Sosyal medya yalanın dibini gördü! - Yenisafak.com.tr - 01.06.2013
Gaza gelmeyin gaz bombası yemeyin :)
Gaza gelmeyin gaz bombası yemeyin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
portakal gazı
Agent Orange, ABD ordusu tarafından özellikle Vietnam Savaşı'nda kullanılmış bir herbisit ve yaprak dökücüdür. Kimyasal adı 2,4,5-trikloro fenoksi asetik asit 'tir. Amerikan ordusu tarafından Vietnam Savaşı'nda ilk 7 Şubat 1967 gününde kullanıldı ve savaş dönemi boyunca 20 milyon galona yakın sprey edilmiştir. Madde ardında Dioxin maddesini bırakmaktadır. Vietnamda hala insanlar üzerindeki kas ve kemik bozuklukları, doğumsal anormaliler gibi etkilerini göstermektedir.
savaştayız zaten olay agaçtan parktan çıktı artık özgürlük savaşı oldu
portakal gazı
Agent Orange, ABD ordusu tarafından özellikle Vietnam Savaşı'nda kullanılmış bir herbisit ve yaprak dökücüdür. Kimyasal adı 2,4,5-trikloro fenoksi asetik asit 'tir. Amerikan ordusu tarafından Vietnam Savaşı'nda ilk 7 Şubat 1967 gününde kullanıldı ve savaş dönemi boyunca 20 milyon galona yakın sprey edilmiştir. Madde ardında Dioxin maddesini bırakmaktadır. Vietnamda hala insanlar üzerindeki kas ve kemik bozuklukları, doğumsal anormaliler gibi etkilerini göstermektedir.
olmuyorrrr :26: :26: :26:
Allah yardımcıları olsun, az önce her yer dumandı.
inşallah öyledir ama sanmıyoruminşallah yalan haberdir portakal gazı atıldığı kesin mi!? yaptılar mı bunu polisler vatandaşıma vatandaşına vatandaşımıza!!!
Biraz anlatsan, biz burdan neye inanacağımızı,neyi ciddiye alacağımızı şaşırdık
savaşta filan değiliz
bu olsa olsa kıyım olur
savaş için iki taraf olması lazım
bu yaralanan insanlar kime ne yaptı
paylaşılan foto.ları görünce inanamıyorum
şimdi konuşuyorum hem de size yazıyorum kuzenim kızılayda biber gaz değil asla bu tüplerin içinde mermi gibi bişi atıyolar garip bi gaz ortalık toz duman diyor yanımda bi adam kolundan vuruldudiyor
inşallah yalan haberdir portakal gazı atıldığı kesin mi!? yaptılar mı bunu polisler vatandaşıma vatandaşına vatandaşımıza!!!