Geyikte yaparım, kariyerde :)

menüm nasıl bi bakabakbilirmisnz :KK52: yorumlarınızı özledm olişde burda sanırım....
hemen yapıştırıyorm:KK53:
2 öğün yapıyorum
sabah yine öğleye doğru
aç karnına 1br ılık su-1 kuru kayısı,1 hurma
kahvaltıda
3br şekersiz çay
1kk dan az peynir
2dilmdn az kepek ekmek
5zeytin,3 küçük domates
ara
yarım lt su
1kase erik
spor
3mil leslie yaptım:KK8:

İyiyim tatlım sen nasılsın ne var ne yok :KK52: :KK52:

bi konu vardı onu hallettin mi :26:

o konuyu hallettm sayılır sanırım canm..dediğin gibi yaptım çok çok şaşırdığını söyledi iltifatlara falan boğdu beni biraz yapmacık geldi ama kırıldımı söyledim her ddefasında içmden yine konuşmak gelmedi açıkcası soğuk davrandım..şuan yine konuşmuyorum eskisi gibi değil yani.bimsj atarsa karşılık veriyorum okadar..hala ısınamadım:KK50:

menüm nasıl bi bakabakbilirmisnz :KK52: yorumlarınızı özledm olişde burda sanırım....
hemen yapıştırıyorm:KK53:
2 öğün yapıyorum
sabah yine öğleye doğru
aç karnına 1br ılık su-1 kuru kayısı,1 hurma
kahvaltıda
3br şekersiz çay
1kk dan az peynir
2dilmdn az kepek ekmek
5zeytin,3 küçük domates
ara
yarım lt su
1kase erik
spor
3mil leslie yaptım:KK8:

Neden iki öğün yapıyosun canım :26: böyle kilo veremezsin ki :26: 3 öğün yap bence menün güzel ayrıca :97: az az yemişin ama 3 öğün yaparsan dengelenir :KK61:

Biz akşamlarıda burdayız hem :63:

Neden iki öğün yapıyosun canım :26: böyle kilo veremezsin ki :26: 3 öğün yap bence menün güzel ayrıca :97: az az yemişin ama 3 öğün yaparsan dengelenir :KK61:

Biz akşamlarıda burdayız hem :63:

aa ciddimi akşam nasıl giriyosun:26: ya 2 öğün olayı şöyle sabahları kahvaltı yapamıyorum öğleye doğru anca midem yerine geliyo oyüzden..aralarda fazla kaırıyorum ama leblebi tatlı gibi mesela

o konuyu hallettm sayılır sanırım canm..dediğin gibi yaptım çok çok şaşırdığını söyledi iltifatlara falan boğdu beni biraz yapmacık geldi ama kırıldımı söyledim her ddefasında içmden yine konuşmak gelmedi açıkcası soğuk davrandım..şuan yine konuşmuyorum eskisi gibi değil yani.bimsj atarsa karşılık veriyorum okadar..hala ısınamadım:KK50:

Zamanla sende daha ılımlı davranırsın sıkma canını tatlım :KK19: herkesin yapısı farklı işte ben birini kırıpta hemen gülüm canım diye sırnaşamıyorum :97: bana sırnaşanlara da taviz vermiyorum :63:

Sende hemen alışamayanlardansın o yüzden yapmacık gelmesi normal : ) biraz bekle o ilgilensin senle :97: zamana yay durumu :KK19:

aa ciddimi akşam nasıl giriyosun:26: ya 2 öğün olayı şöyle sabahları kahvaltı yapamıyorum öğleye doğru anca midem yerine geliyo oyüzden..aralarda fazla kaırıyorum ama leblebi tatlı gibi mesela

Laptop aldı eşim doğum günüm hediyesi olaraktan :KK23: :KK23: birde internet bağlattık :KK23: :KK23: beklerim muhabbete :KK64: :KK64:

Aslında kahvaltı en önemli öğün zorla da olsa bir dilim kepek ekmeği 1 kk peynir yesen iyi olur canım :97: ama miden almıyosa da zorlama :KK19:

boşver canım biz kendimizi biliriz. O kendini bilmezler uydursun dursun. En sevmediğim boş konuşan insanlar. işte 1-2 örnek gördü mü tamam diyor hayat bu....
ben de kayseriliyim. evet kötü insan gördüm ama dediğin gibi annem bir melektir. eşimde onu çok sever abimin kız arkadaşları da. o işler insanın nereli oldğna bakmaz. kalbine bakar...
Dogru soyluyosun canim aman bosver :KK19:
Sakinnn kızçeler :96: :96:

Eğlen coşşş :KK62: :KK62: kop kopp :KK52::KK52:

dişimin ağrısından naptığımı bilmiyom :KK60::KK60::KK60:

Sakiniz sekerim oyle kendini bilmezler yuzunden ne bebisimi ne kendimi strese sokamam :21:

Agriyomu disin :26: kiyamam opemde gecsin :KK19:

Zamanla sende daha ılımlı davranırsın sıkma canını tatlım :KK19: herkesin yapısı farklı işte ben birini kırıpta hemen gülüm canım diye sırnaşamıyorum :97: bana sırnaşanlara da taviz vermiyorum :63:

Sende hemen alışamayanlardansın o yüzden yapmacık gelmesi normal : ) biraz bekle o ilgilensin senle :97: zamana yay durumu :KK19:

kesinlikle anlattığın gibi işte canm aynen böyleyim:KK61: hala ismini duymaya tahammülüm yok..kendimede kızıyorum aslında çok kin tutan biyapım var..ne diym artık zaman:KK37:

Laptop aldı eşim doğum günüm hediyesi olaraktan :KK23: :KK23: birde internet bağlattık :KK23: :KK23: beklerim muhabbete :KK64: :KK64:

Aslında kahvaltı en önemli öğün zorla da olsa bir dilim kepek ekmeği 1 kk peynir yesen iyi olur canım :97: ama miden almıyosa da zorlama :KK19:

waavv süper doğum günn nezamndı buarada:26::KK17:tamm canım gelirm ozaman olalada oluyodr dmi onunla hiç konuşamadık uzun zamandır:KK31:
kilo konusunda sizin nasıl gidio

Son düzenleme:

Dogru soyluyosun canim aman bosver :KK19:

Sakiniz sekerim oyle kendini bilmezler yuzunden ne bebisimi ne kendimi strese sokamam :21:

Agriyomu disin :26: kiyamam opemde gecsin :KK19:

Öp öp geçsin :KK17: :KK17: :KK17:

waavv süper doğum günn nezamndı buarada:26::KK17:tamm canım gelirm ozaman olalada oluyodr dmi onunla hiç konuşamadık uzun zamandır:KK31:
kilo konusunda sizin nasıl gidio

Daha gelmedi kız 15 Haziranda :KK53: :KK53: kocişim erkenden aldı hediyesini :97: o günde bi yemeğe gideriz :KK12: belkim başka süprüzleri de olur :KK53: :KK53: olişte geliyo ivit :KK52: :KK52:

Benim şu sıralar kilom dengesiz :97: aldım birazcık :97: dişim ağrıyınca yiyemediğimi iyileşince yiyorum ondan sanırım :KK60: :KK60: ama havalar iyice düzelsin spora çıkıcam o zaman hallederim :KK66: :KK66:

X