Geyikte yaparım, kariyerde :)

en güseli cnm yurt dışından kargo parası çok oluo zaten o para ile ihtiyacı olan bişiyi alsın daha iyi

Evet canim daha iyi olur
çok sevindim canım barışmanıza geçer o kırgınlık insan sevdiğine kırılamıyo hemen affediyo örnek ben

Demi yaaaa bende oyle esime kiziyom bazen kiriliyorum kendi kendime icimden kiziyom isten gelsin kizicam vs diye, geliyo gozumun icine bakip gulumseyince haydeeeeeeee benim yaglar eriyo Bosuna kendi kendimi yemis oluyom

aynen canım ya benim eşim zaten kendini pek nazlandırır bilir afettirmesinidün akşam traş oldu duş falan oldu yemek masası kurulu bekliyorum 10 buçuk oldu ya sinirlendim gerçekten ama gelince belli etmedim herşeyede tepki veren biri olmak istemiyorum yav

Heheh aynen aynen, bak sen masaya oturunca niye geciktin desen suclu sen olurdun, ama biz geciksek yemegi gec hazirlasak vay anam vayyyy Erkek milleti iste ,

Canim kocisimmmmmmmmmmm :98: Cok ugrasir beni sinirlendirmek hosuna gider, ben sinirlenirim o guler Gicik ama cok sefiyommmm Uyansada otursak

ayyy sende aşıksın....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…