Geyikte yaparım, kariyerde :)

wowwwwwwwww nafim bu ne guzellik

Masallahhhh Gozlerin anneden mi babadan mi

Senin gozlere bakimde benim bebikin gozude renkli olsun dicemde, kocisinde benimde koyu renk, cocuk renkli gozlu ciksa aboooooooo

wowwwwwwwww nafim bu ne guzellik

Masallahhhh Gozlerin anneden mi babadan mi

Senin gozlere bakimde benim bebikin gozude renkli olsun dicemde, kocisinde benimde koyu renk, cocuk renkli gozlu ciksa aboooooooo

Sağol fıstıkım o senin güzelliğin yok kız annemde babamda kahve gözlü ben yeşil kardeşim mavi gözlü

şu işten bi çıkam tam kapsamlı özel sağlık sigortası yapcam.
baştan aşa chak up yaptırıcam.
her tarafım arızalı.

Bir sene ödeyeceksin :97: sonra yenileyeceksin sigortayı :97: sonra doktora gidince baktırdığın herşeyi bir sonraki sene iptal ediyolar kuzu git şimdiden baktır daha iyi

Oylemi:44: ozaman akrabanizda falan vardir renkli gozlu :44:

Baba tarafım sıfır renk fakiri anne tarafımda varmış :97: ama annem bana ve kardeşime hamileyken ağlak çiko resmi varya ona çok bakmış biz renkli olmuşuz

Gözlerim yeşil ama sinirlenince mavi oluyolar

Son düzenleme:

Hmm iyimis yaaaa ya zaten burda hep hollandalilar renkli gozlu sureklide onlari goruyom bebikimde renkli gozlu olabilir Amannnn sihhatli saglikli olsun lensde takar sorun degil

nası yani neyi iptal ediyolar

ben 1 yıl yaptırıcam zaten, 1 ameliyatım var , 1'de baştan aşa sorunlarımı öğrenmem lazım ..
sen beni aydınlat bu konuda

Sabah 8 akşam 6 haftada 50 saate tamamlıyoruz işte. cumartesi çalışıyorum aysonlarında malum muhasebe. mesai almıyorum. daha sonra izin kullanıyorum.... senin nasıl?

Hmm iyimis yaaaa ya zaten burda hep hollandalilar renkli gozlu sureklide onlari goruyom bebikimde renkli gozlu olabilir Amannnn sihhatli saglikli olsun lensde takar sorun degil

Amin canımm

nası yani neyi iptal ediyolar

ben 1 yıl yaptırıcam zaten, 1 ameliyatım var , 1'de baştan aşa sorunlarımı öğrenmem lazım ..
sen beni aydınlat bu konuda

Msn nitfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…