Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beşiktaş'ta yaralılar varsa arayın arkadaşlar. doktorlar: 05533522257 05352012091 05344415587 05554711272 05307631269 0536 9109084

Bide hilton açıkmış kuzenim taksimde o yazıyor .
Pislik 19 yaşında bende geleyim dedim aklım sende kalır gülüm bide senle uğraşmım gelme dedi

Şurda olmak isterdim gazı solumak !

Bu konu eski açılmış bir konudur ve kapatılmamıştır. Sansür uyguluyorsunuz diyene çok ağır yazacağım yeter artık, ya burayı görmüyor ya da ciddi anlama sorunu var bu eleştiriyi yapanlar.

ek olarak bir konu altında toplanıldı durup durup konu açmayın lütfen !

Besiktas'ta 15 dk buyuk patlama olucakmis lutfen dikkat edelim yayalim #direnbesiktas

Adana'da da bomba alarmı var

Olayların kasıtlı olarak bu boyuta çekildiğini düşünüyorum.Madem amaç protesto o bombalar falan nerden ne şekilde temin edildi?Bunun legal bir açıklaması olamaz

taksimde millet protesto ederken bir kaç kişi çıkıp pkk lehine slogan attı uzaklaştırdılar. dikkatli olmak lazım bölücüler yine iş başında

yok olmuyor kusura bakmayın arkadaşlar :26:

video da polis vatandaşlarımızdan birini yakalamış polis otosuna götürürken sakallı biri gelip vatandaşımızı dövüyor yerde tekmeliyor polis yapma etme demiyor dövmesine izin veriyor

Bu konu eski açılmış bir konudur ve kapatılmamıştır. Sansür uyguluyorsunuz diyene çok ağır yazacağım yeter artık, ya burayı görmüyor ya da ciddi anlama sorunu var bu eleştiriyi yapanlar.

Abi,
sakin lütfen, kapatmak zorunda kalınan diğer topikte uyarılarımızı yaklaşımımızı konuyu takip eden herkes çok iyi biliyor.

Ve hanımlar,
lütfen sizde sakin olun olur mu

Ankara'da elektrik kesintileri yapılıyormuş bazı yerlerde.

İnternette sosyal paylaşım sitelerine girilmiyormuş.

Kızılay zaten savaş alanı gibi

Ne desem bilemedim.
“Komik!” hah bu oldu.

“Vallahi sizi bir kaşık suda boğarız ama dua edin ki biz demokrasiye inanıyoruz...Biz de kaba kuvvet ve eşkiyalık yok...” İbrahim Melih Gökçek

aklıma geldi :)
kemal kılıçdaroğlu ile melih gökçek tartışma programına canlı yayına çıkmıştı.
kemal kılıçdaroğlu melih gökçeğe ankara halkını doğalgaz yoluyla nasıl kandırdığını paralarını anlatsana al sana belgelerim demişti
melih gökçek cevap verememişti patır patır terlediydi
kemal kılıçdaroğluda melih gökçeke, ne oldu terlediiiinnn demişti D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…