- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi minikdepresif
güle gülee
Ondandır diyosun yanii
Evet bende öyle yapmayı düşünüyorum zaten. Bu hafta son diyet haftam ara vercem.
Gelsin burgerking gitsin kfc amcaa:86:
selam millet. topic hayırlı olsun, isimde hoşmuş haa. tam bana göre. benitopiğimde yalnız bırakan arkadaşlarada burdan nanilk yapıyom
selam millet. topic hayırlı olsun, isimde hoşmuş haa. tam bana göre. benitopiğimde yalnız bırakan arkadaşlarada burdan nanilk yapıyom
Selam canım hoşgeldin teşekkür ederizgel sende muhabbete arkadaşlarına da yapalım
siz yapmayın nen ben yaparım.gel kuzum gel beraber nanik yaparız
siz yapmayın nen ben yaparım.gelir gelmez patlattım ama kusura bakmayın. hani arkadaşlar benim arkadaşlar ya o bakımdan
sizide öpiyim barii, yanaktan(selam öpücüğü)
cadumnariyon kiz burda topici nobetcisiz birakmissin.selam millet. topic hayırlı olsun, isimde hoşmuş haa. tam bana göre. benitopiğimde yalnız bırakan arkadaşlarada burdan nanilk yapıyom
Selam canım hoşgeldin teşekkür ederizgel sende muhabbete arkadaşlarına da yapalım
gel kuzum gel beraber nanik yaparız
siz yapmayın nen ben yaparım.gelir gelmez patlattım ama kusura bakmayın. hani arkadaşlar benim arkadaşlar ya o bakımdan
vayssssssssssssssss biloooooooooo
cadumnariyon kiz burda topici nobetcisiz birakmissin.o nanik hareketide hic hos deil
o arkadaslardan biri benim
hadi nen herkes dil cikardi bize sayende. bide sonradan siz yapmayin diyorsun al sanaaa
o kadar trip attik ama bi hayirli olsun diyim bari komsumuza.
topiciniz hayirli ugurlu olsun bol muhabbetli olsun...
çikolata getirecektim , elim boş gelmeyim dedim ama anladığım kadarıyla bu topicte diyet var
suskunluk oldu, sanırım şu an kariyer yapıyonuz
gittiğim yeri kurutuyom
asıl size
niye beni yalnız bırakıyonuz bakıyım
nereye uğrayacağımı şaşırıyom böle
(karısını aldatan koca modundayım şu anda )
cadumnariyon kiz burda topici nobetcisiz birakmissin.o nanik hareketide hic hos deil
o arkadaslardan biri benim
hadi nen herkes dil cikardi bize sayende. bide sonradan siz yapmayin diyorsun al sanaaa
o kadar trip attik ama bi hayirli olsun diyim bari komsumuza.
topiciniz hayirli ugurlu olsun bol muhabbetli olsun...
ne bilem birden kaybolunca ,ööle sandımmmmNe vuruyon nensende ben gibi sadistsin önce dövüyon sonra seviyon
Olsun sende diyet çiko getirseydin:yüzsüznafsmili:
Bunalıma bağlama nen ceyar çağırdıydı geldim yerime eee napıyon :97:
amin canım. arkideş bağırıyo alttan . hadi biz kaçak . öptüm. bizde bekelrik. ama bizde diyet yokkkOlm önce trip atıyonuz sonra seviyonuz anlamadım ben
sağol komşuTopicimizden muhabbet eksik olmasın Allah parmaklarımıza kuvvet versin
geliyom , geliyom , bağırmaçabukk topiğimizeee gidelim
nan oyuna dalmışım insan bi dürter beni geldiğinizden heç haberim yok
neyse nan , adamlarını topiğni batırdık, naf kaerdeş kusura bakmayın. benim saz ekibi geldi
hadi eve gidek nen
çabukk topiğimizeee gidelim
nan oyuna dalmışım insan bi dürter beni geldiğinizden heç haberim yok
bu arada imzaya bayıldım. harikaaaYok canım sorun değilbaskın basanındır her zaman bekleriz
ne bilem birden kaybolunca ,ööle sandımmmm
amin canım. arkideş bağırıyo alttan . hadi biz kaçak . öptüm. bizde bekelrik. ama bizde diyet yokkk
geliyom , geliyom , bağırma