Özür dilerim Rusya değil Yunanistandan bir haber sitesinden Türkiye'ye ait olarak yayınlanmış ;
???????????? ??????? ??? ??? ????????????????
Özür dilerim Rusya değil Yunanistandan bir haber sitesinden Türkiye'ye ait olarak yayınlanmış ;
???????????? ??????? ??? ??? ????????????????
Bu iş artık amacını aştı. Parti işi olmaktan da çıktı. Provakatörler yüzünden çok yan yanacak.
Provakatörlerden kastım PKK gibi kuruluşlar. Adamlar zaten karışıklık çıksa diye bekliyor bizlerde maşallah çok güzel koz veriyoruz onlara.
Bu arada direniş diyorsunuz iyi güzel ama şuan sokaklarda yalnızca AKP karşıtları ve ne olduğu belirsiz provakatörler var inşallah karşı taraf da sokaklara dökülüp direnişe geçmez.
Facebook'umda 2 3 kişi şunu paylaştı : 'istanbulda ne kadar karakol varsa boşaltılmış. 03.00 gibi 20 bin polis saldıracak. taksimdekiler için paylaşın.'
yalan haber olduğunu düşünüyorum her şekilde, öyle inanmak istiyorum.. sonuçta çok fazla bilgi kirliliği var.. ama 'ya doğruysa'lar şimdiden beynimi kemirmeye başladı
Ankara çok karışık kızlar eşim gelince oğlumu bırakıp gittik bizimde sesimiz duyulsun istedik sonuçmu??r
gözlerimi açamıyorum
ciğerlerimden ameliyatlı biri olarak önce acile uğradık
kollarım mosmor
polis eşimin bacağına cop vurdu topallıyor ha bide ağıza alınmayacak küfürler ediyorla
hala gaflet uykusunda olanlarda varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?