• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bırak Allah aşkına muhalefetin kendine hayrı yok
onlarda kendi gösterilerini yapmaktan başka bişey yapmıyolar..
hepsi aynı hepsi..

Muhalefetede bugün iktidar kadar kızdım.
Bildiğin şov yapmaya çalıştılar Taksime girerken.
Halk üzerinden hiçbiri nemalanamayacak ama:47:

ATAM İZİNDEYİZ
ACİL!!!!! ARKADAŞLAR HERKESE HABER VERİN!!! HÜKÜMET DURUMU KENDİ TARAFINA ÇEKECEK PROVOKATÖRLER KULLANIYOR!!! YAKIP YIKANLAR SİZİ GAZA GETİRMESİN!!! BU BİR SAVAŞ DEĞİL!!!!! HERKESE ULAŞTIRIN!!!! ÖZELLİKLE SANATÇILAR UYARIYOR!!!!

dikkatimi cekti paylasmak istedim

Arkadaslar polis besiktas'ta carsi icine girmis durumda ve biber gazi atip yakaladigini aliyor buraya gelenler dikkatli olsun.

Rt

Tophane tarafinda "pusu kuran" bicakli sivil AKP'li fasistler var, o bolgede olanlar dikkat etsin, 1 kisi bicaklandi.

Radhack.

Halk tv suanda dogruladi 03:00 gibi 20.000 polis saldiricak lutfen dikkatli olalim arkadaslar tedbir almadan sokaga cikmayin
#direnbesiktas

Sokaktaki herkesin koluna kan grubunu yazması tavsiye ediliyor.

Bu arada ben birşeyi merak ediyorum. Halk Tv Böylesine güzel bir yayını nasıl yapabiliyor ? Yani nasıl müdahele edilemiyor ?

İstanbulda ne kadar karakol varsa boşaltılmış.03.00 gibi 20 bin polis saldıracak.Taksimdekiler için rtleyin görsünler.GOREN RT'LEYIP YAYSIN"

her şey yolunda değildi ki hiçbir zaman

polisin saldırmasını gerektirecek bir durum yoktu
böyle bir birine destek olan ve saygılı bir topluluk görmedim ben
tek yürekti herkes

Sokaktaki herkesin koluna kan grubunu yazması tavsiye ediliyor.

biz de aynı şeyi yaptık önlem olarak ne olacağı belli olmaz.

İçişleri Bakanlığı'ndan Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylarla ilgili açıklama geldi.

İçişleri Bakanlığından, "Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'ndaki kanunsuz eylemine devam eden, tüm uyarı ve ikazlara riayet etmemek suretiyle çevreye, iş makinelerine, işçiye, güvenlik görevlilerine, çevredeki esnaf ve vatandaşlarımıza karşı saldırıda bulunulması durumunda, gösterici grubun dağılmalarını sağlamak amacıyla orantılılık ilkesi çerçevesinde müdahale edilmektedir.

Bu müdahalelerde göz yaşartıcı gaz mühimmatları çok zorunlu olmadıkça kullanılmamaktadır" açıklaması yapıldı.

İçişleri Bakanlığından Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylara ilişkin yapılan açıklamada, "Son olaylara müdahaleler esnasında çekilen bütün görüntü ve bu konudaki iddialar incelenerek, güvenlik güçlerimizce amacını aşan ve yasaların vermiş olduğu yetki sınırlarını aşmak suretiyle orantısız güç kullandığı tespit edilen personel hakkında gerekli yasal işlemler yapılacak olup, incelemeler devam etmektedir" ifadesi kullanıldı.

Son düzenleme:
Babam şimdi eve gelebildi..

Arabada giderken cam açıkmış ve polis arabanın içine gaz püskürtmüş.

Biber gazı değil bu diyor, öyle olsa her tarafım yanardı ama ben sadece ağrı hissediyorum hem de çok şiddetli dedi :5:

Düşünün yani 10 saniyede bu kadar etkileniyorsa insan sokaktakiler ne yapıyor.

Babam şimdi eve gelebildi..

Arabada giderken cam açıkmış ve polis arabanın içine gaz püskürtmüş.

Biber gazı değil bu diyor, öyle olsa her tarafım yanardı ama ben sadece ağrı hissediyorum hem de çok şiddetli dedi :5:

Düşünün yani 10 saniyede bu kadar etkileniyorsa insan sokaktakiler ne yapıyor.

geçmiş olsunn :50: :50:

İçişleri Bakanlığı'ndan Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylarla ilgili açıklama geldi.

İçişleri Bakanlığından, "Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'ndaki kanunsuz eylemine devam eden, tüm uyarı ve ikazlara riayet etmemek suretiyle çevreye, iş makinelerine, işçiye, güvenlik görevlilerine, çevredeki esnaf ve vatandaşlarımıza karşı saldırıda bulunulması durumunda, gösterici grubun dağılmalarını sağlamak amacıyla orantılılık ilkesi çerçevesinde müdahale edilmektedir.

Bu müdahalelerde göz yaşartıcı gaz mühimmatları çok zorunlu olmadıkça kullanılmamaktadır" açıklaması yapıldı.

İçişleri Bakanlığından Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylara ilişkin yapılan açıklamada, "Son olaylara müdahaleler esnasında çekilen bütün görüntü ve bu konudaki iddialar incelenerek, güvenlik güçlerimizce amacını aşan ve yasaların vermiş olduğu yetki sınırlarını aşmak suretiyle orantısız güç kullandığı tespit edilen personel hakkında gerekli yasal işlemler yapılacak olup, incelemeler devam etmektedir" ifadesi kullanıldı.

Nasıl inceliyorlar ? Mobeseler havaya dönük ?????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back