ahh güzel ülkemin güzel insanları ne hale geldiler bir kaç provokatör yüzünden. ne bu düşmanlık ? kim kime düşman ? hepimiz aynı ülkenin insanları değil miyiz? kardeş değil miyiz ? Taksime Gidip Eylem Yapıyorlar Sonra Polis Dövdü Diyorlar Acaba Dünyada Binlerce Müslüman Öldürülürken Neden Sesleri Çıkmıyor Yoksa Öldürülen Müslümanların Bir Ağaç Kadar Değeri Yok mu Gözlerinde? akdenizde veya başka bir yerde adam otel yapmak için bir sürü ağaçları katlediyor , ali ağa oğlu lüks evler yapmak için aynı şeyi yapıyor söz konusu başbakan olunca anlamadım millet ayağa kalkıyor! Ben Ağaçlar Kesilsin Demiyorum Sadece Yılbaşı Nedeni İle Çam Ağaçlarını Kesenler Şimdi Neden Taksime Eylem Yapmaya Gidiyor? işine Geldi mi Kıyametin Kopacağını Bilsen de Elinde ki Fidanı Dik Diyen Peygamberin s'a'v Sözünü Alıp. Komşusu Açken Tok Yatan Bizden Değildir Sözüne Oralı Olmuyorlar. Sadece Ülkeyi Kaosa Sürüklüyorlar Diyarbakır da Polise Taş Atınca Terörist Taksimde Taş Atınca Devrimci Oluyor Ben Buna Karşıyım!!! eylem yapmak yasak yada yap bununda bir üslubu var yap eylemini kimseye zarar verme çek git evine ya da polis dağılın deyince dağılıp gidin ama yok sen polise hakaret et, küfür et saldır oda kendini savununca tühh kaka olsun yok öyle !diyarbakırda taş atanlar ,elinde silah olanların peşinden gidiyor polis, kan akıtan katillerin peşinden gidiyor, seni koruyor rahat uyuyor isen polislerin askerlerimizin sayesinde bunları unutup şimdi bu düşmanlık neden ? kendini bilmezler haklı galeyana getiriyor. türkiyeyi kaosa çekmeye çalışanlar bunu başaramayacaklar. ankara da başbakanlıkta vatandaş molotof kokteyli atıyorlar ne yapsınlar şimdi savunmasınlar mı kendilerini ? herkes eylem yapabilir ama böyle değil , şiddetle kimse bir şey çözemez.
hala olayı 3-5 ağaç zannedenlere sen akıl ver allahım
ahh güzel ülkemin güzel insanları ne hale geldiler bir kaç provokatör yüzünden. ne bu düşmanlık ? kim kime düşman ? hepimiz aynı ülkenin insanları değil miyiz? kardeş değil miyiz ? Taksime Gidip Eylem Yapıyorlar Sonra Polis Dövdü Diyorlar Acaba Dünyada Binlerce Müslüman Öldürülürken Neden Sesleri Çıkmıyor Yoksa Öldürülen Müslümanların Bir Ağaç Kadar Değeri Yok mu Gözlerinde? akdenizde veya başka bir yerde adam otel yapmak için bir sürü ağaçları katlediyor , ali ağa oğlu lüks evler yapmak için aynı şeyi yapıyor söz konusu başbakan olunca anlamadım millet ayağa kalkıyor! Ben Ağaçlar Kesilsin Demiyorum Sadece Yılbaşı Nedeni İle Çam Ağaçlarını Kesenler Şimdi Neden Taksime Eylem Yapmaya Gidiyor? işine Geldi mi Kıyametin Kopacağını Bilsen de Elinde ki Fidanı Dik Diyen Peygamberin s'a'v Sözünü Alıp. Komşusu Açken Tok Yatan Bizden Değildir Sözüne Oralı Olmuyorlar. Sadece Ülkeyi Kaosa Sürüklüyorlar Diyarbakır da Polise Taş Atınca Terörist Taksimde Taş Atınca Devrimci Oluyor Ben Buna Karşıyım!!! eylem yapmak yasak yada yap bununda bir üslubu var yap eylemini kimseye zarar verme çek git evine ya da polis dağılın deyince dağılıp gidin ama yok sen polise hakaret et, küfür et saldır oda kendini savununca tühh kaka olsun yok öyle !diyarbakırda taş atanlar ,elinde silah olanların peşinden gidiyor polis, kan akıtan katillerin peşinden gidiyor, seni koruyor rahat uyuyor isen polislerin askerlerimizin sayesinde bunları unutup şimdi bu düşmanlık neden ? kendini bilmezler haklı galeyana getiriyor. türkiyeyi kaosa çekmeye çalışanlar bunu başaramayacaklar. ankara da başbakanlıkta vatandaş molotof kokteyli atıyorlar ne yapsınlar şimdi savunmasınlar mı kendilerini ? herkes eylem yapabilir ama böyle değil , şiddetle kimse bir şey çözemez.
"Reyhanlı için bu kadar ağlamayanlar iki ağaç için Taksimi birbirine kattı."
***"karnımdaki bebeği öldürmek hakkımdır diyerek kürtaj yasağına karşı çıkanların ağaçlar kesilince vicdanı sızladı."
***"1 Mayıs'ta ağaçları kökünden söküp polise fırlatan zihniyet, şimdi ağaç savunuyor."
"Bunların derdi ağaçların kesilmesi değil dertleri ağaç olsaydı yılbaşı gecesi çam ağaçlarını kesmezlerdi."
"İmamhatipliler biber gazını yerken sizin"biraz daha şiddetli" naralarınız yankılanıyor hala gökyüzünde."
... "isminin başına TC yazan zihniyeti şimdi de AĞAÇ yazmaya davet ediyorum."
"Taksim'de 50 ağaç için üç gündür eylem yapanlar Suriye'de onbinlerce insan ölürken gıklarını çıkarmazlar"
"Ak Parti AVM'leri yıkıp yerine yeşil alan yapsa"alışveriş hakkımızı elimizden alamazsınız"diye kıyamet kopardı."
"Ağaçlar kesilmiyor yalnız bunu da yanlış biliyorlar, ağaçlar sadece yer değiştiriyor."
" ömrü hayatı boyunca tek bir fidan dikmemiş adamlar direngeziparkı diyor polise taş atıyor. biz de avm yapılmasına karşıyız ama bu şekilde polisi tahrik edip ortalığı karıştırmakla bir çözüme varılmaz. bir zamanlar imamhatipliler joplanırken sesini çıkartmayanlar, hakkınızı demokrasiyle arayın diyenler şimdi jop yiyor."
"Şunuda İyi Bilin ! O Eyleme Gidenleri Agaç dikmeye çagırsan biri bile kıçını kaldırıp gelmez!"
doğuda terör bahanesi ile meşe ormanları yakılırken nerdeydiniz ey doğa severler
ahh güzel ülkemin güzel insanları ne hale geldiler bir kaç provokatör yüzünden. Ne bu düşmanlık ? Kim kime düşman ? Hepimiz aynı ülkenin insanları değil miyiz? Kardeş değil miyiz ? Taksime gidip eylem yapıyorlar sonra polis dövdü diyorlar acaba dünyada binlerce müslüman öldürülürken neden sesleri çıkmıyor yoksa öldürülen müslümanların bir ağaç kadar değeri yok mu gözlerinde? Akdenizde veya başka bir yerde adam otel yapmak için bir sürü ağaçları katlediyor , ali ağa oğlu lüks evler yapmak için aynı şeyi yapıyor söz konusu başbakan olunca anlamadım millet ayağa kalkıyor! Ben ağaçlar kesilsin demiyorum sadece yılbaşı nedeni ile çam ağaçlarını kesenler şimdi neden taksime eylem yapmaya gidiyor? Işine geldi mi kıyametin kopacağını bilsen de elinde ki fidanı dik diyen peygamberin s'a'v sözünü alıp. Komşusu açken tok yatan bizden değildir sözüne oralı olmuyorlar. Sadece ülkeyi kaosa sürüklüyorlar diyarbakır da polise taş atınca terörist taksimde taş atınca devrimci oluyor ben buna karşıyım!!! Eylem yapmak yasak yada yap bununda bir üslubu var yap eylemini kimseye zarar verme çek git evine ya da polis dağılın deyince dağılıp gidin ama yok sen polise hakaret et, küfür et saldır oda kendini savununca tühh kaka olsun yok öyle !diyarbakırda taş atanlar ,elinde silah olanların peşinden gidiyor polis, kan akıtan katillerin peşinden gidiyor, seni koruyor rahat uyuyor isen polislerin askerlerimizin sayesinde bunları unutup şimdi bu düşmanlık neden ? Kendini bilmezler haklı galeyana getiriyor. Türkiyeyi kaosa çekmeye çalışanlar bunu başaramayacaklar. Ankara da başbakanlıkta vatandaş molotof kokteyli atıyorlar ne yapsınlar şimdi savunmasınlar mı kendilerini ? Herkes eylem yapabilir ama böyle değil , şiddetle kimse bir şey çözemez.
habri nerden aldınz.... kaynakAnkara da helikopterlerden gaz bombasi atilmaya baslamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?