Elin kolun çalışıyor internette arama yap bakalım karşına kaç tane video çıkacak.
Herşeyi de bizden beklemeyin :))
ben de bunları polisin yapmadıgını belgeleyen video istiyorum sizden. evet istiyorum..
ona bakarsan minicik bebekte etkilendi o gazdan sokaktan geçen vatandaş ta etkileniyor.kurunun yanında yaşta yanıyor.
eylemciler polisin kafasını yarsın polis te ses etmesin.o polis demir adam mı?elbette kendini savunacak.
ben inşallah maşallah anlamam arkadaşım benim kafa senin savunduğun şeyi anlamakta zorlanıyor ama sen oyunun bir figüran ı olduğun için hala anlamaman normal.
çıkarmaya çalıştılar ya allah aşkına buraya sayfalarca işte eylemden önce böyleydi deyip resimler koymadınız mı?şimdi de börek yerken kitap okurken biber gazı sıkan video istiyorum hiç olmadı anlık foto koy.
kırmızlı kadın nasıl bi kare ile meşhur oldu bu anlar da mutlaka gündeme oturur.
konusmus olmak için kanusan insan mıyım? :) cok güzelkaç gündür ülkemizi karalayan ülkemizin insanının polisini karalayan resimler uydurma haberler koyuyorsunuz da bunu mu koyamıyorsunuz.bu iddia yı ben ortaya atmadım sizler attınız.
bir tanesini koy buraya hepimiz görelim.doğrula bende polislerden nefret edeceğim.
rengina konuşmak için konuşmak gerekmez.siz zaten o istediğim video yu buraya koyarsanız sorduğun soruyaa cvp ta almış olursun.
siz gibi düşünenlerden dolayı kaç gündür kaos yaşanıyor burada bile bir tartışma ortamı yaratıyorsunuz.uzlaşma anlaşma yok.
belgelerle gelin .iddialarla yalan haberlerle değil.iletişin ve bilişim çağındayız.kaç gündür internette yalan haberler döndü dolandı.hepsi uydurma çıktı noldu.
şimdi de bu iddia mı çıktı ortaya????? hani video????
İlk ana ait olmasa da buyur, ama ben hiç ikna olacağını sanmıyorum nedense
Börek ikramına biber gazı! İstanbul Gezi Parkı - YouTube
Bugüne ait görüntüler
Özellikle o minik marjinali ne yapmalı bilemedim
Şimdilik her şey sakin, insanların çoğu neyin ne olduğunun bilincinde. Çöp toplayan, etrafı temizleyen insanlara kim provokatör diyebilir?
Eki Görüntüle 726299 Eki Görüntüle 726300 Eki Görüntüle 726301
Kanıt mı istedin?Al sana kanıt.Kusura bakma video bulamadım onu da bi zahmet sen ara bul.Beyhude olduğunu bile bile daha fazla uğraşamayacağım zira.Börek demiştik dimi?Yerden kalkıp kaçmaya çalışan insanların ayağının dibindeki börek ve meyve sularını görüyorsundur umarım.hep soru hep soru sana seçim yap diyen oldu mu ?git seçimini oy zamanı geldiğinde yap....farklı şeyleri savunuyorsunuz neyi savunduğunuzda belli değil.biri makarna der biri ağaç der biri ağaç değil hala anlamıyor musunuz der biri başbakan a kinini kusar.sizler kendi içinizde çatışma yaşıyorsunuz.siz böyle sürümce de olduğunuz sürece içinizde bastırdığınız kininizi daha çok törpülersiniz.
orada kitap okurken birden bire biber gazı mı sıkmışlar.birebir yaşamış gibi anlatıyorsun.mutlaka belgelemişlerdir.kamera kayıtlarında mevcuttur.hiçbirşey de saklı kalmaz.mutlaka açığa çıkar.
senden video istiyorum madem polis başlattı biber gazı sıkmış.o zaman bende güvenliğimizi sağlayan polisi sevmeyeceğim.
yalnız bana orta sahnelerden bir biber sıkma resmi yada videosu koyma.börek yiyen kitap okuyan kişiye nasıl sıkmış onu görmek istiyorum.
Önce polis saldırdıysa da bunun videoya alinabilecegini sanmiyorum. Benim izlenimim polisin gezi parkini bosaltma talimati aldigi belki gostericileri uyardigi cikmayinca boyle insanlik disi muamele yaptigi.
ona bakarsan minicik bebekte etkilendi o gazdan sokaktan geçen vatandaş ta etkileniyor.kurunun yanında yaşta yanıyor.
eylemciler polisin kafasını yarsın polis te ses etmesin.o polis demir adam mı?elbette kendini savunacak.
ben inşallah maşallah anlamam arkadaşım benim kafa senin savunduğun şeyi anlamakta zorlanıyor ama sen oyunun bir figüran ı olduğun için hala anlamaman normal.
çıkarmaya çalıştılar ya allah aşkına buraya sayfalarca işte eylemden önce böyleydi deyip resimler koymadınız mı?şimdi de börek yerken kitap okurken biber gazı sıkan video istiyorum hiç olmadı anlık foto koy.
kırmızlı kadın nasıl bi kare ile meşhur oldu bu anlar da mutlaka gündeme oturur.
Aylardır aynısını dile getiriyorum, Tüpraş, Telekom bunlar satılırken neredeydik ? Seka'yı sat zarar eden bir kuruluş sana yük.
Tüpraş'tan ne istedin ? Telekomdan ne istedin ? Bu 2 sektör senin iletişim ve enerji sektörün böyle can alıcı noktaları satarken kendine muhalefet diyenler, neredeydiniz ?
Yoktunuz çünkü sizinde çıkarlarınız söz konusuydu. Kandırmayın bu halkı artık yeter.
güzel video ilk anlar değil ama?kız börek ikram ediyor ben ne biber gazı ne de tazyikli su göreemedim.sadece kızın sözle tahrikini duydum.iki milyar için değer mi?
sanırım bu güzel kızımız karşılicak aylık mutfak ihtiyaçlarını?
ayrıca tahrik olmasa yok yere tazyikli su sıkılmaz.sen hiç tazyikli suya maruz kaldın mı????
elbette ikna olmadım .....
senin niyetin polisi karalamaksa zaten diyecek birşeyim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?