Tabi canım uyarmışlardır,tahrik vardır falan filan.Biz sana hangi kanıtı sunsak sen yine onları savunmaya devam edeceksin onu en başından biliyorum zaten de belki burada sana yazdıklarımı gören birileri olur da gerçeklerin farkına varmasına yardımcı olur diye yazıyorum.Aynen öyle olay iki tane ağaçtan çıktı ama polisin uyguladığı haksız şiddetle büyüdü.Ayrıca oradaki iki ağaç dediğiniz ağaçlar ve park da tarihi eser statüsündedir yaşlarından dolayı.Ve benim vicdanım ne bir ağacın yıkılmasına,ne bir tarihi eserin zarar görmesine,ne de taksimin göbeğine avm dikilmesine razı gelir.düşüncelerinize saygı duyuyorum.video da da görmüştüm ama mutlaka uyarılmıştır yok yere polis hadiyn huraaa tazyikli su sıkın biber gazı sıkın dememiştir.
elbette sizin düşünceleriniz farklı benim düşüncelerim farklı amacım sizin düşüncelerinizi değiştirmek değil benim de birşeyi savunduğumdan değil ben neyi savunduğunuzu anlamak istiyorum.olay iki ağaç lafından çıktı tüüh pis polis oldu yok efendim kötü başbakan oldu yok efendim avm dikilecek oldu vs vs.
yok yere kanmayın.bazı arkadaşlar düşüncelerini çok güzel dile getridi.bu ülkenin başındakilerinden dolayı memnuniyetsizliklerini dile getirdi.
hmmm düşünce de vizyon genişliğini çok ilerlet o zaman çünkü baya geride görüyorum.
ceza olarak bırda cami yapacaklarmış töbe yarabbım
Alıntı yapma gereği duydum takip ettiğimden beri hatırladığım kadarıyla 3. olarak fikirlerine katıldığım açıklayıcı bir yorum oldu.Keşke benimde elimde olsaydı gidip görme şansım olsaydı bazı şeyleri kendi gözlerimle.
nasıl yani,anlamadım? kim nereye camii yapacakmş hem de ceza olarak? dini ibadetimizi yaptığımız kutsal yerler ne zamandan beri ceza olarak sunulmaya başladı insanlara? kim dediyse bunu saçmalama ötesi bu artık,dini değerlere hakaret bi kere..iyice coştular.
Yok öyle demedi.Bunları aslında o ağaçlarda sallandıracaksın alışkınlar o ağaçlara zaten dedi.Bence muhalefet oradaki direnişçiler hepsini kastetti.Sadece muhalefeti kastetmiş olsa bile skandal bi konuşma.Ve hala dediğim dedik çaldığım düdük.Değişmezse sonu hayırlı olmayacak
Yok öyle demedi.Bunları aslında o ağaçlarda sallandıracaksın alışkınlar o ağaçlara zaten dedi.Bence muhalefet oradaki direnişçiler hepsini kastetti.Sadece muhalefeti kastetmiş olsa bile skandal bi konuşma.Ve hala dediğim dedik çaldığım düdük.Değişmezse sonu hayırlı olmayacak
üzgünüm beynimi gogle da yada başka yerde harcayamam vaktim çok değerli ve şu anki değerli vaktimi burada harcıyorum.çünkü ne konuşmaya ne tarışmaya müsait değilsiniz.
sen o videoyu bulursan cvp ını da almış olursun.
emin değilim varsayım o yüzden video istiyorum.
sizce belge olmadan konuşmanın bi anlamı var mı?
ara bulursun .
elbette her polis iyi değil bunu kastetmiyorum her meslekte olduğu gibi bu meslekte de birileri olacaktır.sizler bu olayı kaç gündür bu duruma getiren polis başlattı dediniz o yüzden video istiyorum.
ne dieyebilirim ooh çok güzel olmuş iyi ki yapmış mı?
saygı duyuyorum.
kazen bir şey söylemişti diğer başlığın kapatılması ile ilgili ....
okuduğunu anlamadıkları için kapatıldı diye yanlış hatırlamıyorsam ........
vaktim yok yazmadım yazımı tekrar okuyun.zaten bu şekilde aasla ve asla doğru paylaşımda bulunamicaz.ben düşüncelerinize saygı duymasam kesinlikle burada yazışmam çünkü vaktim değerli....
sizlere iyi yazışmalar.
