Geyikte yaparım, kariyerde :)

Olmadı nen sıraynan civaplasana çoğunu öğrenemedik gece rüyalarıma gircek

İzmirliii nerelerdesin cevap istiyom ben deee:)

Ne cevabı noliy ne kaçırdım :44:

off çok ağır kaza geçirmişisn allah kurtarmış...

minikim kuzummm allah korumuss seni yaaacnm benımmmsalak karı göremişmiidikkatli olsamiş alalal yaaa:84:yalnız kazayı anlatısınbilee komık

Allah iyiliğini versin emi önemli bişeyi nasıl anlatmış yaa deli

Çok geçmiş olsun kuzucum

oyy minnak çok fena bu neyseki sadece o kadarla atlatmışssın :78: öyle sürücülerin ben

hayatımda başıma gelen kötü şeylerle dalga geçmeyi öğrendiğimden beri hayat daha bi keyifli
ağlayarak anlatmıcam ya
şükür sapasağlam çıktım o kazadan.
herkes şaşkın ve mutlu ..
en cokta ben

ciddi deilsin demiiiiiiiii aklıma gelenleri ara ara söylicem konu arasında anlamsız bişey söylersem anla ki soru cevaplıyorm Derin olsun kızımın ismi kan grubumda A+ pozitif bi insanım

Bende bende yoksa nası tanıcaktım seni

ciddi deilsin demiiiiiiiii aklıma gelenleri ara ara söylicem konu arasında anlamsız bişey söylersem anla ki soru cevaplıyorm Derin olsun kızımın ismi kan grubumda A+ pozitif bi insanım

Ciddiyim ama neyse tamam ara ara civapla sen memnun olduk dadlum

Sabah 8 akşam 6 haftada 50 saate tamamlıyoruz işte. cumartesi çalışıyorum aysonlarında malum muhasebe. mesai almıyorum. daha sonra izin kullanıyorum.... senin nasıl?
yazmıştım bennn :)

Sabah 8 akşam 6 haftada 50 saate tamamlıyoruz işte. cumartesi çalışıyorum aysonlarında malum muhasebe. mesai almıyorum. daha sonra izin kullanıyorum.... senin nasıl?
yazmıştım bennn :)

Görmedim özür dilerim canım :26: himen cevaplayayım

Sabah 8 akşam 6 cumartesi sabah 8 akşam 5 çalışıyorum :97: bende mesai kaldığımda almıyorum :76: neymiş idari personel almazmış yıllık izin zar zor 1 hafta kullanıyorum kalanın parasını veriyo gönül 10 gün 20 gün izne çıkmak istiyo ama nerdeee :97:

sen deliysen ben daha deliyim yaptım başardım

Kızçeler ben şimdi çıkıyorum akşam damlarım buraya ama 21:00 - 22:00 gibi gelirim büyük ihtimalle :97: gelirseniz devam ederiz muhabbete

Çok öptüm sizi iyi akşamlar görüşmek üzere

Hadi NaF kaçar

bu özel sektör böyle malesef...
bizde de 2 hafta lmak mümkün değil. idari personelin canı çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…