plastik mermi diyorlar
Çok fazla kalmadım sadece destek amaçlı gittim.Allah'a şükür çok fazla kalabalık vardı biraz protesto ettik polis herhangi bir müdahale de bulunmadı.fakat kalabalık dağılmaya başlamıştı ki polis yeniden göründü.bu arada bu söylediklerim taksim de oldu.
portakal gazı
Agent Orange, ABD ordusu tarafından özellikle Vietnam Savaşı'nda kullanılmış bir herbisit ve yaprak dökücüdür. Kimyasal adı 2,4,5-trikloro fenoksi asetik asit 'tir. Amerikan ordusu tarafından Vietnam Savaşı'nda ilk 7 Şubat 1967 gününde kullanıldı ve savaş dönemi boyunca 20 milyon galona yakın sprey edilmiştir. Madde ardında Dioxin maddesini bırakmaktadır. Vietnamda hala insanlar üzerindeki kas ve kemik bozuklukları, doğumsal anormaliler gibi etkilerini göstermektedir.
Sanırım polis çekildiği sırada ordaydınız.
Birşey olmamasına sevindim,umarım destekçilerin hiçbiri ciddi bir yaralanma yaşamadan gi adım atılır gezi parkıyla ilgili.
Yazarken ben bile inanmadım temennime ama...
bi tarafta butun ımkanlar var bı tarafta sadece taş oda üzerlerıne gelınırse böyle adaletsız savaşmı olur bencede savaşta değiliz yıkımmı kıyımmı artık hangısı munasıpse hukumet tavrını belli ettı pekiya bu muhalefet neden bişi yapmıyor insanlar işkence göruyor
www den sonra bir boşluk ve .com adresine kadar olan yerin tüm harfler arasına birer boşluk koyarmısınız. engellenmiş bir adres bakıp düzelteceğim neresi olduğunu anlamaya çalışıyorum
sosyal medya yalanın dibini gördü! - yenisafak.com.tr - 01.06.2013
gaza gelmeyin gaz bombası yemeyin :)
şimdi konuşuyorum hem de size yazıyorum kuzenim kızılayda biber gaz değil asla bu tüplerin içinde mermi gibi bişi atıyolar garip bi gaz ortalık toz duman diyor yanımda bi adam kolundan vuruldudiyor
bugün ben de taksimdeydim daha yeni geldim
her şeyi beklerdim ama polisin çekiliyoruz deyip tüm kalabalığı meydana almasından sonra biber gazı sıkmasını beklemezdim. hatta tuzaktır kızım diyen anneme anne dinle marşlarla çıkıyoruz bak müdahale edilemeyecek kadar harika bir güzellik var bile demiştim. bu mutlu tablo sadece saniyeler sürdü ve gaz bombalarının arasında kaldık daha ne oluğunu anlamadan. kimden neyi korudu polis hala merak ediyorum.
maruz kaldığım biber gazının kapsülünde yazan yazıya lütfen dikkat
Eki Görüntüle 726117
CNN ireport, Türk polisi portakal gazı kullandı yazmış, sosyal medyada portakal gazı kapsülü olduğu iddia edilen fotoğraflar geziyor. İspatlandı mı bilemiyorum.
bırak Allah aşkına muhalefetin kendine hayrı yok
onlarda kendi gösterilerini yapmaktan başka bişey yapmıyolar..
hepsi aynı hepsi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?