- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 40
- Konu Sahibi minikdepresif
Minişkomm olişimm yengeçimm nihanımm julimm kevserimm kalbimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yemek yaptın canımTamam canim
Bende kalkim yemek yapim daha ne yapicam bilmiyomda :26:
bilgisayardan rahatsiz oldum gibi uyku basti sanki tuhaf oldum
Ben gelene kadar sen cikmis olursun nafim, hafta sonu giremessin heralde, bende fazla acamam zaten kocis evde oluyo ilgi ister :78:
Gel yamacima opim seni iyi hafta sonlari tatlim
nasılsın iyi haberler varmı...slm kızlar
nasılsın iyi haberler varmı...
ne yemek yaptın canım
barıştık cnm ama hala kırrgınım ben
Dedik sana demi uzulme diye sakalimiz yokki soz dinlemiyon sen
Kirilma tatlim olur boyle seylerrrr
çok üzüldüm ama kırılmadan olur mu :97::97:
Amannnn bunlar simdi tatli kirginliklar
uzmeyin artik birbirinizi gelecek guzel gunlerinizi dusunun.
Annene ne hediye aldin bu arada ?
Ahhhh ne guzellll op saril gidikla iyice oyle ver emiiiiben piere cardin satıorum cnm oradan çok şık bir çanta ısmarladım gerrçi anneler gününden sora gelcek ama o niyetle aldım :93::93:
Ahhhh ne guzellll op saril gidikla iyice oyle ver emiiii
Ben bisey alsam gondersem gidip gitmeme ihtimali var diye almadim, harclik gondericem kendi ihtiyaci olan seyi alir canim annemmmm
çok sevindim canım barışmanıza geçer o kırgınlık insan sevdiğine kırılamıyo hemen affediyo örnek benbarıştık cnm ama hala kırrgınım ben
canım nettenmi satıyosunuz...ben piere cardin satıorum cnm oradan çok şık bir çanta ısmarladım gerrçi anneler gününden sora gelcek ama o niyetle aldım :93::93:
çok sevindim canım barışmanıza geçer o kırgınlık insan sevdiğine kırılamıyo hemen affediyo örnek ben
canım bende terbiyeli ekşili köfte fırında kabak bulgur pilavı yaptımhehe mutfaga girdim sebzeleri cikardim, ben onlara bakiyom onlar bana Sonracima firin posetinde patatesli patlicanli tavuklu vs biseyler karistirdim birde corba salata az pilav derken menu tamamlandi fakat kocis yemedi hic bisey Hasta olmus dus aldi uyuyoooooo kiyamammmm Gidim bakim dedim misil misil uyuyosa seyredim biraz dedimde sesten duramadim ki horrrrrrrrrrr horrrrrrrrrrrrr
Dedik sana demi uzulme diye sakalimiz yokki soz dinlemiyon sen
Kirilma tatlim olur boyle seylerrrr