- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi minikdepresif
Hamile var burda cikolata konurmu oyle
avucumu yalayim bari
Hayirli olsun topiginizzzz
Hoşgeldin yafrummmisafirlere tutuyom çikolatayı diyet bunlar diyet yi bitane sende
avucumu yalayim bari
Ayyy cnm kusura bakma düşünemedim benyala avcunu yala bebişin canı çekmesin
sağol her zaman bekleriz muhabbete
Hoşbuldumbitane kesmez orda kaç çeşit var hepsini denemem lazım
of resmen dibim düştü çikolatayı görünce
oyy Naf gördünmü yaptığını
Hoşbuldumbitane kesmez orda kaç çeşit var hepsini denemem lazım
of resmen dibim düştü çikolatayı görünce
oyy Naf gördünmü yaptığını
He yaladim
Gelirim canimDaha yataktan kalktim pc ye oturdum hala oturuyom evin isi bana bakiyo, Bagimlilik yapiyo kk sanirim Bi kalksam yaparimda kalkamadim daha.
Siz yapmissinizdir heralde, bide hamileliktenmi bilmiyorum bi tembellestim kiye otur ye otur
Kusura bakma sekerimm imkan olsa hic birinize birakmam hepsini ben YERIMMMMMMMMMM
Boşver hamilesin sen tadını çıkarrHe yaladim
Gelirim canimDaha yataktan kalktim pc ye oturdum hala oturuyom evin isi bana bakiyo, Bagimlilik yapiyo kk sanirim Bi kalksam yaparimda kalkamadim daha.
Siz yapmissinizdir heralde, bide hamileliktenmi bilmiyorum bi tembellestim kiye otur ye otur
Sende bendensin yafrumyanımda olsa bitmişti kutu
yaa sus sus söylemeutandım zati
kk bağıllılık yapıyo kesinlikle canımsen masumsun
ben çalışıyorum ama kendimi kaptırdım mı ne iş yapıyom ne bişey tüm gün kk da takılıp eve gidiyorum bazenceyar ( benim patron oluyo kendisi ) kovcak bigün beni burası yüzünden :86: :86:
sen kaç aylık hamilesin canım
Kusura bakma sekerimm imkan olsa hic birinize birakmam hepsini ben YERIMMMMMMMMMM
Çikolata diyince tüm kadınların gözü dönüyo sanırsam
Evet aynen, Bazen o kadar cok kk da vakit geciriyorum ki yemek yapmayi unutuyorum
Heheh Kovmaz ya bide erkekler kulubu olsa onlarda oraya takilsa cok iyi olucak, Benim kocisde diyo surekli anlam veremiyorum ne var o sitede falan
5 bucuk aylik canimGun sayiyorum sabirsizlaniyorum yaaaa hayirlisiyla kucagima alsaydim bi
Hamile olduğun için boynumuz kıldan inceiçim gide gide veririm bütün çikoları sana :86:
Kesinlikle öyleee
afiyetten ötesi oldu. göbem bebek var gibim şu anAfiyet olsun kuzu
hoşgeldin asker bekleyen hatunhuu huu ben geldimmm :81:
o çikolatane yaa
avucumu yalayim bari
Yirim seni nenben sana yeni çikolar alırım sıkma canını
Hamile olduğun için boynumuz kıldan inceiçim gide gide veririm bütün çikoları sana :86:
Ayy canim ya sagol tatlim, hadi sanada verim bi tane kiyamamm sende yi
Amann sen boşver şekerim hamileliğin tadını çıkart bencedebenim evde internetim yok maalesef benimki daha tanışamadı siteyle o yüzden pek yorum yapmıyo
Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım
erkek mi kızmıne meraklıyım he
Oyle yapiyom vallah tembellestim cok kilo alacam gibi ya hayirlisi, bebegim saglikli olsun onemli olan o kilolar verilir Allah in izniyle
Ayy hic sorma ya ben yurtdisindayim ve burda trdeki gibi her ay kontrol olmuyo ki hamilelik boyunca sadece 2 kez echo yapiyolar. 3 hafta once gittik iste bebisim terbiyeli cikti gostermedi orasinihaftaya tekrar gidices de parali olucak bu sefer baska bi yer oluyo yani. insallah orda gosterir minigim kendini. Merak ediyom ama ilk cocugum oldugu icin saglikli olsunda kiz erkek farketmes
Yirim seni nenben sana yeni çikolar alırım sıkma canını
Ben onlarida yirim banane
Zaten bu hafta kendime tatlı yemeği yasakladım acayip sardım özelliklede dondurmaya :131:
HOşbuldumm minikkafiyetten ötesi oldu. göbem bebek var gibim şu an
hoşgeldin asker bekleyen hatun
HOşbuldumm minikkÇok az kaldıı geliyo askerim :98:
afiyetten ötesi oldu. göbem bebek var gibim şu an
hoşgeldin asker bekleyen hatun
hiiiiiiiiiiiiiii bebiş
Ayy canim ya sagol tatlim, hadi sanada verim bi tane kiyamamm sende yi
Oyle yapiyom vallah tembellestim cok kilo alacam gibi ya hayirlisi, bebegim saglikli olsun onemli olan o kilolar verilir Allah in izniyle
Ayy hic sorma ya ben yurtdisindayim ve burda trdeki gibi her ay kontrol olmuyo ki hamilelik boyunca sadece 2 kez echo yapiyolar. 3 hafta once gittik iste bebisim terbiyeli cikti gostermedi orasinihaftaya tekrar gidices de parali olucak bu sefer baska bi yer oluyo yani. insallah orda gosterir minigim kendini. Merak ediyom ama ilk cocugum oldugu icin saglikli olsunda kiz erkek farketmes
Ben onlarida yirim banane[/B]
HOşbuldumm minikkÇok az kaldıı geliyo askerim :98: