Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Halk tv nin utanc veren yayini diye aniliyo dun geceki canli yayin icin beyaz tv de
Halki tahrik etmis
Demiyorlarki gercekleri gosterdi

Eki Görüntüle 726068

buna ne diyeceksiniz arkadaşlar peki
o kadar patlama oldu böyle eylem yapmadılar iki ağaç için mi bu kadar tepki bana biri anlatsın???

Dikkat edersen oradaki insanlar rahat bir şekilde poz veriyorlar. Teröriste kucak açan onudavulla zurnayla karşılayan hükümetin iş iki ağaca(!) gelince kahraman(!) kesildi. Buradaki insanları bu poz için eylem yapmadın diye yargılayacağına bu poza izin verenlere git dalaş töröristin ayağına mahkemeyi götüren hakimine bakanına dalaş

şuan Balıkesir edremitte halk sokaklarda bende ordayım
gençler inanılmaz durumda yoğun bir genç var
yaşlısı genci herkes meydanda
yoğun bir insan kalabalığı var
herkesin elinde limonlar var
Galatasaraylısı Fenerlisi Beşiktaş çarşılısı burada
vatanımızı satan akp ye karşıyız diyorlar
tayyip istifa diye bağırıyor herkes!!
benim şuan sesim kısıldı ...

en son nehir kuruduğunda, en son ağaç kesildiğinde, en son balık tutulduğunda beyaz adam paranın yenecek birşey olmadığını anlayacak.

Kızıldereli Atasözü

"Bunları o ağaçlarda sallandıracaksın" diyen bir başbakanımız var.

evet bugün canlı yayında söyledi bunu bas bas bağırarak..duyar duymaz yazdım bende buraya öğlen..şok olmuştum ama korku insana neler söyletiyor..neler yaptırıyor..ama artık bitti.ve İNŞALLAH gidecekte!!!

Beşiktaş ve dolmabahçede polis saldırısı başlamış.
Taksimdekileri desteğe çağırıyorlar.
Bir şey bitmiş değil, ne kazanıldı? Adama yine yapacağım diyor.
Bu bayram havası niye? Chp hayatının aptallığını yapıyor.
Umarım insanlar onlara kızıp dağılmamışlardır.

Başbakan sosyal medyayı fazlasıyla ciddiye alıyor, twitter'ın gidip gidip gelmesi, söylemlerde hep sosyal medyadan dem vurması... Çünkü normal medyayı baskı altına alabiliyor, ama sosyal medyayı... Onu yapamıyor işte

en fazla bu kadar savunulabilirdi. tek siz değilsiniz ki gerçi kime ne anlatmaya çalışıyoruz. kahroluyorum ya hu böyle yazılar okuyunca

Her konuşmasında ısrarla belli olan sesindeki o kibir tınısı yoktu sanki bu sefer, ''biz yaparız'' tavrı da yoktu. Açıklama derdindeydi... İlginç geldi bana

Bu şekilde gideceğini sanmam, hayatta istifa etmez niye etsin. Ancak seçimle değişir, onda da bize oy verecek, peşinden gidebilecek, bütün bu kalabalığı toplayacak bir lider; insanlara alternatif bir parti lazım. O da bizde yok maalesef. Seçim olsun bugün meydanlarda bir araya gelen o kalabalık her biri ayrı ayrı partilere oy verecek.

Başbakan Erdoğan, sosyal medyada gösterilerle ilgili olarak yanlış bilgilerin yayıldığını belirterek güvenilir kaynaklardan gelen haberlere itibar edilmesi konusunda uyarıda bulundu.

Başbakan, yalan haberlerle ilgili olarak "Günlerdir, sosyal medyada, asılsız iddialar, iftiralar, ithamlar, yalan haberler havada uçuşuyor. Öyle ki,"oradaki ağaçlarda bunları sallandıralım","insanlar ölüyor,panzerler göstericileri eziyor" diye tweet atanlar var." dedi.

kaynak : sabah

bizi hiç sevmeyen avrupanın bu isyanı bu kadar desteklemesi bana değişik geliyor şüpheyle yaklaşıyorum ve türk baharı yakıştırmasını kesinlikle kabul etmıyorum

arap baharı dediler sonunu gördük her ne kadar hükümetin baskısına polisin şiddetine karşı bir tavır olsada yabancıların eline koz vermek en son isteyeceğimiz şeydir bence...

onların desteği ülkeyi parcalamak istediklerinden bizim gülcemalimize değil yani

Son düzenleme:
Polisin gaz kapsüllerini topladığı söyleniyor.
Sanırım portakal gazı meselesini kapatacaklar.

facebooktaki paylaşımlarımdan bazıları bazı arkadaşlarımda çıkıyor bazılarında çıkmıyor neden

Bu bi ağaç meselesi değil. Bu; 23 Nisan'ın 19 Mayıs'ın iptaline, keyfi yol kapamalarına, dikte edilen kanunlara, hesapsızca yapılan özelleştirmelere, açılım diye ırkları kullanmaya, anlayış diye dinleri kullanmaya, kendinden olanı otobüslerle meydanlara taşıyıp yemek dağıtanların kendileri ile aynı düşünmeyenlere panzerlerle işkence edilmesine, toplumun her sesini çıkardığında ağzının kapatılmasına, bir baskı bir korku politikası uygulanmasına karşıdır. Bunu anlamak bu kadar mı zor?

Arınç, oğlunun ortak olduğunu söyleyenlere hastalıklı düşüncedir dedi. Medya olay bitti dedi son durum nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…