Geyikte yaparım, kariyerde :)

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

Hosbuldum canim :21:

nabersiniz bakalim, kis ne az yemek yiyon oyle nasil duruyon ac ac :26:

İyiyim canım takılıyorum :KK62: :KK62: yok tatlım tokum şuan cidden :97: 2 bardak çay içtim yemeğin üstüne 2 tane de minik jöle şekerlemelerden yedim :KK53: birazdan erik yicem :KK53: akşama kadar tutar bunlar beni :KK39:

Ay bu arada soramadım sen napıyosun iyimisin :KK69:

Bugün komşularımıza da hiç uğrayamadım napıyolar nediyolar :97:

İyiyim canım takılıyorum :KK62: :KK62: yok tatlım tokum şuan cidden :97: 2 bardak çay içtim yemeğin üstüne 2 tane de minik jöle şekerlemelerden yedim :KK53: birazdan erik yicem :KK53: akşama kadar tutar bunlar beni :KK39:

Alismis bünyen demekki :KK24:

Ne gusel saglikli besleniyon :KK8:

Bebisimi dogurim bende baslicam diyete :82:

Geldim :KK53: bilgisayarcı bağlanacaktı bilgisayara ama yokmuş yerinde :97: heran çıkabilirim haberiniz olsun canlarım :92:

Geldim :KK53: bilgisayarcı bağlanacaktı bilgisayara ama yokmuş yerinde :97: heran çıkabilirim haberiniz olsun canlarım :92:

Tamam canim :KK34:

Bende kalkim yemek yapim daha ne yapicam bilmiyomda :26:
bilgisayardan rahatsiz oldum gibi uyku basti sanki tuhaf oldum :KK31:

Ben gelene kadar sen cikmis olursun nafim, hafta sonu giremessin heralde, bende fazla acamam zaten kocis evde oluyo ilgi ister :78::kk77:
Gel yamacima opim seni :KK19: iyi hafta sonlari tatlim :KK71:

Tamam canim :KK34:

Bende kalkim yemek yapim daha ne yapicam bilmiyomda :26:
bilgisayardan rahatsiz oldum gibi uyku basti sanki tuhaf oldum :KK31:

Ben gelene kadar sen cikmis olursun nafim, hafta sonu giremessin heralde, bende fazla acamam zaten kocis evde oluyo ilgi ister :78::kk77:
Gel yamacima opim seni :KK19: iyi hafta sonlari tatlim :KK71:

Tamam canım kolay gelsin :KK19: yarın akşama kadar burdayım bebik :KK52: gelirsen beklerim :KK70:

Öpp bende öpimmm :KK19: sana ve bebişine de iyi haftasonları canımmm :KK69:

X