• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beşiktaştan gelen bilgi: "burada eylem yok, savaş var." Durun artık be, alın tomanızı gidin. #direnbesiktas

arkadaşlar ankarada kullanlan şey biber gazı değil şimdi tekrar konuştum her yer toz duman ve ortalık çok kötüymüş.yaralılar bile varmış.tüpün içinde bişey atıyorlarmış ve insanlar yaralanıyormuş!

Tophane tarafinda "pusu kuran" bicakli sivil AKP'li fasistler var, o bolgede olanlar dikkat etsin, 1 kisi bicaklandi.

Radhack.
Artık pusudamı kuruyolarr vay canına adam dedi zaten bende 1 milyon adam toplarım diye mahalle kavgası ediyoruz ya gitti adam toplamaya pusuya yatırdı

$BLtDjF8CcAEZL_s.jpg

#direnbesiktas Başından vurularak öldürülen vatandaş! Polis apar topar kaldırdı oradan. Yayın! Rt yapın!

Bu doğru mu gerçekten:50:

Bu arada ben birşeyi merak ediyorum. Halk Tv Böylesine güzel bir yayını nasıl yapabiliyor ? Yani nasıl müdahele edilemiyor ?

Çünkü diğer kanallar gibi yalaka diyil sadece işini yapan insanların elinde.. hiç bu kanalda normal reklam gördünüz mü??adam olan,para peşinde olmayan,insanların önce haklarını düşünen bir kanal çünkü...RTE na boyun eymeyen bana göre tek kanal....

çok fazla haber var..içinde yalan haberler ve alıntı foto.larda var..

Son düzenleme:
polisin saldırmasını gerektirecek bir durum yoktu
böyle bir birine destek olan ve saygılı bir topluluk görmedim ben
tek yürekti herkes

evet yoktu hepimiz aynı düşüncedeyiz bu konuda.
millet ne yapsn normal yolla anlaşmaya vardırmadılar kimseyi e artık isyan ettirdiler.

BEŞİKTAŞ/İNÖNÜYE YARDIM. ÇOK AZLAR. LÜTFEN YARDIM! Serhat Can Çetin Telefon: 0534 512 28 88 ULAŞIN ŞU ÇOCUKLARA YARDIM EDİN #direnbesiktas

Ist Anadolu yakasından bildiriyorum, saat tam 9da halk evlerinden seslerini duyurmaya başladı, araba sesleri, camlardan tencere tava, yanıp sönen ışıklar, sokaklarda 'istifa' diye bağırmalar... vuvuzellalar bile vardı. en az 35 40 dk hiç hız kesmeden devam etti, 1 saniye bile durmadı..

süperdi.. o andan itibaren yaklaşık her saat başı 5er dakikalık bile olsa camdan yapılan eylemler devam ediyor

Besiktastaki arkadaslar! Mimar Sinan'in ustundeki İtalyan Hastanesi kapilarini acmis. Tam kadro yaralilari bekliyormus! YAYIN #direnbesiktas

çok fazla haber var..içinde yalan haberler ve alıntı foto.larda var..
Ben de yalanı doğruyu seçemediğim için afallamış durumdayım.
Birileri ölmüş diyorlar doğru mu bilmiyorum?
Portakal gazıymış diyorlar, gerçek mi acaba?
Yarın kan döküleceği yazıyor provokatörler yüzünden...
İşte o zaman çok çok kötü olur

Çünkü diğer kanallar gibi yalaka diyil sadece işini yapan insanların elinde.. hiç bu kanalda normal reklam gördünüz mü??adam olan,para peşinde olmayan,insanların önce haklarını düşünen bir kanal çünkü...RTE na boyun eymeyen bana göre tek kanal....
Chp nin tv si diye duymuştum baktım doğruymuş

ya şu yalan haberlerin gerceklerden ne farkı var Allah aşkına?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back