Geyikte yaparım, kariyerde :)

ayyyy hic hatirlatmasaydin ya, suan bile gozlerim sis duruyo. Anneme ben hic dayanamiyorum, aksamda bi ton agladim agladim oyle uyudum. 8 ay oldu geleli, esime diyorum 2 haftaliginada olsa tr gidim annemleri goreyim diye yok diyo dogumda annemi buraya getirecek.

Ahh ahh gul gibi ulkem varken buraya geldim diye kiziyorum kendime bazen ama kismet nerden bilirdim ben evlenip taa hollandaya gelecem :26:

Sen evlimisin, ne is yapiyon ? Cocugun var mi ? Kac yasindasin ? Cok soru sordum galiba ama hadi sana kiyak gecim istedigin sorudan baslayabilirsin :KK9:
üzme kendini güzelim ya . Bebeğine yazık. Nasılsa doğumda gelecekmiş:KK70:

Sen evlimisin, ne is yapiyon ? Cocugun var mi ? Kac yasindasin ? Cok soru sordum galiba ama hadi sana kiyak gecim istedigin sorudan baslayabilirsin :KK9:

Bunlara ayrıca cevap vereyim :KK53: :KK53:

Ben evliyim ağustosta 3. senem bitecek nasipse :KK69:
Özel bir şirkette muhasebedeyim :82:
Çocuk şuan düşünmüyoruz :kk77:
27 yaşındayım canım :87: :87:

Yok yok çok sormadın ben seviyom muhabbeti daha varsa sor :86: ama bende sorcam kaçmak yok :KK60: :KK60:

Ayy canım kıyamam :KK43: bugün sana karşı kırdığım ikinci pot bu :KK57: olsun bak yakında kavuşcaksın annene üzülme :KK19:

Olsun canim est. konusuyom rahatliyom ben sana tsk ederim topic icin :78:

üzme kendini güzelim ya . Bebeğine yazık. Nasılsa doğumda gelecekmiş:KK70:
Evet canim ya iste bende dogumu bekliyom hem bebisim:KK55: hem annem beni mutlu edicekler gelisleriyle insallahhhh

Bunlara ayrıca cevap vereyim :KK53: :KK53:

Ben evliyim ağustosta 3. senem bitecek nasipse :KK69:
Özel bir şirkette muhasebedeyim :82:
Çocuk şuan düşünmüyoruz :kk77:
27 yaşındayım canım :87: :87:

Yok yok çok sormadın ben seviyom muhabbeti daha varsa sor :86: ama bende sorcam kaçmak yok :KK60: :KK60:
MAsallah canim nice 3 yillara insallah :KK16: Hmm simdilik bunlar aklima geldikce yazarim tabi kiiii :KK23: sor tabi canim ya :KK24:
amaşallah annene. Selam söyle dermişim:KK60:
Neyse kızlar tanıştığımıza memnun oldum. Mesai bitti ben kaçar:79:

Hayirli aksamlar canim opuldun :KK71:

Son düzenleme:

Olsun canim est. konusuyom rahatliyom ben sana tsk ederim topic icin :78:

Sevindim o zaman :KK16:

Evet canim ya iste bende dogumu bekliyom hem bebisim:KK55: hem annem beni mutlu edicekler gelisleriyle insallahhhh

İnşallah :nazar:

MAsallah canim nice 3 yillara insallah :KK16: Hmm simdilik bunlar aklima geldikce yazarim tabi kiiii :KK23: sor tabi canim ya :KK24:

Hayirli aksamlar canim opuldun :KK71:

Sağol canım amin :nazar: bana sorduğun soruların aynını yanıtlayarak başlayabilirsin :KK23: :KK23: baştan bunaltmayayım korkup kaçma benden :KK60: :KK60:

keşke sende akşam girebilsen :97::86:

Kocamdan ümidi kestim ben yafrum olişi dinleyip bi netbook alcem kendime :97: bide vın alırım ohh yangel yat :KK53: :KK53: araştırma içerisindeyim :KK53::KK53:

Sağol canım amin :nazar: bana sorduğun soruların aynını yanıtlayarak başlayabilirsin :KK23: :KK23: baştan bunaltmayayım korkup kaçma benden :KK60: :KK60:

Oke basliyom :KK24:

9,5 aylik evliyim :KK74: (temmuzda 1 sene olucakk insallah )
Suan hem ev hanimi :KK6: hemde ogrenciyim dil icin :111:
bebisim gobusumde :emir_bebek:
22 yasindayim.

Hihhi baska sorun varsa burdayim :KK51:

Oke basliyom :KK24:

9,5 aylik evliyim :KK74: (temmuzda 1 sene olucakk insallah )
Suan hem ev hanimi :KK6: hemde ogrenciyim dil icin :111:
bebisim gobusumde :emir_bebek:
22 yasindayim.

Hihhi baska sorun varsa burdayim :KK51:

Soruyorum :KK53: :KK53:

bebişş planlı mı :KK53: süpriss mii :KK53:
enişte ne iş yapıyo :KK53:
nick'in anlamı nedir :KK53:
severek mi evlendin :KK53:
en sevdiğin yemek :KK56:
en sevdiğin renk :26:
aşeriyomusun :KK53: (ermiyosanda er kız kocana azcık eziyet olsun :KK60: )

düşünüyom sen cevapla gelcem :KK60: :KK60:

Son düzenleme:
Soruyorum :KK53: :KK53:

bebişş planlı mı :KK53: süpriss mii :KK53:
enişte ne iş yapıyo :KK53:
nick'in anlamı nedir :KK53:
severek mi evlendin :KK53:
en sevdiğin yemek :KK56:
en sevdiğin renk :26:
aşeriyomusun :KK53: (ermiyosanda er kız kocana azcık eziyet olsun :KK60: )

düşünüyom sen cevapla gelcem :KK60: :KK60:

Canim yaa cok tatlisin vallah bayildim sana :KK52::KK70:

Bebis planli istiyoduk kocisle ben :KK69: ( sukurler olsun rabbim fazla bekletmeden verdi, hayirlisiyla sagliklica kucagima almayida nasip eder insallah )

Enisten ozel bi sirkette genel mudur :98:

Nickimin anlami oylesine aslinda o an bu aklima geldi

Evet severek evlendim :KK69:

En sevdigim yemek `Annemin yemeklerinin hepsi.

Beyaz rengi cok seviyorum :21:

Evet aseriyorum fakat fazla degil, dedigini uygulucam kocis isten gelsin alip markete gotureyim :KK52:

Evetttt alnimin akiyla hepsini cevapladim :KK51: Siradaki sorular lutfen :82:

Canim yaa cok tatlisin vallah bayildim sana :KK52::KK70:

Benden hergün bir doz alınmalı :KK53: her topice bir NaF lazım :KK53: ay çok şımardım :KK60: :KK60: sağol canım :KK16:

Bebis planli istiyoduk kocisle ben :KK69: ( sukurler olsun rabbim fazla bekletmeden verdi, hayirlisiyla sagliklica kucagima almayida nasip eder insallah )

Aminn inşallah :KK69: :nazar:

Enisten ozel bi sirkette genel mudur :98:

Nickimin anlami oylesine aslinda o an bu aklima geldi

Evet severek evlendim :KK69:

En sevdigim yemek `Annemin yemeklerinin hepsi.

Beyaz rengi cok seviyorum :21:

Evet aseriyorum fakat fazla degil, dedigini uygulucam kocis isten gelsin alip markete gotureyim :KK52:

Evetttt alnimin akiyla hepsini cevapladim :KK51: Siradaki sorular lutfen :82:

Soru düşüneyim ben yarın sorarım olur mu :KK53: çıkıcaz birazdan ancak toparlanırım çünküm :KK53:

aşerme konusuna gelince bugün bi arkadaşımın eşi uğradı şirkete biraz dert yakındı eşi aşeriyomuş onuda pişir bunuda pişir onuda al getir filan diye herşeyi yapıyorum masaya oturuyo bi kaşık alıyo bögkk yemicem diyo dedi :KK60: :KK60: napıcanı şaşırmış çocuk :KK60: :KK60:

Tabiii bu aklı o hamile arkadaşa kim verdii bennnn :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

ama çocuğa söylemedim tabiki :KK60: :KK60: yoksa boğardı beni :KK60: :KK60: :KK60:

aşermesende canım istiyo al getir de getirince ucundan ye bırak :KK60: :KK60: kocaları çıldırtma taktiği :KK53: :KK53:

Kızlar müsadenizle ben çıkıyorum :KK53: yarın görüşürüz kendinize dikkat edin :KK3: :KK3:

İyi akşamlar :80: Hadi NaF kaçar :KK55:

Soru düşüneyim ben yarın sorarım olur mu :KK53: çıkıcaz birazdan ancak toparlanırım çünküm :KK53:

aşerme konusuna gelince bugün bi arkadaşımın eşi uğradı şirkete biraz dert yakındı eşi aşeriyomuş onuda pişir bunuda pişir onuda al getir filan diye herşeyi yapıyorum masaya oturuyo bi kaşık alıyo bögkk yemicem diyo dedi :KK60: :KK60: napıcanı şaşırmış çocuk :KK60: :KK60:

Tabiii bu aklı o hamile arkadaşa kim verdii bennnn :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

ama çocuğa söylemedim tabiki :KK60: :KK60: yoksa boğardı beni :KK60: :KK60: :KK60:

aşermesende canım istiyo al getir de getirince ucundan ye bırak :KK60: :KK60: kocaları çıldırtma taktiği :KK53: :KK53:

Aynen oyle her gun senden bi doz alinmali, bugun cok guldum sayende yuzumde hep bi SIRITIK ifadeyle dolasiyom evde :KK1:

Tamam yarin cevaplarim sorularini :KK53:

Ayyyy supermis ya ne iyi yapiyomus vallah, hep hamile olucak degiliz ya azicik cektirelim demi yani. Tamamdir bugunden itibaren basliyorum :82: Kocis neye ugradigini sasirsin :KK52:

Simdi bi mesaj atarim sunu al bunu al , sonra eve gelince bunu istiyom derim bide markete gideris hepsindende az bisey yer birakirim. Ohhhhhhhhhhhh :118::118: sevdim hamileligi :KK49::emir_bebek:

git bankadan para çek,sonra listeleri hazırla,paraları zarfa koy,fazla para çıksın kontrol et ,mesai bitsin çık eve gel otur bön bön:KK14:

bende bebik istiyom bnane :KK14:

X