Geyikte yaparım, kariyerde :)

güle gülee

Ondandır diyosun yanii

Evet bende öyle yapmayı düşünüyorum zaten. Bu hafta son diyet haftam ara vercem.
Gelsin burgerking gitsin kfc amcaa :86:

Ben ondandır diyorum canım

Ohhh afiyet olsun bak canım kfc istedi

selam millet. topic hayırlı olsun, isimde hoşmuş haa. tam bana göre. benitopiğimde yalnız bırakan arkadaşlarada burdan nanilk yapıyom

selam millet. topic hayırlı olsun, isimde hoşmuş haa. tam bana göre. benitopiğimde yalnız bırakan arkadaşlarada burdan nanilk yapıyom

Selam canım hoşgeldin teşekkür ederiz gel sende muhabbete arkadaşlarına da yapalım

çikolata getirecektim , elim boş gelmeyim dedim ama anladığım kadarıyla bu topicte diyet var

cadumnariyon kiz burda topici nobetcisiz birakmissin. o nanik hareketide hic hos deil
Selam canım hoşgeldin teşekkür ederiz gel sende muhabbete arkadaşlarına da yapalım

o arkadaslardan biri benim
gel kuzum gel beraber nanik yaparız

siz yapmayın nen ben yaparım. gelir gelmez patlattım ama kusura bakmayın. hani arkadaşlar benim arkadaşlar ya o bakımdan
sizide öpiyim barii, yanaktan (selam öpücüğü)

hadi nen herkes dil cikardi bize sayende. bide sonradan siz yapmayin diyorsun al sanaaa

o kadar trip attik ama bi hayirli olsun diyim bari komsumuza.

topiciniz hayirli ugurlu olsun bol muhabbetli olsun...

Son düzenleme:

siz yapmayın nen ben yaparım. gelir gelmez patlattım ama kusura bakmayın. hani arkadaşlar benim arkadaşlar ya o bakımdan
sizide öpiyim barii, yanaktan (selam öpücüğü)

Ne vuruyon nen sende ben gibi sadistsin önce dövüyon sonra seviyon

çikolata getirecektim , elim boş gelmeyim dedim ama anladığım kadarıyla bu topicte diyet var

Olsun sende diyet çiko getirseydin :yüzsüznafsmili:

suskunluk oldu, sanırım şu an kariyer yapıyonuz
gittiğim yeri kurutuyom

Bunalıma bağlama nen ceyar çağırdıydı geldim yerime eee napıyon :97:

neyse nan , adamlarını topiğni batırdık, naf kaerdeş kusura bakmayın. benim saz ekibi geldi
hadi eve gidek nen

Olm önce trip atıyonuz sonra seviyonuz anlamadım ben

sağol komşu Topicimizden muhabbet eksik olmasın Allah parmaklarımıza kuvvet versin

ne bilem birden kaybolunca ,ööle sandımmmm

Olm önce trip atıyonuz sonra seviyonuz anlamadım ben

sağol komşu Topicimizden muhabbet eksik olmasın Allah parmaklarımıza kuvvet versin
amin canım. arkideş bağırıyo alttan . hadi biz kaçak . öptüm. bizde bekelrik. ama bizde diyet yokkk

çabukk topiğimizeee gidelim

nan oyuna dalmışım insan bi dürter beni geldiğinizden heç haberim yok
geliyom , geliyom , bağırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…