Geyikte yaparım, kariyerde :)

Kuzuu niden ihmal ediyosun :26:

:KK60::KK60::KK60:

[/COLOR]

çünkünem fücuduma bi zararı yok ve alıştım 11 yıl oldu :KK52:
geçirdiğim trafik kazasında kıkırdaklar oynamış platin takmaları ve çok hassas bi ameliyat gerçekleştirmeleri lazım.
alıştımda cok pis duyuyom :KK1:

bide ameliyat yaptırcam doktor istanbulun en iyisi :KK52:
muayne ücreti,testler,ameliyat aşa yukarı 10,000 küsüre malolcak ondan bekletiyom :KK60:

Yaşın kaç ?

Nerde yaşıyosun ? nerelisin ?

Boy,kilo, saç ve göz rengin ?

Evlimisin ? Değilsen sevgilin varmı ?

Çalışıyormusun ? Çalışıyorsan Ne iş yapıyorsun?

Kan grubun ?

kk ile tanışman nasıl oldu ?

Bizim topiği nasıl buldun ?

İmkanın olsa Hangi ülkeye gitmek isterdin?

3 dilek hakkın olsa ne dilerdin?

Lakabın varmı ?

kk da Hiç nick değiştirdinmi?

takıntılımısındır?

kıskancmısındır?

bir gunun nasıl gecıyor?

kac kardessın?

En sevdiğin yemek ?

Batıl inançların varmı ?

Hayırlısı ile evlendikten sonra hemen çocuk düşünüyormusun ? düşünüyorsan kaç tane

? isimleri neler olur ? ( Evliler de yanıtlasın )

Ehliyetin varmı ? Yoksa ne zaman almayı düşünüyosun ?

Asla yapmam dediğin ama yaptığın bişey varmı ? (genel anlamda)

kk' da en çok vakit geçirdiğin bölüm ?

Sence günümüzde evlilik yaşı diye birşey varmı ? (kadın ve erkek olarak düşünürsek)

İşte sorular :KK60::KK60::KK60:

çünkünem fücuduma bi zararı yok ve alıştım 11 yıl oldu :KK52:
geçirdiğim trafik kazasında kıkırdaklar oynamış platin takmaları ve çok hassas bi ameliyat gerçekleştirmeleri lazım.
alıştımda cok pis duyuyom :KK1:

bide ameliyat yaptırcam doktor istanbulun en iyisi :KK52:
muayne ücreti,testler,ameliyat aşa yukarı 10,000 küsüre malolcak ondan bekletiyom :KK60:

Hey maşallahhhh :KK53::KK53::KK53::KK53:

kendınmı yaptın kazayııı :KK59:

durun şimci trajik kazamı annatcam size.

19 yasında gencecik bi kızkene . 22 aralık 1999'da . Akşam işyerinde iftarımızı yaptık,çayımızı cigaramazı tellendirdik ,gün boyunca murat kekili bu akşam ölürüm parçasını dinnedik.
Sonra ben gözlerimi açtığımda Taksim İlk Yardım Beyin Cerrahide yatıyordum.
Kulamdan şakır şakır beyin suyum akıyodu (çatlaklığım adli tıp raporu ile tescillidir) ,yürüyemiyodum,kafamda 1 cm çatlak vardı ve beyin damarlarımdan biri hasar görmüştü :KK37:
kaza şüle olmuş (hatırlamıyorum 18 saat şuur kaybı) karşıdan karşıaya geçerkene hatun kişi bana çarpmış, 50-100 metre götürmüş sonra ani bi fren minik hafavada takla atmış ve kafasını kaldırıma çarpmış. Cadde çığlıklarıyla inlemiş.
Sonra şöfer hatun altına işemiş,beni arabaya atıp huoop hastaneye götürmüşler.

Sonracıma 10 gün yattım, beyin suyunun akması kesildi, cok tehlikeli bişemiş. Beni tutma sebepleri menenjit tehlikesi imiş cok sonra öğrendim ben.
Beyin suyum kulaktan akmaktan vazgecince huooop aynı akşam yüz felci,ödem oluşmuş zedelenen damarda .1,5 ay tedavi kortizonlu ilaçlar alınan 24 kg :KK24:
sonra kulaktaki hasarın tespiti.
Şimdi şükürler olsun ki sadece kulaktaki hasar duruyor (beyindekini katmıyorum :KK39:)

işte böle hazin bi kaza hikayesi

bir başka bölümde görüşmek üzere :KK23::89:

dip not: yazılanların hepsi %100 gerçek

Yaşın kaç ?
Nerde yaşıyosun ? nerelisin ?
Boy,kilo, saç ve göz rengin ?
Evlimisin ? Değilsen sevgilin varmı ?
Çalışıyormusun ? Çalışıyorsan Ne iş yapıyorsun?
Kan grubun ?
kk ile tanışman nasıl oldu ?
Bizim topiği nasıl buldun ?
İmkanın olsa Hangi ülkeye gitmek isterdin?
3 dilek hakkın olsa ne dilerdin?
Lakabın varmı ?
kk da Hiç nick değiştirdinmi?
takıntılımısındır?
kıskancmısındır?
bir gunun nasıl gecıyor?
kac kardessın?
En sevdiğin yemek ?
Batıl inançların varmı ?
Hayırlısı ile evlendikten sonra hemen çocuk düşünüyormusun ? düşünüyorsan kaç tane
? isimleri neler olur ? ( Evliler de yanıtlasın )
Ehliyetin varmı ? Yoksa ne zaman almayı düşünüyosun ?
Asla yapmam dediğin ama yaptığın bişey varmı ? (genel anlamda)
kk' da en çok vakit geçirdiğin bölüm ?
Sence günümüzde evlilik yaşı diye birşey varmı ? (kadın ve erkek olarak düşünürsek)
İşte sorular :KK60::KK60::KK60:
oyhh bunları görünce tipim aynı böyle oldu :KK53::KK53: ama azimliyim bunları cevaplıcam :63: şimdik bismillah diyorum ve de başlıyorum :KK57:
21 yaşındaym istanbulda yaşıyorum .. evlilik kim ben kim okul bitcek daha :KK52: 168 boyum var 50 kiloym esmerim :82: ölçülerimide veriymmi ki :KK53: KK'yı nası buldum nickimdende anlaşılcagı üzere sevgülüm askere gittiginde buluverdim burayı 335 topiginin kıdemli üyesiydim zamanında :KK69:
ehliyetim var tabisi nası aldm ne sen sor ne ben söyliyim :KK53: B sınıfı çok pis sürerim :88: sorulara tek tek bakmaya şuan itibariyle yoruldum ve sallayarak gidiyorum :84: okuyorum ben kariyer yapcam az kaldı :78: 2.sınıf biticek uluslararası tic okuyorum sevgilim mezun beni bekliyo :KK52: evlenince hemen çocuk dşünmüyoruzda kaza kurşunu olabilir belli olmaz bu işler :emir_bebek: Asla yapmam dedigim ne varsa yaptım hacı :KK53: bi tanesi haric onuda yaparsam ayvayı yedim :KK37:

bu kadar yettimi ki :KK60:

öyle hissettim. 6.hissim çok pis kuvvetlidir :KK53:
:KK71: yiriiim

19 yasında gencecik bi kızkene . 22 aralık 1999'da . Akşam işyerinde iftarımızı yaptık,çayımızı cigaramazı tellendirdik ,gün boyunca murat kekili bu akşam ölürüm parçasını dinnedik.
Kulamdan şakır şakır beyin suyum akıyodu (çatlaklığım adli tıp raporu ile tescillidir) ,yürüyemiyodum,kafamda 1 cm çatlak vardı ve beyin damarlarımdan biri hasar görmüştü :KK37:
kaza şüle olmuş (hatırlamıyorum 18 saat şuur kaybı) karşıdan karşıaya geçerkene hatun kişi bana çarpmış, 50-100 metre götürmüş sonra ani bi fren minik hafavada takla atmış ve kafasını kaldırıma çarpmış. Cadde çığlıklarıyla inlemiş.

Sonracıma 10 gün yattım, beyin suyunun akması kesildi, cok tehlikeli bişemiş. Beni tutma sebepleri menenjit tehlikesi imiş cok sonra öğrendim ben.
Beyin suyum kulaktan akmaktan vazgecince huooop aynı akşam yüz felci,ödem oluşmuş zedelenen damarda .1,5 ay tedavi kortizonlu ilaçlar alınan 24 kg :KK24:
Şimdi şükürler olsun ki sadece kulaktaki hasar duruyor (beyindekini katmıyorum :KK39:)

off çok ağır kaza geçirmişisn allah kurtarmış...

minikim kuzummm allah korumuss seni yaaa:KK69:cnm benımmm:KK70:salak karı göremişmii:KK57::KK57:dikkatli olsamiş alalal yaaa:84:yalnız kazayı anlatısınbilee komık :KK61::KK60:

Allah iyiliğini versin emi :KK60::KK60::KK60: önemli bişeyi nasıl anlatmış yaa deli :KK60::KK60::KK60:

Çok geçmiş olsun kuzucum :KK70:

X