- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi minikdepresif
- #1.701
oyhh bunları görünce tipim aynı böyle olduama azimliyim bunları cevaplıcam şimdik bismillah diyorum ve de başlıyorum
21 yaşındaym istanbulda yaşıyorum .. evlilik kim ben kim okul bitcek daha168 boyum var 50 kiloym esmerim :82: ölçülerimide veriymmi ki KK'yı nası buldum nickimdende anlaşılcagı üzere sevgülüm askere gittiginde buluverdim burayı 335 topiginin kıdemli üyesiydim zamanında
ehliyetim var tabisi nası aldm ne sen sor ne ben söyliyimB sınıfı çok pis sürerim :88: sorulara tek tek bakmaya şuan itibariyle yoruldum ve sallayarak gidiyorum :84: okuyorum ben kariyer yapcam az kaldı :78: 2.sınıf biticek uluslararası tic okuyorum sevgilim mezun beni bekliyo evlenince hemen çocuk dşünmüyoruzda kaza kurşunu olabilir belli olmaz bu işler Asla yapmam dedigim ne varsa yaptım hacı bi tanesi haric onuda yaparsam ayvayı yedim
bu kadar yettimi ki
yiriiim
İzmirliii nerelerdesin cevap istiyom ben deee:)
off çok ağır kaza geçirmişisn allah kurtarmış...
minikim kuzummm allah korumuss seni yaaacnm benımmm salak karı göremişmii dikkatli olsamiş alalal yaaa:84:yalnız kazayı anlatısınbilee komık
Allah iyiliğini versin emiönemli bişeyi nasıl anlatmış yaa deli
Çok geçmiş olsun kuzucum
oyy minnak çok fena buneyseki sadece o kadarla atlatmışssın :78: öyle sürücülerin ben
ciddi deilsin demiiiiiiiiiOlmadı nensıraynan civaplasana çoğunu öğrenemedik gece rüyalarıma gircek
Ne cevabınoliy ne kaçırdım :44:
hayatımda başıma gelen kötü şeylerle dalga geçmeyi öğrendiğimden beri hayat daha bi keyifli
ağlayarak anlatmıcam ya
şükür sapasağlam çıktım o kazadan.
herkes şaşkın ve mutlu ..
en cokta ben
ciddi deilsin demiiiiiiiiiaklıma gelenleri ara ara söylicem konu arasında anlamsız bişey söylersem anla ki soru cevaplıyorm Derin olsun kızımın ismi kan grubumda A+ pozitif bi insanım
Bende bendeyoksa nası tanıcaktım seni
Ciddiyim ama neysetamam ara ara civapla sen memnun olduk dadlum
Olmadı nensıraynan civaplasana çoğunu öğrenemedik gece rüyalarıma gircek
Ne cevabınoliy ne kaçırdım :44:
ay yirim seni yirdadlu niyetine
Merak ettim ama yazmadım adını kuzu :97: hatta bahar kankamın askeri geldi demindedim julii naptı acebaa hiç sesi çıkmıyo :26:
Sabah 8 akşam 6 haftada 50 saate tamamlıyoruz işte. cumartesi çalışıyorum aysonlarında malum muhasebe. mesai almıyorum. daha sonra izin kullanıyorum.... senin nasıl?
yazmıştım bennn :)
Yaşın kaç ?
21
Nerde yaşıyosun ? nerelisin ?
istanbul
Boy,kilo, saç ve göz rengin ?
boyum 168 50 kiloym esmerim iste kahveli bişeyler saçmla gözüm
Evlimisin ? Değilsen sevgilin varmı ?
bekarımsevgilim var :123:
Çalışıyormusun ? Çalışıyorsan Ne iş yapıyorsun?
okuyorum iki sene sonra çalışcam inş
Kan grubun ?
a+
kk ile tanışman nasıl oldu ?
335 asker topigi
Bizim topiği nasıl buldun ?
çok iyi buldum çok güzel buldum
İmkanın olsa Hangi ülkeye gitmek isterdin?
ben heryere gitmek isterim kü
3 dilek hakkın olsa ne dilerdin?
anamm 3 yetmez ki
Lakabın varmı ?
lisede 46 derlerdi azcık manyaktım daama şuan lakabmfln yok
kk da Hiç nick değiştirdinmi?
yokkk :78:
takıntılımısındır?
evettt :82:
kıskancmısındır?
yerine göre
bir gunun nasıl gecıyor?
okula gidip geliyorum sevgili işe başlamadn önce onla buluşuyodk hergün hey gdi günler
kac kardessın?
1 kız kardeşm var
En sevdiğin yemek ?
hihihi çok varmantı desem açarmısın
Batıl inançların varmı ?
var :44:
Hayırlısı ile evlendikten sonra hemen çocuk düşünüyormusun ? düşünüyorsan kaç tane
? isimleri neler olur ? ( Evliler de yanıtlasın )
ben 2 tane anca yaparım dhada fazlası çıkmazkız istiyorum adı derin olabilir benim ismimle alakalı
Ehliyetin varmı ? Yoksa ne zaman almayı düşünüyosun ?
var aldımAsla yapmam dediğin ama yaptığın bişey varmı ? (genel anlamda)
var tabiki
kk' da en çok vakit geçirdiğin bölüm ?
heryerdeyim ben
Sence günümüzde evlilik yaşı diye birşey varmı ? (kadın ve erkek olarak düşünürsek)
evet var 25 yaşın altındaki evlilikler çok mantıklı gelmiyo
İşte sorular
sen deliysen ben daha deliyimyaptım başardım
Bende diyom bunun sesi çıkmıyo napıyodeliiiiiiii sağol kırmadığın için bebiş
ay kaçtım ben
Görmedim özür dilerim canım :26:himen cevaplayayım
Sabah 8 akşam 6 cumartesi sabah 8 akşam 5 çalışıyorum :97: bende mesai kaldığımda almıyorum :76: neymiş idari personel almazmışyıllık izin zar zor 1 hafta kullanıyorum kalanın parasını veriyo gönül 10 gün 20 gün izne çıkmak istiyo ama nerdeee :97: