• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an Taksim meydanı nda kırmızı ve sarı siyasi bayraklardan geçilmiyor. HKP, SYKP, TKP benim okuyabildiklerim :25:

Son düzenleme:

Laf cambazlığı yapıyor...

Cnm inan ben ummadigim tarzda sorulara rastliyorum
Fatih altayli cok sakin baslanan ufak bi eylemi polis cok agir tepki verdiginden olay buralara geldi halk destege gitti
Oysaki uyarabilirdi dedi

Basbasakan da boyle ufak seyler aliskanlik yapabikir tekel olaylarini araya sokarak knuyu katnatti

İşte bu yüzden izlemiyorum.

Photoshopla cesetler yayınlanıyormuş, yalan dolanla insanları kışkırtıyormuş bir grup ama kendi partisinin de bir tabanı varmış isterse oda 100 binleri çıkartırmış.. peh peh peh !..

Hı hı:ssz:
Lütfen bir dahakine çıkarsın, bakalım neler oluyor o vakit.
Al işte zihniyet bu.

Halkım demiyor da, "benim tabanım" diyor.

Ya rab, tepetaklak getir:19:

@GeziParkii ANKARA BAROSU BAŞKANI SEMA AKSOY SUÇ DUYURUSU MASALARI KURUYOR! YARALANANLAR BU MASALARA BAŞVURABİLECEKLERYER: ANKARA BAROSU RT

Şu an eylemin bu boyuta varmış olmasından hiç hoşnut değilim açıkçası.
Diğer topiğe de yazmıştım, haklı buluyordum verilen tepkiyi.Çevreye zarar verildiği için sakin bir şekilde verilen tepkiye yapılan muamele hiç hoş değildi.
Ancak maalesef biz toplum olarak nasıl tepki vereceğimizi bilmiyoruz.
Bugüne kadar bizi koruyan polisimizi de silebiliyoruz bir anda.
Resmen linç girişimleri yapılmış, ülke savaş alanı gibi.
Doğru olan bu mu, böyle mi yanlışa doğruyu gösteriyoruz.
Amaç iki fidan değil deniliyor artık peki oylarla gösterilemez miydi bu tepki?
Sonuçta oyla getiren de bizleriz, götürelebilecek olan da.
Körü körüne kimseyi savunmaktan yana değilim hiçbir zaman.
Amacım burda kimseye sataşmak değil ama fikrimi belirtmek istedim...

Şaka gb ya ..
Yalaka fatih altaylının sesi titriyor yayında ..
Boşbaşkan da taksim yerine yaptığı, ettiği camileri,avmeleri döktüğü paraları övüne övüne anlatıp , neden ona tşk etmemişiz diye bize gücenmiş vah vah ..
Ülkem kimin ellerindesin sen .

Show tvye tahammül edip izleyen varsa özet geçebilir mi?
Ne anlatıyor merak ediyorum.

İnanın dinlemeye tahammülüm olmadığından dinleyemiyorum.

Fatih Altaylı güzel sorular soruyor ama ben net bir cevap duyamadım. Chp de başbakana iyi koz verdi oy derdine, aferin. Halktan çıktı sayelerinde adam siyasilerin oyunu diyor haklı olarak. Cidden batırdı Chp. :50:

Ankara'da polis gaz bombaları ile saldırmaya başlamış, Allah yardımcıları olsun.. Başbakananın bu kini kime anlamış değilim..

Fatih Altaylı güzel sorular soruyor ama ben net bir cevap duyamadım. Chp de başbakana iyi koz verdi oy derdine, aferin. Halktan çıktı sayelerinde adam siyasilerin oyunu diyor haklı olarak. Cidden batırdı Chp. :50:

Aman nolur chp demeyin.
Tüm bunların bir diğer sorumlusu da onlardır.

Kaale bile almıyorum muhalefet olarak onları.
Babam, "muhalaefet deniz baykalı çok arayacak" demişti de inanmamıştım.

SOnuç olarak kime ayyaş demiş söyleyemedi

Hanımlar,
Aman sözlere dikkat edelim.
Tv'deki açıklamaları merak edenler için 2 gündür aynı açıklama yapılıyor aslında.
Sayın Başbakanımız AKM'yi de yıkacakmış, opera binasına ihtiyacımız varmış, AKM yıkılıp yerine bize yaraşır opera binası yapılacakmış,Topçu Kışlasının altı müzede olabilirmiş, avmde. Derdi ağaç olanlara evlerine dikmesi için ağaç verilecekmiş.

halk direnişin de parti bayrakları açılmaya başlanmış işte korktuğumuz ve istemediğimiz şey buydu..ille birileri gelip sahip çıkacak değil mi?!

neden anlamıyorlar bu halk direnişi,sivil direniş!

Hanımlar,
Aman sözlere dikkat edelim.
Tv'dekş açıklamaları merak edenler için 2 gündür aynı açıklama yapılıyor aslında.
Sayın Başbakanımız AKM'yi de yıkacakmış, opera binasına ihtiyacımız varmış, AKM yıkılıp yerine bize yaraşır opera binası yapılacakmış,Topçu Kışlasının altı müzede olabilirmiş, avmde. Derdi ağaç olanlara evlerine dikmesi için ağaç verilecekmiş.

:53::53::53:

Baştan söyleseydi direnmezdik:26:

SOnuç olarak kime ayyaş demiş söyleyemedi

hele bir söylesin bakalım, bak bakalım kıyamet o zaman kopmaz mı...:47: kendisi ayık kafayla ne yapmış ki bu zamana kadar gidiyor ona buna saldırıyor...............neyse!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back