Geyikte yaparım, kariyerde :)

oyhh bunları görünce tipim aynı böyle oldu :KK53::KK53: ama azimliyim bunları cevaplıcam :63: şimdik bismillah diyorum ve de başlıyorum :KK57:
21 yaşındaym istanbulda yaşıyorum .. evlilik kim ben kim okul bitcek daha :KK52: 168 boyum var 50 kiloym esmerim :82: ölçülerimide veriymmi ki :KK53: KK'yı nası buldum nickimdende anlaşılcagı üzere sevgülüm askere gittiginde buluverdim burayı 335 topiginin kıdemli üyesiydim zamanında :KK69:
ehliyetim var tabisi nası aldm ne sen sor ne ben söyliyim :KK53: B sınıfı çok pis sürerim :88: sorulara tek tek bakmaya şuan itibariyle yoruldum ve sallayarak gidiyorum :84: okuyorum ben kariyer yapcam az kaldı :78: 2.sınıf biticek uluslararası tic okuyorum sevgilim mezun beni bekliyo :KK52: evlenince hemen çocuk dşünmüyoruzda kaza kurşunu olabilir belli olmaz bu işler :emir_bebek: Asla yapmam dedigim ne varsa yaptım hacı :KK53: bi tanesi haric onuda yaparsam ayvayı yedim :KK37:

bu kadar yettimi ki :KK60:

:KK71: yiriiim

Olmadı nen :KK57: sıraynan civaplasana çoğunu öğrenemedik :63: gece rüyalarıma gircek :KK60::KK60:

İzmirliii nerelerdesin cevap istiyom ben deee:)

Ne cevabı :KK53: noliy ne kaçırdım :44:

off çok ağır kaza geçirmişisn allah kurtarmış...

minikim kuzummm allah korumuss seni yaaa:KK69:cnm benımmm:KK70:salak karı göremişmii:KK57::KK57:dikkatli olsamiş alalal yaaa:84:yalnız kazayı anlatısınbilee komık :KK61::KK60:

Allah iyiliğini versin emi :KK60::KK60::KK60: önemli bişeyi nasıl anlatmış yaa deli :KK60::KK60::KK60:

Çok geçmiş olsun kuzucum :KK70:

oyy minnak çok fena bu :KK14: neyseki sadece o kadarla atlatmışssın :78: öyle sürücülerin ben :KK4:

hayatımda başıma gelen kötü şeylerle dalga geçmeyi öğrendiğimden beri hayat daha bi keyifli :KK23::KK24:
ağlayarak anlatmıcam ya :KK1:
şükür sapasağlam çıktım o kazadan.
herkes şaşkın ve mutlu ..
en cokta ben :KK23:

Olmadı nen :KK57: sıraynan civaplasana çoğunu öğrenemedik :63: gece rüyalarıma gircek :KK60::KK60:
ciddi deilsin demiiiiiiiii :KK53: aklıma gelenleri ara ara söylicem konu arasında anlamsız bişey söylersem anla ki soru cevaplıyorm :KK37: Derin olsun kızımın ismi :emir_bebek: kan grubumda A+ pozitif bi insanım :KK60:

hayatımda başıma gelen kötü şeylerle dalga geçmeyi öğrendiğimden beri hayat daha bi keyifli :KK23::KK24:
ağlayarak anlatmıcam ya :KK1:
şükür sapasağlam çıktım o kazadan.
herkes şaşkın ve mutlu ..
en cokta ben :KK23:

Bende bende :KK17: yoksa nası tanıcaktım seni :KK69:

ciddi deilsin demiiiiiiiii :KK53: aklıma gelenleri ara ara söylicem konu arasında anlamsız bişey söylersem anla ki soru cevaplıyorm :KK37: Derin olsun kızımın ismi :emir_bebek: kan grubumda A+ pozitif bi insanım :KK60:

Ciddiyim ama neyse :KK60: :KK60: tamam ara ara civapla sen :KK53: memnun olduk dadlum :KK52:

Sabah 8 akşam 6 haftada 50 saate tamamlıyoruz işte. cumartesi çalışıyorum aysonlarında malum muhasebe. mesai almıyorum. daha sonra izin kullanıyorum.... senin nasıl?
yazmıştım bennn :)

Sabah 8 akşam 6 haftada 50 saate tamamlıyoruz işte. cumartesi çalışıyorum aysonlarında malum muhasebe. mesai almıyorum. daha sonra izin kullanıyorum.... senin nasıl?
yazmıştım bennn :)

Görmedim özür dilerim canım :26: :KK19: himen cevaplayayım :KK53:

Sabah 8 akşam 6 cumartesi sabah 8 akşam 5 çalışıyorum :97: bende mesai kaldığımda almıyorum :76: neymiş idari personel almazmış :KK60: yıllık izin zar zor 1 hafta kullanıyorum kalanın parasını veriyo :63: gönül 10 gün 20 gün izne çıkmak istiyo ama nerdeee :97:

Yaşın kaç ?
21
Nerde yaşıyosun ? nerelisin ?
istanbul
Boy,kilo, saç ve göz rengin ?
boyum 168 50 kiloym esmerim iste kahveli bişeyler saçmla gözüm :KK60:
Evlimisin ? Değilsen sevgilin varmı ?
bekarım :KK57: sevgilim var :123:
Çalışıyormusun ? Çalışıyorsan Ne iş yapıyorsun?
okuyorum iki sene sonra çalışcam inş :KK53:
Kan grubun ?
a+
kk ile tanışman nasıl oldu ?
335 asker topigi :KK69:
Bizim topiği nasıl buldun ?
çok iyi buldum çok güzel buldum :KK60::KK60:
İmkanın olsa Hangi ülkeye gitmek isterdin?
ben heryere gitmek isterim kü :63:
3 dilek hakkın olsa ne dilerdin?
anamm 3 yetmez ki :KK5:
Lakabın varmı ?
lisede 46 derlerdi azcık manyaktım da :KK53: ama şuan lakabmfln yok :KK53:
kk da Hiç nick değiştirdinmi?
yokkk :78:
takıntılımısındır?
evettt :82:
kıskancmısındır?
yerine göre :KK42:
bir gunun nasıl gecıyor?
okula gidip geliyorum sevgili işe başlamadn önce onla buluşuyodk hergün hey gdi günler :KK19:
kac kardessın?
1 kız kardeşm var
En sevdiğin yemek ?
hihihi çok var :KK60: mantı desem açarmısın :KK69:
Batıl inançların varmı ?
var :44:
Hayırlısı ile evlendikten sonra hemen çocuk düşünüyormusun ? düşünüyorsan kaç tane
? isimleri neler olur ? ( Evliler de yanıtlasın )
ben 2 tane anca yaparım dhada fazlası çıkmaz :KK66: kız istiyorum :KK69: adı derin olabilir benim ismimle alakalı :KK68:
Ehliyetin varmı ? Yoksa ne zaman almayı düşünüyosun ?
var aldım :KK53:Asla yapmam dediğin ama yaptığın bişey varmı ? (genel anlamda)
var tabiki :KK52:
kk' da en çok vakit geçirdiğin bölüm ?
heryerdeyim ben :KK53:
Sence günümüzde evlilik yaşı diye birşey varmı ? (kadın ve erkek olarak düşünürsek)
evet var 25 yaşın altındaki evlilikler çok mantıklı gelmiyo :KK36:

İşte sorular :KK60::KK60::KK60:

sen deliysen ben daha deliyim :KK60::KK60: yaptım başardım :KK19:

Kızçeler ben şimdi çıkıyorum akşam damlarım buraya ama 21:00 - 22:00 gibi gelirim büyük ihtimalle :97: gelirseniz devam ederiz muhabbete :KK23: :KK23: :KK23:

Çok öptüm sizi iyi akşamlar görüşmek üzere :KK16:

Hadi NaF kaçar :KK55:

Görmedim özür dilerim canım :26: :KK19: himen cevaplayayım :KK53:

Sabah 8 akşam 6 cumartesi sabah 8 akşam 5 çalışıyorum :97: bende mesai kaldığımda almıyorum :76: neymiş idari personel almazmış :KK60: yıllık izin zar zor 1 hafta kullanıyorum kalanın parasını veriyo :63: gönül 10 gün 20 gün izne çıkmak istiyo ama nerdeee :97:

bu özel sektör böyle malesef...
bizde de 2 hafta lmak mümkün değil. idari personelin canı çıksın :p

X