Geyikte yaparım, kariyerde :)

Hamile var burda cikolata konurmu oyle:KK36:
avucumu yalayim bari :emir_bebek:

Hayirli olsun topiginizzzz :KK71:

Ayyy cnm kusura bakma düşünemedim ben :KK17: yala avcunu yala :KK19: bebişin canı çekmesin :emir_bebek:

sağol her zaman bekleriz muhabbete :KK71: :KK54:

Son düzenleme:
Hoşgeldin yafrumm :KK71: :KK71: misafirlere tutuyom çikolatayı :KK60: :KK60: :KK60: diyet bunlar diyet yi bitane sende :KK60:

Hoşbuldum :KK61: bitane kesmez orda kaç çeşit var hepsini denemem lazım :KK60:
of resmen dibim düştü çikolatayı görünce :KK53::KK60:

Hamile var burda cikolata konurmu oyle:KK36:
avucumu yalayim bari :emir_bebek:

Hayirli olsun topiginizzzz :KK71:

oyy Naf gördünmü yaptığını :KK33:

Ayyy cnm kusura bakma düşünemedim ben :KK17: yala avcunu yala :KK19: bebişin canı çekmesin :emir_bebek:

sağol her zaman bekleriz muhabbete :KK71: :KK54:

He yaladim :KK1:

Gelirim canim :21: Daha yataktan kalktim pc ye oturdum hala oturuyom evin isi bana bakiyo, Bagimlilik yapiyo kk sanirim :KK24: Bi kalksam yaparimda kalkamadim daha.

Siz yapmissinizdir heralde, bide hamileliktenmi bilmiyorum bi tembellestim ki:KK56: ye otur ye otur :KK56:

Hoşbuldum :KK61: bitane kesmez orda kaç çeşit var hepsini denemem lazım :KK60:
of resmen dibim düştü çikolatayı görünce :KK53::KK60:

oyy Naf gördünmü yaptığını :KK33:

Sende bendensin yafrum :KK60: :KK60: :KK60: yanımda olsa bitmişti kutu :KK53::KK53:

yaa sus sus söyleme :KK17: utandım zati :KK17:

Gelirim canim :21: Daha yataktan kalktim pc ye oturdum hala oturuyom evin isi bana bakiyo, Bagimlilik yapiyo kk sanirim :KK24: Bi kalksam yaparimda kalkamadim daha.

Siz yapmissinizdir heralde, bide hamileliktenmi bilmiyorum bi tembellestim ki:KK56: ye otur ye otur :KK56:

kk bağıllılık yapıyo kesinlikle canım :KK53: :KK53: sen masumsun :KK1:

ben çalışıyorum ama kendimi kaptırdım mı ne iş yapıyom ne bişey tüm gün kk da takılıp eve gidiyorum bazen :KK60: :KK60: ceyar ( benim patron oluyo kendisi :KK60: ) kovcak bigün beni burası yüzünden :86: :86:

sen kaç aylık hamilesin canım :emir_bebek: :emir_bebek:

Boşver hamilesin sen tadını çıkarr :KK53:

Sende bendensin yafrum :KK60: :KK60: :KK60: yanımda olsa bitmişti kutu :KK53::KK53:

yaa sus sus söyleme :KK17: utandım zati :KK17:
:KK60::KK60::KK60:

kk bağıllılık yapıyo kesinlikle canım :KK53: :KK53: sen masumsun :KK1:

ben çalışıyorum ama kendimi kaptırdım mı ne iş yapıyom ne bişey tüm gün kk da takılıp eve gidiyorum bazen :KK60: :KK60: ceyar ( benim patron oluyo kendisi :KK60: ) kovcak bigün beni burası yüzünden :86: :86:

sen kaç aylık hamilesin canım :emir_bebek: :emir_bebek:

Evet aynen, Bazen o kadar cok kk da vakit geciriyorum ki yemek yapmayi unutuyorum :KK9:

Heheh Kovmaz ya bide erkekler kulubu olsa onlarda oraya takilsa cok iyi olucak, Benim kocisde diyo surekli anlam veremiyorum ne var o sitede falan :KK52:

