Geyikte yaparım, kariyerde :)

Minişkomm olişimm yengeçimm nihanımm julimm kevserimm kalbimmm

Komşu topikte muhabbetteyim gelirseniz bi kıpraştırın beni kızlar

Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz iyi akşamlar :80: öptüm

Hadi NaF kaçar

ne yemek yaptın canım

ne yemek yaptın canım

hehe mutfaga girdim sebzeleri cikardim, ben onlara bakiyom onlar bana Sonracima firin posetinde patatesli patlicanli tavuklu vs biseyler karistirdim birde corba salata az pilav derken menu tamamlandi fakat kocis yemedi hic bisey Hasta olmus dus aldi uyuyoooooo kiyamammmm Gidim bakim dedim misil misil uyuyosa seyredim biraz dedimde sesten duramadim ki horrrrrrrrrrr horrrrrrrrrrrrr
barıştık cnm ama hala kırrgınım ben

Dedik sana demi uzulme diye sakalimiz yokki soz dinlemiyon sen

Kirilma tatlim olur boyle seylerrrr

Amannnn bunlar simdi tatli kirginliklar

uzmeyin artik birbirinizi gelecek guzel gunlerinizi dusunun.

Annene ne hediye aldin bu arada ?

ben piere cardin satıorum cnm oradan çok şık bir çanta ısmarladım gerrçi anneler gününden sora gelcek ama o niyetle aldım :93::93:

ben piere cardin satıorum cnm oradan çok şık bir çanta ısmarladım gerrçi anneler gününden sora gelcek ama o niyetle aldım :93::93:
Ahhhh ne guzellll op saril gidikla iyice oyle ver emiiii

Ben bisey alsam gondersem gidip gitmeme ihtimali var diye almadim, harclik gondericem kendi ihtiyaci olan seyi alir canim annemmmm

Ahhhh ne guzellll op saril gidikla iyice oyle ver emiiii

Ben bisey alsam gondersem gidip gitmeme ihtimali var diye almadim, harclik gondericem kendi ihtiyaci olan seyi alir canim annemmmm

en güseli cnm yurt dışından kargo parası çok oluo zaten o para ile ihtiyacı olan bişiyi alsın daha iyi

canım bende terbiyeli ekşili köfte fırında kabak bulgur pilavı yaptım
eşinede geçmiş olsun uyusun bırak benim oğlanla eşimde uyuyo hep bu saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…