Gerçekten anlamıyor musunuz yoksa işinize mi gelmiyor?Olayların başlangıç sebebi zaten parktı en başta.Ama orada sakince oturma eylemi yapan,kitap okuyup börek yiyen insanların gözüne biber gazını sıkınca halk galeyana geldi.Zaten haddinin son sınırında olan sabrı taştı gitti.Ben o iki ağacı da savunurum,orada eylem yapan insanları da.İkisi arasında bir seçim yapmam mı gerekiyor?arkadaşım başlık sahibinin yazsını okumadın sanırım.başlık sahibi o iki ağaç ı savunuyor.artık neyi savunduğunuzu koruduğunuzu iyi ifade edin.
başlık sahibini de hayal kırıklığına uğratıcaksınız.sizin amacınız nefret ettiğiniz kişiyi yere sermek..
aaaa 1 haziran ı hatırlattığınız da yine üzücü birşey olduğunda sizler olmadığınızda da hatırlatanlar olur.iki ağaç diye çıktığınız yolda başka yerlere kayan olayları hatırlattıklarında ne cvp verilecek ....
Banu Avar'ın şu yazısını okumanızı rica ediyorum. Belirli noktalarda katılmadığımı söyleyeyim ama genel olarak düşünülmesi gereken bir durum...Bu arada kendisi oldukça AKP karşıtı bir gazetecidir, bilirsiniz...
""BDPKK öncülüğünde Taksimde Gezi parkı nın yok edilmesini protesto eden kalabalık birden kendini uluslararası bir harekâtın öznesi olarak buldu!
Olay çok önceden hazırlanmış görünüyor, ama kalabalıkların bundan haberi yoktu Bir anda olay dünya çapında Twitter ve Facebookta en çok izlenen oldu Taksim meydanı yabancı muhabir ve muhbirle doldu New York Times da meydanda, İngiliz haber ajansları da Occupy (işgal) adıyla anında sosyal medya pompalandı! Uluslararası Olimpik Komitesine çağrı mektupları yayımlandı. Reyhanlıda kılları kıpırdamayan Boğaziçili öğretim üyelerinden bir kısım Batılı dostlarına şikâyet dilekçeleri yolladı. İsveçte alternatif Nobel ödülü almış olan TEMA Vakfı meydandaydı. Bianet adlı site KENT Dostluk ve Dayanışma Hareketi olarak ortaya çıktı! Tabii ki International Coalition damgası taşıyorlardı. 23 Nisan, 19 Mayıs, Silivri gaz savaşlarında ağzını açmayan Uluslararası İnsan Hakları Derneği duruma vakıftı, gereğini yapacaktı! Sosyal paylaşım ağları, birebir Mısırdaki Arap Baharı kokulu mesajlarla sallandı. Erdoğanın polisleri acımasızdı! Yaralılar Divan Otele sığındı, Starbucks kapılarını kapadı. CHP, Taksim için Kadıköyde miting planladı
15 gün önce Hatay Reyhanlıda hükümetin destek verdiği caniler katliam yapmış, bir ilçeyi yok etmişti, 50′den fazla ölü ve yüzlerce yaralımız vardı! Bu kadar ses çıkmadı!
Bir gece önce bir milletin en değerli varlığı elden çıkarılmış, TPAOnun yabancılara peşkeşi mecliste karara bağlanmıştı! Hiç ses çıkmadı!
Türkiyede bahar rüzgârları estirenler var. Dünyanın 3. kez karıştığı bu ortamda birbiriyle gırtlaklaşan farklı küresel çetelerden yanalar. Erdoğanın suyunu ısıtmak isteyen farklı bir çete için çalışmaktalar CHP ve BDP Taksim Baharı için omuz omuzalar
Gerçek ile sanal muhalefeti ayırma zamanı!
31.5.2013 İlkKurşun gazetesi
kullandığınız kelimeler çok çirkin türkiyenin yüzde 52 si makarna mı aldı devletten yapmayın bu kadar insan çoban mı bu kadar insan torpille işe mi girdi bu kadar insan kömür mü aldı devletten elbetteki HAYIR buna inanan 18 yaşında bir lise öğrencisi olabilir ancak. ağaçların kesilmesini eleştirdiniz eylemin olduğu gün istanbulda yangın çıktı bir ormanda okadar adamdınız polise taş atana kadar bir kova su döküp o yangını söndüremez miydiniz acaba bunun yerine esnafları yağmaladınız diyorsunuz müsllüman olan nasıl ağaç keser MÜSLÜMAN OLAN NASIL YAKAR YIKAR ÇALAR PEKİ BUNA CEVAP VERİNZ
Gerçekten anlamıyor musunuz yoksa işinize mi gelmiyor?Olayların başlangıç sebebi zaten parktı en başta.Ama orada sakince oturma eylemi yapan,kitap okuyup börek yiyen insanların gözüne biber gazını sıkınca halk galeyana geldi.Zaten haddinin son sınırında olan sabrı taştı gitti.Ben o iki ağacı da savunurum,orada eylem yapan insanları da.İkisi arasında bir seçim yapmam mı gerekiyor?
Kanuna göre kapalı alana gaz fişeği de atamazsınız mesela...
Sıkılan fişeklerin de belirli bir mesafesi var mesela...
Göz altına aldıklarınıza tekme tokat dayak da atamazsınız...
Kanun demişken hani şu "15 yaşındaki kıza tecavüz edenleri aklayan" kanunlardan bahsediyoruz değil mi?
Benim artık kanunlara zerrrece inancım ve itimadım yok. Tek inandığım İNSAN hakları.
Hımm dağdan inip kepçenın önune geçip benı kandıramaz. Kendi yandaş çocuklarının gözunu boyar. Şimdi BDP konusuna girersek kk beni ban layıp 100 puan verıp şutlar.başbakan halen yaptığı yolları ödediği borçları anlatıyo..
babacım millet tavrına ali kıran başkesenliğine isyan ediyor anla yahu..
dün twitter da kılıçdaroğlu için ;yağmur yağdığında ortaya çıkan şemsiye satıcılarına benzetmişler..onlar bari işe yarıyolar :)
bahçeli yardımcıları ne yazdıysa onu okuyor..bdp dün dağdan geldi bu gün halk kahramanı olmuş kepçenin önünde duruyor..
seç beğen oyunu ver hadi..
Aylardır aynısını dile getiriyorum, Tüpraş, Telekom bunlar satılırken neredeydik ? Seka'yı sat zarar eden bir kuruluş sana yük.
Tüpraş'tan ne istedin ? Telekomdan ne istedin ? Bu 2 sektör senin iletişim ve enerji sektörün böyle can alıcı noktaları satarken kendine muhalefet diyenler, neredeydiniz ?
Yoktunuz çünkü sizinde çıkarlarınız söz konusuydu. Kandırmayın bu halkı artık yeter.
Bakınız Tayyip bile anlayamamış meselemizi:
Protestoysa protestonuzu yaptınız. Legal illegal. Meseleniz ağaç dikmek midir?
Halkın anlamaması çok normal
süper dipnotlar elinize sağlık...
vay arkadas!!!!!!dine..ıslama...camiyee..minareyeee..seccadeyeee..anayaa kufreden ınsanlar....Allahın lanetı uzerınıze olsunn....olaylar ne hale geldııııı..o ınsanlar camıye degıl baska yere gıdıyor olsalar bıleee...ellerınde sopar degıl ne olursa olsun....Allah(c.c) a kufredenlerı Allah en guzel sekılde cevaplandırsın ınsallahhh....ne hale geldı olaylar beee...Allahtan hıc mı korkmuyorsunuz...gururlaa bagırıyorsunuz.....nasıl muslumansınızz dıyecegım ama acaba musluman mısınız?? ıktıdardan memnun olmayabılırsınız... ben de muhalefetten memnun olmayabılırım...ama hosgoruu gerek hosgoruu...demokrası dıyoruzz bunaa...
Onlar ağızlarıyla Allahın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır.saff suresi-8
yazım ıcın INANANLAR MUSTESNAA........
https://www.....................php?v=470369873053473
vay arkadas!!!!!!dine..ıslama...camiyee..minareyeee..seccadeyeee..anayaa kufreden ınsanlar....Allahın lanetı uzerınıze olsunn....olaylar ne hale geldııııı..o ınsanlar camıye degıl baska yere gıdıyor olsalar bıleee...ellerınde sopar degıl ne olursa olsun....Allah(c.c) a kufredenlerı Allah en guzel sekılde cevaplandırsın ınsallahhh....ne hale geldı olaylar beee...Allahtan hıc mı korkmuyorsunuz...gururlaa bagırıyorsunuz.....nasıl muslumansınızz dıyecegım ama acaba musluman mısınız?? ıktıdardan memnun olmayabılırsınız... ben de muhalefetten memnun olmayabılırım...ama hosgoruu gerek hosgoruu...demokrası dıyoruzz bunaa...
Onlar ağızlarıyla Allahın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır.saff suresi-8
yazım ıcın INANANLAR MUSTESNAA........
https://www.....................php?v=470369873053473
arkadaşlar şuan tv lerde bişey görünmüyor, sizin bildiğiniz bişeyler var mı, direniş bitti mi, facebooka da artık güvenmiyorum o yüzden size soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?