5 bucuk aylik canim :emir_bebek: Gun sayiyorum sabirsizlaniyorum yaaaa hayirlisiyla kucagima alsaydim bi :emir_bebek::nazar:

Evet aynen, Bazen o kadar cok kk da vakit geciriyorum ki yemek yapmayi unutuyorum :KK9:

Heheh Kovmaz ya bide erkekler kulubu olsa onlarda oraya takilsa cok iyi olucak, Benim kocisde diyo surekli anlam veremiyorum ne var o sitede falan :KK52:

5 bucuk aylik canim :emir_bebek: Gun sayiyorum sabirsizlaniyorum yaaaa hayirlisiyla kucagima alsaydim bi :emir_bebek::nazar:

Amann sen boşver şekerim hamileliğin tadını çıkart bencede :KK52::KK52: benim evde internetim yok maalesef benimki daha tanışamadı siteyle :KK53: :KK53: o yüzden pek yorum yapmıyo :KK53:

Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım :KK69: :nazar:

erkek mi kızmı :KK53: ne meraklıyım he :KK60: :KK60:

Hamile olduğun için boynumuz kıldan ince :emir_bebek: içim gide gide veririm bütün çikoları sana :KK59: :86:

Ayy canim ya sagol tatlim, hadi sanada verim bi tane kiyamamm sende yi :KK70:

Amann sen boşver şekerim hamileliğin tadını çıkart bencede :KK52::KK52: benim evde internetim yok maalesef benimki daha tanışamadı siteyle :KK53: :KK53: o yüzden pek yorum yapmıyo :KK53:

Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım :KK69: :nazar:

erkek mi kızmı :KK53: ne meraklıyım he :KK60: :KK60:

Oyle yapiyom vallah tembellestim cok kilo alacam gibi ya hayirlisi, bebegim saglikli olsun onemli olan o kilolar verilir Allah in izniyle :KK8:

Ayy hic sorma ya ben yurtdisindayim ve burda trdeki gibi her ay kontrol olmuyo ki hamilelik boyunca sadece 2 kez echo yapiyolar. 3 hafta once gittik iste bebisim terbiyeli cikti gostermedi orasini :KK52: haftaya tekrar gidices de parali olucak bu sefer baska bi yer oluyo yani. insallah orda gosterir minigim kendini. Merak ediyom ama ilk cocugum oldugu icin saglikli olsunda kiz erkek farketmes :KK55:

Yirim seni nen :KK56: ben sana yeni çikolar alırım sıkma canını :KK53: :KK53:

Ben onlarida yirim banane :KK33:

afiyetten ötesi oldu. göbem bebek var gibim şu an :KK53:

hoşgeldin asker bekleyen hatun :KK52:

hiiiiiiiiiiiiiii bebiş :KK69:

Göbeni yirim :KK53: :KK53:

Ayy canim ya sagol tatlim, hadi sanada verim bi tane kiyamamm sende yi :KK70:

Oyle yapiyom vallah tembellestim cok kilo alacam gibi ya hayirlisi, bebegim saglikli olsun onemli olan o kilolar verilir Allah in izniyle :KK8:

Ayy hic sorma ya ben yurtdisindayim ve burda trdeki gibi her ay kontrol olmuyo ki hamilelik boyunca sadece 2 kez echo yapiyolar. 3 hafta once gittik iste bebisim terbiyeli cikti gostermedi orasini :KK52: haftaya tekrar gidices de parali olucak bu sefer baska bi yer oluyo yani. insallah orda gosterir minigim kendini. Merak ediyom ama ilk cocugum oldugu icin saglikli olsunda kiz erkek farketmes :KK55:

Ben onlarida yirim banane :KK33:[/B]

Evet sağlıklı sıhatli olsun inşallah canım :nazar: sen tatlı istediğine göre tipik annelerimiz gibim yorumumu yapıyorum erkek olabilür :KK60: :KK60: ye tatlıyı çıkar hakkıyı mantığı :KK53: :KK53:

X