Geyikte yaparım, kariyerde :)

Komşu topikte muhabbetteyim gelirseniz bi kıpraştırın beni kızlar :KK53: :KK53: :KK55:

Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz iyi akşamlar :80: öptüm :KK16:

Hadi NaF kaçar :KK55:

Tamam canim :KK34:

Bende kalkim yemek yapim daha ne yapicam bilmiyomda :26:
bilgisayardan rahatsiz oldum gibi uyku basti sanki tuhaf oldum :KK31:

Ben gelene kadar sen cikmis olursun nafim, hafta sonu giremessin heralde, bende fazla acamam zaten kocis evde oluyo ilgi ister :78::kk77:
Gel yamacima opim seni :KK19: iyi hafta sonlari tatlim :KK71:
ne yemek yaptın canım:KK61:

ne yemek yaptın canım:KK61:

hehe mutfaga girdim sebzeleri cikardim, ben onlara bakiyom onlar bana :KK53: Sonracima firin posetinde patatesli patlicanli tavuklu vs biseyler karistirdim :KK56: birde corba salata az pilav derken menu tamamlandi fakat kocis yemedi hic bisey :KK50: Hasta olmus dus aldi uyuyoooooo :KK31: kiyamammmm :KK69: Gidim bakim dedim misil misil uyuyosa seyredim biraz dedimde sesten duramadim ki horrrrrrrrrrr horrrrrrrrrrrrr :KK53:
barıştık cnm ama hala kırrgınım ben :KK25::KK25::KK25:

Dedik sana demi uzulme diye :KK57: sakalimiz yokki soz dinlemiyon sen :KK20:

Kirilma tatlim olur boyle seylerrrr :KK16:

Amannnn bunlar simdi tatli kirginliklar :KK31:

uzmeyin artik birbirinizi gelecek guzel gunlerinizi dusunun. :KK71:

Annene ne hediye aldin bu arada ? :21:

ben piere cardin satıorum cnm oradan çok şık bir çanta ısmarladım gerrçi anneler gününden sora gelcek ama o niyetle aldım :93::93:

ben piere cardin satıorum cnm oradan çok şık bir çanta ısmarladım gerrçi anneler gününden sora gelcek ama o niyetle aldım :93::93:
Ahhhh ne guzellll op saril gidikla iyice oyle ver emiiii :KK70:

Ben bisey alsam gondersem gidip gitmeme ihtimali var diye almadim, harclik gondericem kendi ihtiyaci olan seyi alir canim annemmmm :KK16:

Ahhhh ne guzellll op saril gidikla iyice oyle ver emiiii :KK70:

Ben bisey alsam gondersem gidip gitmeme ihtimali var diye almadim, harclik gondericem kendi ihtiyaci olan seyi alir canim annemmmm :KK16:

en güseli cnm yurt dışından kargo parası çok oluo zaten o para ile ihtiyacı olan bişiyi alsın daha iyi :KK16:

hehe mutfaga girdim sebzeleri cikardim, ben onlara bakiyom onlar bana :KK53: Sonracima firin posetinde patatesli patlicanli tavuklu vs biseyler karistirdim :KK56: birde corba salata az pilav derken menu tamamlandi fakat kocis yemedi hic bisey :KK50: Hasta olmus dus aldi uyuyoooooo :KK31: kiyamammmm :KK69: Gidim bakim dedim misil misil uyuyosa seyredim biraz dedimde sesten duramadim ki horrrrrrrrrrr horrrrrrrrrrrrr :KK53:

Dedik sana demi uzulme diye :KK57: sakalimiz yokki soz dinlemiyon sen :KK20:

Kirilma tatlim olur boyle seylerrrr :KK16:
canım bende terbiyeli ekşili köfte fırında kabak bulgur pilavı yaptım:KK49:
eşinede geçmiş olsun uyusun bırak benim oğlanla eşimde uyuyo hep bu saatlerde:KK53:

X