Geyikte yaparım, kariyerde :)

wowwwwwwwww :KK53: nafim :KK69: bu ne guzellik :KK23:

Masallahhhh :KK54: Gozlerin anneden mi babadan mi :KK23:

Senin gozlere bakimde benim bebikin gozude renkli olsun dicemde, kocisinde benimde koyu renk, cocuk renkli gozlu ciksa aboooooooo :KK60::KK60::KK60::KK60:

wowwwwwwwww :KK53: nafim :KK69: bu ne guzellik :KK23:

Masallahhhh :KK54: Gozlerin anneden mi babadan mi :KK23:

Senin gozlere bakimde benim bebikin gozude renkli olsun dicemde, kocisinde benimde koyu renk, cocuk renkli gozlu ciksa aboooooooo :KK60::KK60::KK60::KK60:

Sağol fıstıkım o senin güzelliğin :KK69: yok kız annemde babamda kahve gözlü :KK53: ben yeşil kardeşim mavi gözlü :KK60::KK60::KK60::KK60:

şu işten bi çıkam tam kapsamlı özel sağlık sigortası yapcam.
baştan aşa chak up yaptırıcam.
her tarafım arızalı.

Bir sene ödeyeceksin :97: sonra yenileyeceksin sigortayı :97: sonra doktora gidince baktırdığın herşeyi bir sonraki sene iptal ediyolar kuzu :KK53: :KK53: git şimdiden baktır daha iyi :KK60::KK60::KK60:

Oylemi:44: ozaman akrabanizda falan vardir renkli gozlu :44:

Baba tarafım sıfır :KK53: renk fakiri :KK60: :KK60: anne tarafımda varmış :97: ama annem bana ve kardeşime hamileyken ağlak çiko resmi varya ona çok bakmış :KK60::KK60::KK60: biz renkli olmuşuz :KK53:

Gözlerim yeşil ama sinirlenince mavi oluyolar :KK23: :KK23:

Son düzenleme:
Baba tarafım sıfır :KK53: renk fakiri :KK60: :KK60: anne tarafımda varmış :97: ama annem bana ve kardeşime hamileyken ağlak çiko resmi varya ona çok bakmış :KK60::KK60::KK60: biz renkli olmuşuz :KK53:

Gözlerim yeşil ama sinirlenince mavi oluyolar :KK23: :KK23:

Hmm iyimis yaaaa :KK52: ya zaten burda hep hollandalilar renkli gozlu sureklide onlari goruyom bebikimde renkli gozlu olabilir :21: Amannnn sihhatli saglikli olsun :KK16: lensde takar sorun degil :KK53:

nası yani neyi iptal ediyolar :KK14:

ben 1 yıl yaptırıcam zaten, 1 ameliyatım var , 1'de baştan aşa sorunlarımı öğrenmem lazım ..
sen beni aydınlat bu konuda :KK53:

Sabah 8 akşam 6 haftada 50 saate tamamlıyoruz işte. cumartesi çalışıyorum aysonlarında malum muhasebe. mesai almıyorum. daha sonra izin kullanıyorum.... senin nasıl?

Hmm iyimis yaaaa :KK52: ya zaten burda hep hollandalilar renkli gozlu sureklide onlari goruyom bebikimde renkli gozlu olabilir :21: Amannnn sihhatli saglikli olsun :KK16: lensde takar sorun degil :KK53:

Amin canımm :nazar: :KK49:

nası yani neyi iptal ediyolar :KK14:

ben 1 yıl yaptırıcam zaten, 1 ameliyatım var , 1'de baştan aşa sorunlarımı öğrenmem lazım ..
sen beni aydınlat bu konuda :KK53:

Msn nitfen :KK53: :KK53:

X