• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resmenn ağlıyorum ya. Tutamıyorum kendimi.

Allahım çok şükürrr Bitmemişizz ya Bitmemişizz

Mustafa Kemal'in Askerleriyizz !!!

kızlar konunuz kapanmasına izin vermeyelim :72:
provake etmek isteyenlere prim vermeyelim :72:

cnn de radikal gazetesi yazarı konuşuyor gelde cinnet geçirme, acitasyon yapıyor sosyal medya diyor:27::27:

Türkiye'nin bir daha eskisi gibi olacağını sanmıyorum, 2 3 güne her şey yeniden sakinleşecek tabi ki, ama bugünü de kimse unutmaz. istenildiğinde karşısına nasıl birlikte çıkabileceğimizi göstermiş olduk.

ayrıca, bugün bir çok medya örgütünün de notu verildi. umuyorum ki, bugün aynı fikirleri savunduğumuz milyonlarca kişi bunların cezasını 'almayarak, okumayarak, izlemeyerek' verir.

:72:

$831_484575738287852_1044089377_n.jpg

FAce`ten

YOL VERİN KANATLI ATLARA
SÜRGÜNDEN DÖNEN ÇOCUKLARA
DÜŞMESİN KİMSE YILGINLIĞA
GEÇİT VARDIR YARINLARA
#direngeziparkı #occupygezi

Bu da Yeni Türkü`den........

Brezilyalı karikatürist Carlos Latuff, Gezi Parkı direnişini çizdi.

$946998_554589641258391_2116729081_n.jpg

Halk Tv: TAKSİmde yüzbinler hep bir ağızdan 'HÜKÜMET İSTİFA' sloganı atıyor..

CNN : 'herşey yolunda insanlar sakinleşti..sadece bikaç slogan atıyorlar'

Benim istediğim şey için eylem yapma hakkım var mı? Var.
Kimse bana "Sen şu olaya neden eylem yapmadın da buna yaptın?" diyebilir mi? Diyemez.
O zaman uzatmanın bir anlamı da yok.
Herkesin sabrı taştı, kim bunu neye yoruyorsa yorsun güneş balçıkla sıvanmaz, provokatörler burada iş yapmaz.
:72::72::72::72::72:

ben yaptım olacak, yapacak kışlayı, konuşmasında gayet kararlıydı

burası amerika.

Eklentiler

• $421178_554557404594948_786496992_n.jpg
    $421178_554557404594948_786496992_n.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Alman kanalları: "Türkler savaşırsa kazanır."
İtalyan kanalları: "Bir ağaç için bunu yapan Türkler'in neler başarabileceğini siz düşünün."
Londra kanalları: "Onlar Atatürk'ün çocukları ve onlar uyandılar!" Kanada kanalları: "Onlar her savaşı kazanırlar."
Rusya kanalları: "Türkler inanılmaz, her şeyi başarıyorlar."
İngiltere kanalları: "Türkler harika, onların yaptığını şu ana kadar hiç bir yerde görmedik."
Norveç kanalları: "Dünya sizi izliyor, asla geri adım atmayın."

Türkiye kanalları: "Ahmet amca 45 yaşında, 2 evlilik yapmış."

bizzat kardeşim orda evet doğru arkadaşlar güvenparkta helikopterle gaz bombası atılıyormuş 17-18 yaşlarında bir kız bizzat kardeimin yanında ağır yaralanmı komalık olmuş ailemin hemen hemen hepsi orda oğlumu bırakıp gidemiyorum sürekli telefonla görüşüyorum emin olun bu bilgi gerçek

Evet mısır olaylarında halkına zulm uyguluyor diyen başbakanın kendisi polislere çekilmek yok devam diyip vazgeçmek yok topçu kışlasını öyle de böyle de yapıcaz diyor....

Alman kanalları: "Türkler savaşırsa kazanır."
İtalyan kanalları: "Bir ağaç için bunu yapan Türkler'in neler başarabileceğini siz düşünün."
Londra kanalları: "Onlar Atatürk'ün çocukları ve onlar uyandılar!" Kanada kanalları: "Onlar her savaşı kazanırlar."
Rusya kanalları: "Türkler inanılmaz, her şeyi başarıyorlar."
İngiltere kanalları: "Türkler harika, onların yaptığını şu ana kadar hiç bir yerde görmedik."
Norveç kanalları: "Dünya sizi izliyor, asla geri adım atmayın."

Türkiye kanalları: "Ahmet amca 45 yaşında, 2 evlilik yapmış."
gururlansam mı üzülsem mi bilemedim :50:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back