Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
başbakan halen yaptığı yolları ödediği borçları anlatıyo..
babacım millet tavrına ali kıran başkesenliğine isyan ediyor anla yahu..
dün twitter da kılıçdaroğlu için ;yağmur yağdığında ortaya çıkan şemsiye satıcılarına benzetmişler..onlar bari işe yarıyolar :)
bahçeli yardımcıları ne yazdıysa onu okuyor..bdp dün dağdan geldi bu gün halk kahramanı olmuş kepçenin önünde duruyor..
seç beğen oyunu ver hadi..

Gerçekten anlamıyor musunuz yoksa işinize mi gelmiyor?Olayların başlangıç sebebi zaten parktı en başta.Ama orada sakince oturma eylemi yapan,kitap okuyup börek yiyen insanların gözüne biber gazını sıkınca halk galeyana geldi.Zaten haddinin son sınırında olan sabrı taştı gitti.Ben o iki ağacı da savunurum,orada eylem yapan insanları da.İkisi arasında bir seçim yapmam mı gerekiyor?

Bir polis yakınıyla konuştum. Medenice tartıştım daha doğrusu.

Ne dedi biliyor musunuz? Halk polislere küfür etmiş taş atmış. Bu polislerin anası bacısı yokmuş mu ?

Hey Allahım ulan adamı ezdiler, suyla uçurdular, hareket çektiler, sopayla dövdüler, tekme attılar. Bu yaşıtımın, arkadaşımın AİLESİ YOK MUYDU ?

Kanuna göre kapalı alana gaz fişeği de atamazsınız mesela...
Sıkılan fişeklerin de belirli bir mesafesi var mesela...
Göz altına aldıklarınıza tekme tokat dayak da atamazsınız...
Kanun demişken hani şu "15 yaşındaki kıza tecavüz edenleri aklayan" kanunlardan bahsediyoruz değil mi?

Benim artık kanunlara zerrrece inancım ve itimadım yok. Tek inandığım İNSAN hakları.

Son düzenleme:

Aylardır aynısını dile getiriyorum, Tüpraş, Telekom bunlar satılırken neredeydik ? Seka'yı sat zarar eden bir kuruluş sana yük.

Tüpraş'tan ne istedin ? Telekomdan ne istedin ? Bu 2 sektör senin iletişim ve enerji sektörün böyle can alıcı noktaları satarken kendine muhalefet diyenler, neredeydiniz ?

Yoktunuz çünkü sizinde çıkarlarınız söz konusuydu. Kandırmayın bu halkı artık yeter.

Ne diyorsunuz be?

Siz ne sayıklıyorsunuz !!

Orda kameralara konuşan gençlere destek veren teyze mi 18 yaşında ki lise öğrencisi?

18 yaşındaki lise öğrencisinin kafası sizin gibilerden çok çalışıyor siz merak etmeyin.

Ormanda o kadar adammışız da su dökmemişiz. Pardon canım itfaiye ne işe yarıyor?

Esnafları yağmalayan bizim gibiler değil. Siz gibi safları " hee eylemciler yağmalıyor" diye kandırmak için aramıza sızanlar. Gözünüzü açında yukardaki resimlere bakın. Eli sopalı herif polisin yanında? Kimmiş provakatör

Kendinizle çelişiyorsunuz üstelik çok yazık çok... Neyseki bütün halk böyle cahil değil

Kafanızla anlayın kafanızla !!

Bu tarz şeylere cevap verme gereği duymayın bence anlatılamıyor çünkü. 3 ağaç için mi diyenlere tek sözüm şu:

3 ağaç için eylem yapmak, 3 torba kömür için satın alınmaktan iyidir.

hay ağzınıza sağlık
hiçbir şeyi görmüyorlarsa 12 yaşındaki tecavüz edilen kıza ''3 defa oldu rızasıdır artık'' kanununu görsünler
yok yani kanunla gelmeyin bize!!

Son düzenleme:
Bakınız Tayyip bile anlayamamış meselemizi:

Protestoysa protestonuzu yaptınız. Legal illegal. Meseleniz ağaç dikmek midir?

Halkın anlamaması çok normal

Hımm dağdan inip kepçenın önune geçip benı kandıramaz. Kendi yandaş çocuklarının gözunu boyar. Şimdi BDP konusuna girersek kk beni ban layıp 100 puan verıp şutlar.

