktığı vatandaşa limonla yardım etti” yazıldı. Caddenin gaza boğulmasını, onlarca kişinin fenalaşmasını, Emek Sineması’na sahip çıkanların darp edilerek gözaltına alınmasını es geçen gazete, okurlarını polisin aynı zamanda yardımsever olduğuna inandırmaya çalıştı.

Ne var ki, Zaman gazetesinin paylaştığı fotoğrafın aslı ortaya çıktı. Gazdan etkilenen kişinin elinde telsizli görüntülerinin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte, limon ve suyla yardım alan kişinin sivil polis olduğu anlaşıldı.

Sendika.Org

!!!!!!!!!!!!!??????????

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…