Geyikte yaparım, kariyerde :)

hadi gözün aydın kız. saya saya günleri getirdin askeri:13:
benim yegenimde dün geldi. haa unutmadan ben onları arayacaktım. göz aydınlığı için:26: . hemen arayım bi:KK68:
ohhh saydım saydım askerimi oralardan alıom :76::KK52:
nen enişte dogum günümde gelıo:KK52::KK52:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa süper çift kutlama var desene :KK16: mutluluktan uçtuğumuz haberlerde teskere topiğim bilem açılmış sevindirik oldum :KK69:

hemsom su yorumu gordun mu ? :44:

``Vallahi belli böyle olacağı karaman,kayseri,konya oralardan kadına eziyet çektiren erkekler çoğunlukta doğru düzgün adam çıkmaz kaynanalarda beter``

Simdi hem konu sahibine hemde bi kac kendini bilmezlerin yorumuna cevap yazicam da cok agir olur en iyisi susayim :KK19:

:KK47: Sacmalik ya,

Benimde abilerim var evliler karilarinin agzinin icine bakarlar , Hele ki annem hep dua ederdim annem gibi kaynanam olsun insallah diye 3 gelini var annemin daha birisine kalk su isi yap demedi siz oturun ben yaparim kizim der hepsine arkadas gibi. Baska kaynanalar gibi arkalarindan atmaz vs sinirimi bozdu ema midir nedir kendini bilmez :KK47:

Arkadasin biride iyi demis kurban ol konyalilara diye :KK52:

Benimde abilerim var evliler karilarinin agzinin icine bakarlar , Hele ki annem hep dua ederdim annem gibi kaynanam olsun insallah diye 3 gelini var annemin daha birisine kalk su isi yap demedi siz oturun ben yaparim kizim der hepsine arkadas gibi. Baska kaynanalar gibi arkalarindan atmaz vs sinirimi bozdu ema midir nedir kendini bilmez :KK47:

her yerde olur kötü ınsanda ii ınsanda böle genelleme yapmaları cok ayıp:KK57::KK57:

boşver canım biz kendimizi biliriz. O kendini bilmezler uydursun dursun. En sevmediğim boş konuşan insanlar. işte 1-2 örnek gördü mü tamam diyor hayat bu....
ben de kayseriliyim. evet kötü insan gördüm ama dediğin gibi annem bir melektir. eşimde onu çok sever abimin kız arkadaşları da. o işler insanın nereli oldğna bakmaz. kalbine bakar...

Sakinnn kızçeler :96: :96:

Eğlen coşşş :KK62: :KK62: kop kopp :KK52::KK52:

dişimin ağrısından naptığımı bilmiyom :KK60::KK60::KK60:

X