Muhalefet yok ki bu ülkede.Ancak böyle halkın patlama noktasından nemalanmaya çaılışırlar.Tüpraş, Telekom satılırken de elştirilerimizi protestomuzu yaptık ama işte malesef bazı şeylere engel olamıyoruz.Ancak bu eylemlerde umarım Başbakan gözdağını almmıştır.Gerçi son konuşmasında 1 milyon kişi ve ağaçta sallandırmadan bahsettiği için pek sanmıyorum.

Ayrıca Reyhanlı patlamalarında neden toplanılmadı deniliyor.O olayda halk resmen uyuytuldu ne oldu ne bitti hiçbir şey bilmiyoruz ki.Ayrıca bu gezi parkı olayında da milleti galeyana getiren yine polisin aşırı tutumu oldu.Yani toplanmaya gitmeye niyetli değildi kimse biraz gaza gelindi.

Bakınız Tayyip bile anlayamamış meselemizi:

Protestoysa protestonuzu yaptınız. Legal illegal. Meseleniz ağaç dikmek midir?

Halkın anlamaması çok normal

sanırım buna salağa yatmak deniyor
yanlış mı biliyorum

süper dipnotlar elinize sağlık...

Klavyede sorun var ıkı kucuk cocuk olunca..Harfler cıkmadı...Bu yazdıklarım bu ulkenın dort bir yanında öğretmenlık yaparak yaşayarak şahit olarak bizzat gördüklerim..........

Vatanı milliyeçiliğ bayrağı kımseye bırakmayanların iş doğuya gidince buralardan nasıl kaçarım diye nasıl toprıl peşinde koşuklarınımı gormedım....

Hükümei yerden yere vuranların iş ihaleye gelınce il başkanlarını nasıl yemeklere götürdüklerimini....

Sanal alemde ben demokratık ben özgürlükçüyüm diye geçinen sayfaların bu eylemler başlayınca hemen sayfalarında farklı resıme bıle tahammül edemediklerinimi sayayım.............

Herkes hür kardeşce yaşamalı dıyenlerın işlerine gelince sırf kıyafetını begenmedı dıye hakarete başlamalarını mı dıyelım..

Ben halkım emekcının yanındayım dıyenlerın soz konusu kendı menfaatlerı olunca halkı nasıl unutuklarını mı gormedım...

Surıyede onlarca ınsan olurken tek satır geçmeyen yabancı basının soz konusu Türkiye olunca canlı yayınlarla olayı nasıl gaza getırdıklerınımı...........

Yaz yaz bıtmez....

o yuzden bu olaylarda kımse ınandırıcı gelmıyor bana maalesef.........

YOK OLAN INSANLIK BUNU KAYBETMEYELIM...

vay arkadas!!!!!!dine..ıslama...camiyee..minareyeee..seccadeyeee..anayaa kufreden ınsanlar....Allahın lanetı uzerınıze olsunn....olaylar ne hale geldııııı..o ınsanlar camıye degıl baska yere gıdıyor olsalar bıleee...ellerınde sopar degıl ne olursa olsun....Allah(c.c) a kufredenlerı Allah en guzel sekılde cevaplandırsın ınsallahhh....ne hale geldı olaylar beee...Allahtan hıc mı korkmuyorsunuz...gururlaa bagırıyorsunuz.....nasıl muslumansınızz dıyecegım ama acaba musluman mısınız?? ıktıdardan memnun olmayabılırsınız... ben de muhalefetten memnun olmayabılırım...ama hosgoruu gerek hosgoruu...demokrası dıyoruzz bunaa...

Onlar ağızlarıyla Allah’ın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır.saff suresi-8

yazım ıcın INANANLAR MUSTESNAA........

https://www.....................php?v=470369873053473

Anlamadığım bir nokta var ki bu ülkede yaşayan herkes müslüman olmak zorunda mı?
Önce insanlık ya önce insanlık...

arkadaşlar şuan tv lerde bişey görünmüyor, sizin bildiğiniz bişeyler var mı, direniş bitti mi, facebooka da artık güvenmiyorum o yüzden size soruyorum

müslüman olmak zorunda mıyız?

banlanmak da sorun değil de anlatamamak kahrediyor beni
neyse çıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…