Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dün eskişehirde gece saat 2 gibi polis müdahale etmeye başlamıştı baya ses geliyodu dışarıdan, gene dünden bi kare, bugün için bi bilgim yok ama eminim gene toplanmışlardır :) burda sabahlara kadar uyku yok gurur duyuyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar bursada çok karışmış
demin tv gösterdi her yer savaş yeri gibiydi...

dün bizim burdada miting vardı
biber gazı bizde kafa yapıyor diye bağırdık
polislere dönerek

ben daha önce şafak sezer' i hiç sevmezdim görünce kanal değiştirirdim ama bakıyorum da twitter' da şov yapmadan diğer sanatçılarla sohbete eğlenceye gelmiş gibi keyif yapmadan tek başına ve birebir halkın yanında en önde yürümüş yediği gaza aldırmadan o gruba önderlik etmiş. kendisine sempati beslemeye başladım :)

Son düzenleme:
Fatih altayli beni sasirtiyo
3oo 5oo kisi vardi birden neden siradan vatandasa bu kadar agir saldiri yapildi dedi
Halkimiz ondan destege gitti dedi

Show tvye tahammül edip izleyen varsa özet geçebilir mi?
Ne anlatıyor merak ediyorum.

İnanın dinlemeye tahammülüm olmadığından dinleyemiyorum.

Fatih Altaylı'da canlı yayında Başbakan, görmüşsünüzdür. İzlemeyen varsa izlemesini tavsiye ederim. Fatih Altaylının soruları, bizim cevap almak istediğimiz sorular olabilir.

Son düzenleme:
Fatih altayli beni sasirtiyo
3oo 5oo kisi vardi birden neden siradan vatandasa bu kadar agir saldiri yapildi dedi
Halkimiz ondan destege gitti dedi

Aynen. Çok şaşırdım o soruya şahsen, Fatih Altaylının da objektifliğini kaybetmeye başladığını düşünüyordum.

Atatürk posterleriyle Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC bayrakları, “Taksim’den Lefkoşa’ya Faşizme Karşı Omuz Omuza”, “Doğa Sermayeye Peşkeş Çekilemez, Gezi Parkına Dokunma” pankartları taşıyan kalabalık; “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”, “Her Yer Taksim Her Yer Direniş”, “Gün Gelecek Devran Dönecek AKP Halka Hesap Verecek” şeklinde sloganlar attı.

kıbrısta taksim için eylemdeydi Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diyerek desteklerini gösterdiler
sağol Kıbrıs yavru vatana ana vatandan selam olsun
iyiki varsınız!!!!

Son düzenleme:
gözlerindeki korkuya, telaşa bakın.

o kendine güvenen konuşma şekli, vücut dili yok.

e haklı, amerikadan da destek gelmedi, en son gittiğinde başbakan değil de bakkal efendi gibi davrandılar.

nerde "bi tarafınızı yırtsanız yapacam" diyen başbakan???

tebaası gibi demokrasi anlayışı yalnızca sandıktan ibaret...seçilmiş padişahlıktan ne farkı var bana yalnızca oy hakkı vermenin...üstelik meclisteki çoğunluğu nasıl halkın çoğunluğuna indirgersin...halkın %40 küsürünün oyunu alıp %50 küsüre nasıl azınlık dersin...ve bir başbakan nasıl mahalle kavgası gibi ben şu kadar adam toplarım der....

Show tvye tahammül edip izleyen varsa özet geçebilir mi?
Ne anlatıyor merak ediyorum.

İnanın dinlemeye tahammülüm olmadığından dinleyemiyorum.

Cnm inan ben ummadigim tarzda sorulara rastliyorum
Fatih altayli cok sakin baslanan ufak bi eylemi polis cok agir tepki verdiginden olay buralara geldi halk destege gitti
Oysaki uyarabilirdi dedi

Basbasakan da boyle ufak seyler aliskanlik yapabikir tekel olaylarini araya sokarak knuyu katnatti

Photoshopla cesetler yayınlanıyormuş, yalan dolanla insanları kışkırtıyormuş bir grup ama kendi partisinin de bir tabanı varmış isterse oda 100 binleri çıkartırmış.. peh peh peh !..

Olay ağaç olayından çıktı, bazı insanlar acaba biz dışlanmaya mı başladık diye soru sormaya çalışan Altaylı'ya, Başbakan "GS stadını biz yaptık" diye cevap verdi.

Gazmanlar Ankarayı gazlamaya başlamışlar.
Tüm dünya eylemimizi destekliyor arkadaşlar ve en kısa zamanda o diktatörden kurtulursunuz diye temennide bulunuyorlar. Adam hala çıkmış,topçu kışlasına yaparız camide diyo. Milletine çapulçu diyooo. Balkanların diktatörü boşuna demiyorlar buna.
Gördünüzmü adam dediğini yaptı. T.C yi kaldırdı. Tüm dünyada T.C ayakda. Sonun başlangıcın bu....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…