Geyikte yaparım, kariyerde :)

ne oluyo minikte aslida kapsama alani disinda :44:

o konu yuzunden kesin :KK57:

iyi ki ben bisey yazmamisim cok kizmistim ama yazmamistim :KK53:

Minikte banlandı :KK53:

Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar :80: akşama girmeye çalışıcimmm :KK53: öptüm sizi :KK16:

Hadi NaF kaçar :KK55:

Minikte banlandı :KK53:

Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar :80: akşama girmeye çalışıcimmm :KK53: öptüm sizi :KK16:

Hadi NaF kaçar :KK55:

Evet canim minikte kapsama alani disinda yaziyo :KK25:

kac gun surer ki bu :26: ne konuymus ya kac kisi banlanmis :KK57:

iyi aksamlar canim aksam gorusurus :KK19:

Zamanla sende daha ılımlı davranırsın sıkma canını tatlım :KK19: herkesin yapısı farklı işte ben birini kırıpta hemen gülüm canım diye sırnaşamıyorum :97: bana sırnaşanlara da taviz vermiyorum :63:

Sende hemen alışamayanlardansın o yüzden yapmacık gelmesi normal : ) biraz bekle o ilgilensin senle :97: zamana yay durumu :KK19:

Laptop aldı eşim doğum günüm hediyesi olaraktan :KK23: :KK23: birde internet bağlattık :KK23: :KK23: beklerim muhabbete :KK64: :KK64:

Aslında kahvaltı en önemli öğün zorla da olsa bir dilim kepek ekmeği 1 kk peynir yesen iyi olur canım :97: ama miden almıyosa da zorlama :KK19:

Öp öp geçsin :KK17: :KK17: :KK17:

Daha gelmedi kız 15 Haziranda :KK53: :KK53: kocişim erkenden aldı hediyesini :97: o günde bi yemeğe gideriz :KK12: belkim başka süprüzleri de olur :KK53: :KK53: olişte geliyo ivit :KK52: :KK52:

oh isin hadi akşam uğrarım:KK52:Benim şu sıralar kilom dengesiz :97: aldım birazcık :97: dişim ağrıyınca yiyemediğimi iyileşince yiyorum ondan sanırım :KK60: :KK60: ama havalar iyice düzelsin spora çıkıcam o zaman hallederim :KK66: :KK66:

geçmiş olsun canm diş ağrısı çok berbat bişiyya

Son düzenleme:
ne oluyo minikte aslida kapsama alani disinda :44:

o konu yuzunden kesin :KK57:

iyi ki ben bisey yazmamisim cok kizmistim ama yazmamistim :KK53:

Evet o konu yüzünden canım :97:

Evet canim minikte kapsama alani disinda yaziyo :KK25:

kac gun surer ki bu :26: ne konuymus ya kac kisi banlanmis :KK57:

iyi aksamlar canim aksam gorusurus :KK19:

Yarın akşama kadarmış minikinki ama aslıyı bilmiyom :26: zaten minik benden çamaşır bide sigara istedi onları götürcem :KK60::KK60:

geçmiş olsun canm diş ağrısı çok berbat bişiyya

Sağol canım :KK19:

culiii :KK69:
naf geçmiş olsun canm :KK69:
aslıyla minik neden banlandı kiiii :KK5: uğursuzluk getirdik topigee :KK53:

Sağol tatlım :KK71:

Evet o konu yüzünden canım :97:
Yarın akşama kadarmış minikinki ama aslıyı bilmiyom :26: zaten minik benden çamaşır bide sigara istedi onları götürcem :KK60::KK60:
çamaşırla sigaramı istedi :KK60::KK60: düştüm mapus damlarına ögüt veren çok olur demek istiyorum ona :KK66::KK66::KK24:

bende geldim kızlar...fideeess nasılsın canım :KK3: beni tanıdınmı:KK1:

Hoşgeldin yafruşka :KK3: naber :KK53:

Hoşbulduuummm. bakayım bakim dedim şu geyikte ne varmış diye. yeniyim ben buralardaa.
Nasıl gidiyor hayat? diyeyim:KK16::76:

İyi yapmışsın canım gel gel :KK19: şuan sancılı gidiyo :KK1: 20' lik dişlerimi çektiriyorum da zor bir dönem benim açımdan :97: senin nasıl gidiyor :KK55:

Hoşgeldin yafruşka :KK3: naber :KK53:

yemekimi yedimde geldim:KK1: 1kase şehriye çorbası,1dilm ekmek,salata..
İyi yapmışsın canım gel gel :KK19: şuan sancılı gidiyo :KK1: 20' lik dişlerimi çektiriyorum da zor bir dönem benim açımdan :97: senin nasıl gidiyor :KK55:

20likleri çektirmek ii değil die duymuştum:KK1:çokmu ağrı yapıyo canm

X