• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sosyal paylaşım sıtelerıne hala gırılmıyor .. Yazıklar olsun ..
Birazdan kalkıp direnişe katılıcam , belki başıma bişey gelicek sırf insan haklarını savundugum için ..
Çok yazık oldu bu ülkeye çok ..

Şuan en çok Ana Haber Bültenini bekliyorum. Bakalım neler anlatacak. Meşhur reytingci kanallar

muhalif facebook sayfalarda paylaşım göremiyorum ben şuan, paylaşımlarının silindiğini söylüyorlar

biz dün olaylar bu kadar büyümeden protesto gösterisi yapmıştık,birkaç saatte organize olup.
Bugün daha kalabalık olarak aynı yerde toplanılacak,ama maalesef hala bitirmediğim tezim yüzünden ben katılamayacağım.Ama "gece parkta direnişe destek adlı oturma eylemi yapalım-kitabını defterini-gitarını alan gelsin" diyenler var.Öyle bir planlama yapılırsa fenerim ve ders notlarımla parkta olurum kesinlikle...
Bu arada ne istanbul ne izmir,iki buçuk sene önceki otobüs zammı dışında insanların örgütlenmediği-ufak bi şehirde okuyorum...Ona rağmen az olmayan bi grup birşeyler yapabilmek için uğraşıyor...Hükümet burda durmalı ve şöyle bir sorgulamalı kendini "ben bu insanlara ne yaptım da bu kadar tepkililer?" diye...

sosyal medyadan çok korkuyorlar çok, ama malesef bu kanallara ulaşımı olmayan, kullanmayan binlerce insan var

Ankara için bizzat bilgileri ben vereyim gerçetir kesinlikle birebir kardeşimden alıyorum: öncelikle ara ara telefonları çekmiyor internete kesinlikle erişemediğini ve kimseyi arayamadığını söylüyor yazıklar olsun iletiim hakkımız artık tamamen yok oldu!:47:

Birçok ünlü var .
Yalaka olmayan ünllerde varmış.
Ben hep korkuyordum anne bunlar artık istediklerini yapacak diye anneme söylüyordum.
Annem bana saçmalama getiren halk indirmeyide bilir derdi .
Bizim halkımız ölmemiş .
Gözlerim doluyor ...

sosyal ağlara da el atılmış galiba arkadaşlar böyle bi haber vardı. facebook ve twittera giriş çok çok yavaş, yoğunluktan olduğunu da düşünmüyorum.

Best fm sürekli yayın yapıyor.
İstanbulda polis Harbiyeye kadar çekilmiş , ama Ankara nın durumu çok kötü deniyor.
Ankara da olan ve bilgisi olan yokmu arkadaşlar?

Şuan en çok Ana Haber Bültenini bekliyorum. Bakalım neler anlatacak. Meşhur reytingci kanallar

kızlar ben haber gündemini biliyorum.
bak sana ne anlatacaklarını söyleyeyim:
1001 gece masalları
saçmalardan seçmeler
andersen olabilir yani işte böyle uyumadan önce masalları olur büyük ihtimal.

o yüzden benden nemalanmasın diye televizyonu tamamen kapattım.
açıkçası 3 gün izlemicem.:51:

Van'da yaşayan bir polis memurundan tavsiye
"Toma ve panzerlerin egzozuna ıslak bez
sokulursa motorları duruyor. Camları beyaz
boyayla boyanırsa tamamen etkisiz kalıyorlar.

İnsanlar tomaları yumruklayarak güçlerini
harcamasınlar, söyleyin. Arkadaki polisler
eylemcilerin tomaya taş atarak güçlerinin
bitmesini bekler hep.
YAYALIM !!!!

faceden alıntıdır..

Son düzenleme:
$977462_459533134139653_997970077_o.jpg

Olaya bakar misiniz, habere bakar misiniz ?? CNN TÜRK bilancoyu acikladi, panolar yikilmis, taslar sökülmüs.......!!!
Ya insanlar????

During the 31 March Incident in 1909, the barracks building suffered considerable damage, and waited to be repaired.

Yıkım

1940'ta şehir planlamacısı Henri Prost'un önerisi ile kışlanın yıkılması, yerine konut ve sosyal etkinlik alanları inşa edilmesi kararlaştırıldı. Kışlanın yıkımından sonra planlanan düzenlemelerin pek azı yapılabildi.[1] Kışla'nın yerine Taksim Gezi Parkı inşa edildi.

(vıkıpedı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back