Eki Görüntüle 726068
buna ne diyeceksiniz arkadaşlar peki
o kadar patlama oldu böyle eylem yapmadılar iki ağaç için mi bu kadar tepki bana biri anlatsın???
"Bunları o ağaçlarda sallandıracaksın" diyen bir başbakanımız var.
vay anasını arkadass...agacları bahane ederek ulkeyı kaos ortamına surukleyenlerı ...kendı sıyası dusuncesı ıktıdarda degıl dıye bu ortamdan faydalanarak durumu cozulmez hale getırenlerııı...tepesıne dusen herseyı ıktıdardan bılenlerıı....anababa evladı olan polıslere cıvılı top attıgı ıcın harekete gecen polısı suclayanları..bu durumdan nemalanmak ısteyen sıyasıı partı lıderlerını...2011 yılında onaylanmıs bır projede ımzası oldugu halde sımdı meydanlarda olan CHP heyetını...hatta bu durumdan sonraa face lıstesınde AKPlı dıye arkadaslarını silenlerii...ÇEVRECILIGE KARPUZ GOZUYLE BAKIP SECMECE DAVRANANLARI ŞIDDETLE KINIYORUM...MADEM O KADAR CEVRECISINIZ ARKADASIM İZMİR GAZIEMIR DE YAPILACAK FUAR ALANININ TEMA ALANI OLARAK BELIRLENMIS OLMASINA RAGMEN CALISMALARIN HALA SURMESINE NEDEN CEVAP VERMIYORSUNUZ ..KI TEMEL ATMASINI KILICDAROGLU VE KOCAOGLU YAPMISTI...İzmir bunun karsısında neden durmadı...kaldı ki gezı parkında agac katlıamı yapılmadııı..oradakı agaclar bır baska parka tasındı...tamam arkadasımm sevmıyorsun ..ıktıdardan memnun degılsın...sabaha kadar alkol almak ıstıyorsun...bası kapalı ınsanların eğitim hakkına karsısın..daa kardesım bu kadar mı vıcdansızsın..yuregın sızlamıyorr muu?? Güzel ulkemdeki yasanan gerılımden kımlerın nemalandıgını gormuyor musun??bır de bırsey bılmeden face de gorup paylasım yapanlara da gıcık oluyorum..sahte twitt hesapları acıp istanbul beledıyesının demedıgı seylerı atılmıs Twitt gıbı gösterıp onun pesınden gıdenlere de dıyorum kı yaa kardesım bır bak hesap hangı gun acılmıs..bır de yaa daha cok sey var da neyse...ben sadece olayların bır an once duzelmesını...kımsenın gaza gelmemesını...olgunluk gösterılmesını umuyorum...namazımda da dua ettıgım gıbı..Allahım ülkemdeki kötü ortamı feraha cıkar...kaos ortamından kurtar...gönullere ferahlık..adalet ver...ıftıralardan baska ulkelerın ulkem uzerındekı oyunlarından..boluculerın hareketınden kurtar... benımle aynı seyı dusunmuyor olabılırsınız..saygı duyuyorumm...sızden saygı beklemıyorum ama...ısteyen ıstedıgını yazmakta özgür...bu arada maahalle baskısı neymıs bugun
anladım...
evet bugün canlı yayında söyledi bunu bas bas bağırarak..duyar duymaz yazdım bende buraya öğlen..şok olmuştum ama korku insana neler söyletiyor..neler yaptırıyor..ama artık bitti.ve İNŞALLAH gidecekte!!!
evet bugün canlı yayında söyledi bunu bas bas bağırarak..duyar duymaz yazdım bende buraya öğlen..şok olmuştum ama korku insana neler söyletiyor..neler yaptırıyor..ama artık bitti.ve İNŞALLAH gidecekte!!!
bizi hiç sevmeyen avrupanın bu isyanı bu kadar desteklemesi bana değişik geliyor şüpheyle yaklaşıyorum ve türk baharı yakıştırmasını kesinlikle kabul etmıyorum
arap baharı dediler sonunu gördük her ne kadar hükümetin baskısına polisin şiddetine karşı bir tavır olsada yabancıların eline koz vermek en son isteyeceğimiz şeydir bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?