- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 163
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz geç kalmadı mı? dün gece nerdedeydi peki? olaylar yatışınca insanların bundan nemalanması da çok sinir bozucu.
eve geldik, ust bas batik, boynumda fenerbahce atkisi ile gitmistim suan gs atkisi ile kendimi yatagima attim. hatira kaldi. birlik super
Kılıçdaroğlu bu akşam en geç saat 18 e kadar taksimde olacak ve vatandaşa destek olacakmış arkadaşlar
Orda olmamak o gazı yemekden daha çok canımı yakıyor !
katılıyorumuzun zamandır planlanan kadıköy mitingi vardı bugün chp'nin, kılıçdaroğlu mitingi iptal etti taksim eylemi bölünmesin diye. o nedenle ben bunu tam olarak nemalanma olarak görmüyorum, anadolu yakasından avrupaya yakasına chp'nin ayarladığı motorlarla geçilmiş çünkü (deniz yolu). 50 bin kişi oldukları söyleniyor, abartma bile olsa en azından bi 25bin kesin varlardır. eyleme bu kadar insan getirebilmesini takdir etmek lazım.
ama tabi şöyle bir durum var ki, umarım chp gittiğinde oraya chp olarak gitmez. polis çekildi, üstüne kılıçdaroğlu çıkıp konuşma yaparsa sanki onun zaferi gibi görülebilir, işte bu nemalanma olur.
sen birşeyi görmemişsin bacım . orda masum insanlar var evet ama bunu karıştıran insanlar da var hemde bir sürü . yabancı bir sürü devletin buna destek vermesi zaten neyin ne olduğunu gösteriyor . ülkeyi bölmek anayasal hak değildir . hükümetler demokrasiyle başa gelir . kullanırsın oyunu o zaman zamanı gelince . o şekilde gösterirsin tepkini .
uzun zamandır planlanan kadıköy mitingi vardı bugün chp'nin, kılıçdaroğlu mitingi iptal etti taksim eylemi bölünmesin diye. o nedenle ben bunu tam olarak nemalanma olarak görmüyorum, anadolu yakasından avrupaya yakasına chp'nin ayarladığı motorlarla geçilmiş çünkü (deniz yolu). 50 bin kişi oldukları söyleniyor, abartma bile olsa en azından bi 25bin kesin varlardır. eyleme bu kadar insan getirebilmesini takdir etmek lazım.
ama tabi şöyle bir durum var ki, umarım chp gittiğinde oraya chp olarak gitmez. polis çekildi, üstüne kılıçdaroğlu çıkıp konuşma yaparsa sanki onun zaferi gibi görülebilir, işte bu nemalanma olur.
parkta yangın çıktı sanırım