- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 40
- Konu Sahibi minikdepresif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olm önce trip atıyonuz sonra seviyonuz anlamadım ben
sağol komşu Topicimizden muhabbet eksik olmasın Allah parmaklarımıza kuvvet versin
ne demek canım. her zaman bekleriz. bi şarkı çalarız sana kankilerle. bizim yaponun sesi pek güzeldir. çığırınca eccük karga gibi çıkar ama şarkıda kadife gibidir.Yok canım aşkolsun :98:
Tamam canım iyi sohbetler bekletme sen saz arkadaşlarını bende basarım sizin topiği bigün
ne demek canım. her zaman bekleriz. bi şarkı çalarız sana kankilerle. bizim yaponun sesi pek güzeldir. çığırınca eccük karga gibi çıkar ama şarkıda kadife gibidir.
ne demek canım. her zaman bekleriz. bi şarkı çalarız sana kankilerle. bizim yaponun sesi pek güzeldir. çığırınca eccük karga gibi çıkar ama şarkıda kadife gibidir.
nannn:95: Karga gibi demekki
nannn:95: karga gibi demekki
ama kadifede dedim:83:
nafa eğlence çıktı
bi yandanda göynümü yapıyo bak
napim nen gülmim mi Bak ağlak çiko olur topiği basar zırlarım görürsün
:18::18::18::18::18::18::18: Gül gülll
ben güleyim dünya gülsün
ge dim ge dim ..
Emme kahve molası yapcam.
Sonra mesai dağıtcam.
Evlenmek evimin kadını olmak kocamın kakalı donlarını yıkamak istiyorum
ge dim ge dim ..
emme kahve molası yapcam.
sonra mesai dağıtcam.
evlenmek evimin kadını olmak kocamın kakalı donlarını yıkamak istiyorum
allah daima güldürsün canım. Herkez gülsün. çocuklar ağlamasın. Biz çocuklar ağlamasın diye varız. Size çocukların ağlamayacağı bir dünya vaat ediyom. (siyasete bağladım . Biri beni durdursun)
bilonun yemeği partisi.
kakayı kocalar yapmıyo canım çocuklar yapıyo . Karıştırdın sanırsammm
Bekarluk işte.
kakayı kocalar yapmıyo canım çocuklar yapıyo . Karıştırdın sanırsammm
Bekarluk işte.
(bir kişiyi avaldukk. ) oyunuza layık olmaya çalışcam Hep sizi düşünecem, (yatarken) ,kocamın kakalı donu derken
Kahve molası mı
oyum senindir
hayır benim beyimde yapar altına Cocu kibim zaten :89: