• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
halk tv bengü türk ulusal kanala sonsuz teşekkürler halka yapılan eziyeti saklamadılar :46::46:

Son düzenleme:
eve geldik, ust bas batik, boynumda fenerbahce atkisi ile gitmistim suan gs atkisi ile kendimi yatagima attim. hatira kaldi. birlik super

alıntı

Son düzenleme:
$971267_480818842002009_1341447925_n.jpg

5 polis bi adam, öldürün bari:27::27:

biraz geç kalmadı mı? dün gece nerdedeydi peki? olaylar yatışınca insanların bundan nemalanması da çok sinir bozucu.

uzun zamandır planlanan kadıköy mitingi vardı bugün chp'nin, kılıçdaroğlu mitingi iptal etti taksim eylemi bölünmesin diye. o nedenle ben bunu tam olarak nemalanma olarak görmüyorum, anadolu yakasından avrupaya yakasına chp'nin ayarladığı motorlarla geçilmiş çünkü (deniz yolu). 50 bin kişi oldukları söyleniyor, abartma bile olsa en azından bi 25bin kesin varlardır. eyleme bu kadar insan getirebilmesini takdir etmek lazım.

ama tabi şöyle bir durum var ki, umarım chp gittiğinde oraya chp olarak gitmez. polis çekildi, üstüne kılıçdaroğlu çıkıp konuşma yaparsa sanki onun zaferi gibi görülebilir, işte bu nemalanma olur.

Kılıçdaroğlu bu akşam en geç saat 18 e kadar taksimde olacak ve vatandaşa destek olacakmış arkadaşlar:46:

aman o gelmesin. sonra olay politikleşiyor. ankara'da polis tkp ile çatışıyormuş. zaten konur dedi mi tkp, tgb, işçi partisi bayrakları var. böyle olmamalı.

uzun zamandır planlanan kadıköy mitingi vardı bugün chp'nin, kılıçdaroğlu mitingi iptal etti taksim eylemi bölünmesin diye. o nedenle ben bunu tam olarak nemalanma olarak görmüyorum, anadolu yakasından avrupaya yakasına chp'nin ayarladığı motorlarla geçilmiş çünkü (deniz yolu). 50 bin kişi oldukları söyleniyor, abartma bile olsa en azından bi 25bin kesin varlardır. eyleme bu kadar insan getirebilmesini takdir etmek lazım.

ama tabi şöyle bir durum var ki, umarım chp gittiğinde oraya chp olarak gitmez. polis çekildi, üstüne kılıçdaroğlu çıkıp konuşma yaparsa sanki onun zaferi gibi görülebilir, işte bu nemalanma olur.
katılıyorum
umarım oraya halktan biri olarak gider

sen birşeyi görmemişsin bacım . orda masum insanlar var evet ama bunu karıştıran insanlar da var hemde bir sürü . yabancı bir sürü devletin buna destek vermesi zaten neyin ne olduğunu gösteriyor . ülkeyi bölmek anayasal hak değildir . hükümetler demokrasiyle başa gelir . kullanırsın oyunu o zaman zamanı gelince . o şekilde gösterirsin tepkini .

Ben senin bacın değilim!

Orada bölünen değil, bölünme oyununa gelmeyip birleşen bir halk var :72:

Seçimle geldilerse bu halka hizmet etmek için geldiler, ben yaptım oldu demek halka hizmet değildir. Bu halk onlara nasıl isterse öyle davranır, benim ödediğim vergiyle benim insanıma gaz bombası atan,attıran, halkına karşı duran zaten benim seçtiğim değildir.

Sevmediğime de tepkimi her yerde gösteririm. Temiz, dürüst bir sandık sağlanması lazım senin dediğin demokrasi için. Kapalı kapılar ardında, zırt pırt elektriğin kesildiği merkezlerde yapılan seçimler değil. Haklı tektir, hakkın rengi yoktur, çevreci bir protestoyu bu hale getiren; kendi polisini maşaya çevirip, öne atan devlettir. Hizmet etmen, saygı göstermen gereken halka elini kaldırırsan, o kaldırdığın eli böyle kırarlar. Bunun adı da demokrasidir !

aynen öyle..bu olay bir zümrenin bir örgütün bir siyasi partinin olayı değil halkın ayaklanması ve sadece halk sahip çıksın lütfen..siyasi partiler bundan ellerini çeksinler bari...

ve ben gerçekten muhalefet liderlerini dün olaylar olurken orada görmek isterdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back