• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
portakal gazı :50::50::50:

Agent Orange, ABD ordusu tarafından özellikle Vietnam Savaşı'nda kullanılmış bir herbisit ve yaprak dökücüdür. Kimyasal adı 2,4,5-trikloro fenoksi asetik asit 'tir. Amerikan ordusu tarafından Vietnam Savaşı'nda ilk 7 Şubat 1967 gününde kullanıldı ve savaş dönemi boyunca 20 milyon galona yakın sprey edilmiştir. Madde ardında Dioxin maddesini bırakmaktadır. Vietnamda hala insanlar üzerindeki kas ve kemik bozuklukları, doğumsal anormaliler gibi etkilerini göstermektedir.

inşallah yalan haberdir portakal gazı atıldığı kesin mi!? yaptılar mı bunu polisler vatandaşıma vatandaşına vatandaşımıza!!!

savaştayız zaten olay agaçtan parktan çıktı artık özgürlük savaşı oldu

savaşta filan değiliz
bu olsa olsa kıyım olur
savaş için iki taraf olması lazım
bu yaralanan insanlar kime ne yaptı
paylaşılan foto.ları görünce inanamıyorum

Şu olanlara bakın yaa.. Birden nerelere geldi.. Direnişimiz mükemmel gözlerim doluyor, hatta ağlıyorum. Ama polis kimle savaştığının farkında değil gibi. Resmen savaş yapıyor. Kendi milletiyle savaşıyor. Ya sabıırrr. Sigara komasına gircem sinirden

Polisler ile hiç bir çatışmamız olmadı,neredeyse destek vereceklerdi:) Çok rahattık,gönlümüzce gerçekleştirdik! Ama yardıma ihtiyacı olanlar için yardım edebildiğim kadar edeceğim,taksimdeydim keşke orasıda böyle olsaydı.sonra yalova ve devam eden heryere gideceğim.Direniş bitmeyecek!

portakal gazı :50::50::50:

Agent Orange, ABD ordusu tarafından özellikle Vietnam Savaşı'nda kullanılmış bir herbisit ve yaprak dökücüdür. Kimyasal adı 2,4,5-trikloro fenoksi asetik asit 'tir. Amerikan ordusu tarafından Vietnam Savaşı'nda ilk 7 Şubat 1967 gününde kullanıldı ve savaş dönemi boyunca 20 milyon galona yakın sprey edilmiştir. Madde ardında Dioxin maddesini bırakmaktadır. Vietnamda hala insanlar üzerindeki kas ve kemik bozuklukları, doğumsal anormaliler gibi etkilerini göstermektedir.

Portakal gazı kullanıldığı kesinleşti. Görüntüler ve videolar da var.

İyi de o haberlerin yalan haber olduğunu biz burada teyit ettik ve belirtik tabi siz canlı canlı izleyip göremediğiniz için olayların tamamını bilmiyorsunuz !

Allah yardımcıları olsun, az önce her yer dumandı. :50:

şimdi konuşuyorum hem de size yazıyorum kuzenim kızılayda biber gaz değil asla bu tüplerin içinde mermi gibi bişi atıyolar garip bi gaz ortalık toz duman diyor yanımda bi adam kolundan vuruldudiyor

inşallah yalan haberdir portakal gazı atıldığı kesin mi!? yaptılar mı bunu polisler vatandaşıma vatandaşına vatandaşımıza!!!
inşallah öyledir ama sanmıyorum
çoğu kişi portakal gazıyla ilgili şeyler tweetlemiş su kullanmayın sirke kullanın gibi

Bugün yaşadığım şehirden bi kaç fotoğraf

$944332_10201259844607838_1094772098_n.jpg
$578255_10201259845567862_443692395_n.jpg

Biraz anlatsan, biz burdan neye inanacağımızı,neyi ciddiye alacağımızı şaşırdık

Çok fazla kalmadım sadece destek amaçlı gittim.Allah'a şükür çok fazla kalabalık vardı biraz protesto ettik polis herhangi bir müdahale de bulunmadı.fakat kalabalık dağılmaya başlamıştı ki polis yeniden göründü.bu arada bu söylediklerim taksim de oldu.

savaşta filan değiliz
bu olsa olsa kıyım olur
savaş için iki taraf olması lazım
bu yaralanan insanlar kime ne yaptı
paylaşılan foto.ları görünce inanamıyorum

bi tarafta butun ımkanlar var bı tarafta sadece taş oda üzerlerıne gelınırse böyle adaletsız savaşmı olur bencede savaşta değiliz yıkımmı kıyımmı artık hangısı munasıpse hukumet tavrını belli ettı pekiya bu muhalefet neden bişi yapmıyor insanlar işkence göruyor

"iktidar kibiri, uzun süren tutukluluklar, roboski, hes, kck, kürtaj, suriye, reyhanlı, içki yasağı, işçi ölümleri, gezi, çanak çömlek, ucube, tutuklu öğrenciler, ergenekon, balyoz, rövanş, one minute, 28 şubat, dink cinayeti, örgüt yok, kitap/bomba, ananı da al git,futbol, fb, çarşı, şike... saymakla bitmez. yani sokaklarda olna insanların derdi başbakanın sözünü ettiği 5 ağaç değil. gündemi bir yenisiyle değiştirme konusunda uzman olan iktidar hemen her kesimi -kendi kitlesi dahil olmak üzere- bezdirdi. gezi bu kokteyl bardağına düşen son damla oldu. yoksa ne yazık ki ekolojik devrim yapacak bir toplum değiliz. ağaç bahane direniş şahane dün gece sokak aralarında çanak çömlek çalanlar atatürk'ü falan çağırmıyordu. beyaz laik türk meslesinin ötesinde bir durum var. herkesin bu kibirli otoriter tutumdan sıtkı sıyrıldı. her salı günü grup toplantısında yemediği azar kalmayanların isyanı... AKP II. Tek Parti Dönemi'ni dayatmaktan vazgeçmelidir, yoksa bu olaylar bitmez. Özeleştiri yapma sırası Erdoğan'dadır. Polis'e gelince; cemaat'in polis alımlarındaki etkisine son verilmeli, polis tek bir ideolojik strüktürden arındırılmalıdır. Sendika, iş tanımı ve çalışma saatleri başta olmak üzere polis yeni baştan yapılandırılmalı, heterojen bir yapıya büründürülmelidir. Aksi halde polis'e kimin emir verdiği konusunda her daim şüpheleriniz olur; polisin görevi iktidara bekçilik değildir." Güneş DURU

Komşunun düğünü vardı bugün istemeye istemeye gittim gündüz geri çekilme haberlerini duyunca bir nebze rahatlamıştım. Ne oldu? Düğünde hüngür hüngür ağladım insanlar orda direnirken ben düğündeyim diye nefret ettim bi an :43::43::43:

Gelir gelmez geçtim netin başıma Allahım sen güç kuvvet ver ne hale gelmişler:72::72::72::72:

CNN ireport, Türk polisi portakal gazı kullandı yazmış, sosyal medyada portakal gazı kapsülü olduğu iddia edilen fotoğraflar geziyor. İspatlandı mı bilemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back