Tayyip Erdoğan: “AKM’yi yıkacağız, cami yapacağız. Taksim’i üç beş çapulcuya bırakmayacağız”
bu günki konuşmasından alıntı
yanı bu sokaktakıler çapulcu oluyor
camıde bır nevi onlara nispet
Cami demesindeki tek amacının camiye karşı çıkınca dinsiz imansız göstermek olduğunu düşünüyorum.
Çünkü zaten insanları hep din iman diyerek sömürdü...
vay arkadas!!!!!!dine..ıslama...camiyee..minareyeee..seccadeyeee..anayaa kufreden ınsanlar....Allahın lanetı uzerınıze olsunn....olaylar ne hale geldııııı..o ınsanlar camıye degıl baska yere gıdıyor olsalar bıleee...ellerınde sopar degıl ne olursa olsun....Allah(c.c) a kufredenlerı Allah en guzel sekılde cevaplandırsın ınsallahhh....ne hale geldı olaylar beee...Allahtan hıc mı korkmuyorsunuz...gururlaa bagırıyorsunuz.....nasıl muslumansınızz dıyecegım ama acaba musluman mısınız?? ıktıdardan memnun olmayabılırsınız... ben de muhalefetten memnun olmayabılırım...ama hosgoruu gerek hosgoruu...demokrası dıyoruzz bunaa...
Onlar ağızlarıyla Allah’ın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır.saff suresi-8
yazım ıcın INANANLAR MUSTESNAA........
https://www.....................php?v=470369873053473
bu açıklama doğruysa bu adamdan korkulur insanları kışkırtmaya dini yönden vurmaya karşı çıkanlara da avm ye değil camii ye karşı çıkıyorlar bakın demeye getiriyor.pes sayın başbakan pes!
daha konuşmak çok manasız sonumuz iyi değil böyle giderse..ama günümüz iyi olur umarım,hepinize iyi günler.
yuh diyorum başkada bişey demiyorum, alın bakalım kimmiş diktatör
canım bu videonun adı ne youtube da
bizim ülkemizde dinsiz imansız diye bi hakaret var değil mi, ne kadar saçma
tanığım tüm agnostikler ateistler gayet hümanist düzgün insanlardı
halkı cami isteyen güzel müslümanlar ve cami ve islam karşıtı çapulcular olarak ayırmak istemiş
ben taksimde bulunmadım ama kardeşim ve kuzenimden duyduğum kadarıyla;
* bölgede bir devlet üniversitesi dışında bütün resmi kurumlar, oteller ve diğer esnaf biber gazından etkilenmesinler diye göstericileri kapılarını açmışlar. bu da 1 mayısta kepenk kapatmak zorunda kalan esnafın tavrından göstericilerin etrafa ne kadar saygılı olduğunu kıyaslamak için fikir verebilir.
*bölgede plastik cerrah ve göğüs hastalıkları ile ilgili uzman hekim eksiği var. tazyikli su yüzünden testislerini kaybeden bir gençten, plastik mermiler yüzünden gözlerini kaybedenlerden bahsediliyor.
*cuma günü orada olanlar dün şiddetli ishal ve kusma şikayetiyle hastenelerdeydi.
*taksimde çok fazla evsiz hayvan cesetinden bahsediliyor gazdan etkilenen. en çok buna üzüldüm ben
son olarak iki kare paylaşmak istiyorum sizlerle.
Eki Görüntüle 726314 Eki Görüntüle 726315
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?