- 21 Aralık 2010
- 888
- 0
-
- Konu Sahibi minikdepresif
en güseli cnm yurt dışından kargo parası çok oluo zaten o para ile ihtiyacı olan bişiyi alsın daha iyi
çok sevindim canım barışmanıza geçer o kırgınlık insan sevdiğine kırılamıyo hemen affediyo örnek ben
uzak olunca haberde alamıyınca deli olmuşsundur aşık olunca insan öyle oluyo canım...zamanla geçer belki cnm ama kaç gündür üzldüğüm kadar hiç üzülmemiştim ben:78:
aynen canım ya benim eşim zaten kendini pek nazlandırır bilir afettirmesinidün akşam traş oldu duş falan oldu yemek masası kurulu bekliyorum 10 buçuk oldu ya sinirlendim gerçekten ama gelince belli etmedim herşeyede tepki veren biri olmak istemiyorum yavEvet canim daha iyi olur
Demi yaaaa bende oyle esime kiziyom bazen kiriliyorum kendi kendime icimden kiziyom isten gelsin kizicam vs diye, geliyo gozumun icine bakip gulumseyince haydeeeeeeee benim yaglar eriyoBosuna kendi kendimi yemis oluyom
uzak olunca haberde alamıyınca deli olmuşsundur aşık olunca insan öyle oluyo canım...
Minişkommolişimm yengeçimm nihanımm julimm kevserimm kalbimmm
aynen canım ya benim eşim zaten kendini pek nazlandırır bilir afettirmesinidün akşam traş oldu duş falan oldu yemek masası kurulu bekliyorum 10 buçuk oldu ya sinirlendim gerçekten ama gelince belli etmedim herşeyede tepki veren biri olmak istemiyorum yav
kalbimizz gördüm seni aşağıdaanapıyonn :82:
ayyy sende aşıksın....................Heheh aynen aynen, bak sen masaya oturunca niye geciktin desen suclu sen olurdun, ama biz geciksek yemegi gec hazirlasak vay anam vayyyyErkek milleti iste ,
Canim kocisimmmmmmmmmmm :98: Cok ugrasir beni sinirlendirmek hosuna gider, ben sinirlenirim o guler Gicik ama cok sefiyommmmUyansada otursak
Canimm hosgeldin
Napim tek basima oturuyom oyleSen napiyon :124:
sen evlimisin yengeçNapim bende yeni geldim eve tv internet takılıyorum öyle :97:
bir ağrı kesici al yada yat dinlen canım.....başım çok ağrıo kızlar yaaaaaaa :2::2:
Hemde nasillllllllayyy sende aşıksın....................
Yeni mi, isten mi geldin :44:Napim bende yeni geldim eve tv internet takılıyorum öyle :97:
başım çok ağrıo kızlar yaaaaaaa :2::2:
bir ağrı kesici al yada yat dinlen canım.....
2 gundur stresliydin ondandir canim bugun guzelce uyursun gecer insallah
niyeee kiibaşım çok ağrıo kızlar yaaaaaaa :2::2:
sen evlimisin yengeç
Hemde nasillllllll
Yeni mi, isten mi geldin :44:
niyeee kii
yok yafrum işten değil dışardaydım
cnm 8i geçiodu bugün işten geldiğimde yprulmuşum