Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuşmasını dinlemediniz mi, devletin malı deniz.... dönemi bitmiş

evet doğru devletin malı okyanus devri başladı

hala olayı 3-5 ağaç zannedenlere sen akıl ver allahım

Halk Tv de : Halk TV nin sansürü delmesiyle diğer tv kanalları 24 saat sonra yayın yapmaya başladı :) yazıyordu..şuan cnn turkte yayınlanıyor arkadaşlar..

zulümle, diktatörlükle, bi yere kadar bacım. milletin artık gırtlağını aştı. sen ne anlatıyosun ben çözemedim.

Kuva-i Milliye.. ne için, kimler tarafından yapıldığını biliyor musun? Lütfen kendi amaçlarınızı oradaki kutsal amaçla bir etmeyin.

vah vahhhh ölen insanlarımız ne olucak polis yapmadaımı onları siz neyin kafasındasınız!!!!!

aradaki şahıs çık aradan lütfen imam hatiplileri karıştırma,vatansever öğrencilerin çektiğinin milyonda birini çekmediler,siz alttan alttan işinizi halledersiniz gerçek vatancılarsa her pahasına haklarını ararlar.araya grip gereksiz yersiz yerlere çekmeyin konuyu.konu sadece ağaç değil tabi.ayrıca siz kaç tane diktiniz geleceğiniz için çok merak ettim.

BBC report on Taksim square 31st may 2013 - YouTube
BBC News - Turkey protests: Unrest rages in Istanbul and Ankara
http://www.nytimes.com/2013/06/01/w...anbuls-taksim-square.html?pagewanted=all&_r=0
http://www.nytimes.com/2013/06/01/w...ck-protesters-in-istanbuls-taksim-square.html
Turkish police withdraw from Taksim Square and allow Istanbul protesters to continue demonstration after days of tension - Europe - World - The Independent

Bu arada biliyor musunuz dünyada insanlar neyi konusuyor? Bu olayin bir "agac kesme" olayi olmaktan coktan ciktigi, hükümetin yanlis ve baskici politikalarinin en sonunda bir patlamasi oldugunu...Cünkü bircok kesimden insanlar bir araya gelmis durumda. Yani evet haklisiniz, bu bir agac kesme olayi degil, evet haklisiniz agac dikmeye cagirsalar kimse kalkip gitmeyecekti, cünkü daha büyük bir sorunumuz var. Reyhanli`da insanlarin ölümüne sebep olmus, Suriyelileri halklari korumakla alakasi olmayan Amerika`ya karadan destek verecegini aciklayan savas cigirtkanligi yapan bir hükümet var, insanlarin temel hak ve özgürlüklerinin cignendigi bir Türkiye var. Susturulmus bir medya var, susturulmus gazeteciler var, hapislerde tek sucu hükümeti elestirmek olan insanlar var, var da var...

[sıze=3]
sizin gözünüz görmüyormu? Hanımefendiiiiii şiddet gösteren polistir devlettir halk değil lütfen biraz objektif bakın artık lütfen
[/sıze]

biz bazı şeylerin kıymeti hükümet yapınca anlıyoruz toplum olarak :)
hükümetler yaptıgı için eylem yapmayalım, eleştirmeyelim.
hadi madem öyle yarın agaç dikelim

Lütfen birbirinize cevap vermeyin kızlar .
Bakın topik kapatılacak.
Bizim amacımız kavga değil protesto

daha 2 gün öncesinde taksimde bir avuç insan vardı..
neyin inadıydı ki bu tomalarla bu insanları betona yapıştırdılar..
vazgeçilseydi insanlara ali kıran başkesenlik yapılmasaydı bu duruma gelinmezdi..
burdaki olay ağaçları savunmaktan çıktı evet doğru olay bu zorbalığa karşı çıkmaya geldi..
çook büyük insanlarsa ''evet bu projemiz vardı ama vazgeçtik,halkın düşüncesini önemsiyoruz'' deselerdi..
tabi ki araya başka niyetli insanlarda karışacak ..buna meydan veren de olayları buraya getirenlerdir..

şuan hiç polis yok, eeee ne var şimdi hiçbişey yok, ne aşırılık yapıyorlar ne taşkınlık yapıyorlar, bu polis saldırısı ne içindi yani ne gerek vardı

Dun gece Trafalgar Square de baslayan destek gosterilerin ikincisi, bugun sizin tr saatiye 09.00 da Hyde Park ta toplanan yuzlerce Turk tarafindan desteklendi ve devam ediyor. Yarin Manor house da surdurelecek gezi parki destek gosterilerine( cocuklarimi ayarladim ) bende katiliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…