- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 40
- Konu Sahibi minikdepresif
- #1.861
anam aslıyı kapsama alanı dışına atmışlar
Demek ki derdim var konusunda kıyamet kopuyo hemen bakim aslıcana yazık oldu ama ya :97:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam aslıyı kapsama alanı dışına atmışlar
Minikte banlandı
Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar :80: akşama girmeye çalışıcimmm öptüm sizi
Hadi NaF kaçar
Zamanla sende daha ılımlı davranırsın sıkma canını tatlım herkesin yapısı farklı işte ben birini kırıpta hemen gülüm canım diye sırnaşamıyorum :97: bana sırnaşanlara da taviz vermiyorum
Sende hemen alışamayanlardansın o yüzden yapmacık gelmesi normal : ) biraz bekle o ilgilensin senle :97: zamana yay durumu
Laptop aldı eşim doğum günüm hediyesi olaraktan birde internet bağlattık beklerim muhabbete
Aslında kahvaltı en önemli öğün zorla da olsa bir dilim kepek ekmeği 1 kk peynir yesen iyi olur canım :97: ama miden almıyosa da zorlama
Öp öp geçsin
Daha gelmedi kız 15 Haziranda kocişim erkenden aldı hediyesini :97: o günde bi yemeğe gideriz belkim başka süprüzleri de olur olişte geliyo ivit
oh isin hadi akşam uğrarımBenim şu sıralar kilom dengesiz :97: aldım birazcık :97: dişim ağrıyınca yiyemediğimi iyileşince yiyorum ondan sanırım ama havalar iyice düzelsin spora çıkıcam o zaman hallederim
ne oluyo minikte aslida kapsama alani disinda :44:
o konu yuzunden kesin
iyi ki ben bisey yazmamisim cok kizmistim ama yazmamistim
Evet canim minikte kapsama alani disinda yaziyo
kac gun surer ki bu :26: ne konuymus ya kac kisi banlanmis
iyi aksamlar canim aksam gorusurus
geçmiş olsun canm diş ağrısı çok berbat bişiyya
culiii
naf geçmiş olsun canm
aslıyla minik neden banlandı kiiii uğursuzluk getirdik topigee
çamaşırla sigaramı istedi düştüm mapus damlarına ögüt veren çok olur demek istiyorum onaEvet o konu yüzünden canım :97:
Yarın akşama kadarmış minikinki ama aslıyı bilmiyom :26: zaten minik benden çamaşır bide sigara istedi onları götürcem
Hoşbulduuummm. bakayım bakim dedim şu geyikte ne varmış diye. yeniyim ben buralardaa.Hoşgeldinn
çamaşırla sigaramı istedi düştüm mapus damlarına ögüt veren çok olur demek istiyorum ona
bende geldim kızlar...fideeess nasılsın canım beni tanıdınmı
bende geldim kızlar...fideeess nasılsın canım beni tanıdınmı
Hoşbulduuummm. bakayım bakim dedim şu geyikte ne varmış diye. yeniyim ben buralardaa.
Nasıl gidiyor hayat? diyeyim:76:
şafak topiğinden miydin?
pek çıkaramadım ama:26:
yok kıymaz kıyamaz mapusluk iyidir özgürlüğü anlarToplasan o öğütleri burdan köye yol olur Minik duyarsa koparcak kafamızı
Hoşgeldin yafruşka naber
yemekimi yedimde geldim 1kase şehriye çorbası,1dilm ekmek,salata..
İyi yapmışsın canım gel gel şuan sancılı gidiyo 20' lik dişlerimi çektiriyorum da zor bir dönem benim açımdan :97: senin nasıl gidiyor
iyiiii akşammmlarrrr :82:
yok kıymaz kıyamaz mapusluk iyidir özgürlüğü anlar