Geyikte yaparım, kariyerde :)

Hoşgeldin kalbimmmm neden kızdın kocişine
Hosbuldum nafimmmm

Kiz bi kac ay once disci bana dolgu yapilacak disine demisti bende hamileyim falan demistim istemiyorum dogumdan sonra olsun dedim bide 20 lik dislerimden 3 tanesini cekicekmis, annem kizdi bana hamile kadinin disimi cekilirmis dolgu olsada igne oluyo cocuga zarari olur uyustururlar falan dedi yani bende riske atmak istemiyorum dogumdan sonra olsun istiyodum, randevuyu iptal et dedim etmemis bugunmus randevuda ben gitmicem dedim oda para cezasi gelir falan dedi, bende bebegimden onemli degil para dedim, bagirdi banaaaaaa senin fobilerinlemi ugrascam diyeeeee
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Ama fobi degil bebisimi dusunuyom ben
Tamam yaa ellemedim :2: :2:

Sanada diyet almis onu ye bidenem ben senin iyiligin icin diyom kilo alma diye

Son düzenleme:
Burdaki doktorlar cok rahat ya dogalliktan yanalarmis bide, diyolar kosabilirsin bisiklet surebilirsin, ata binebilirsin iyi bi biniciysen. Daha neler neler

Doğum doktorunla konuşsaydın iğnenin içeriğini öğrenip etkisi varmı yokmu diye canım :97: onun yönlendirmesine göre gider yada gitmezdin :97: eşin kapris yapıyosun sanmış erkek işte çok düşünceli olmasını beklemek hata olurdu zaten

Boşver takma kafana canım :97: istersen doktora git hamileyim etkisi olurmu diye sor :97: hem eşinin gönlü olmuş olur gitmedin olmaz hemde sen rahatlarsın :97:

Kilo almayayım diye beni mi düşünüyon :98: düşünceli yafruşkam

Burdaki doktorlar cok rahat ya dogalliktan yanalarmis bide, diyolar kosabilirsin bisiklet surebilirsin, ata binebilirsin iyi bi biniciysen. Daha neler neler

Ya bende hamilelikte kadının kendini kısıtlamasını istemem açıkçası :97: (istisnai durumlar hariç) ama at binmek filan olmaz herhalde :97: benim arkadaşım 2 aylık hamile doktoru ilk 3 ay seyahat yasağı koymuş mesela :97:

Hamileyim diye pokunu çıkarmayalım yahu. Hantallaşmayın.
Benim ablam son haftaya kadar fildir fildir gezdi,evini temizledi ,çalıştı,yürüdü.
Ve doğumu kolay oldu.
Bebek her harekette düşcek diye bişi yok ki , bide kalbimiz annen mi bilir doktor mu ?
annenin değil doktorun sözüyle hareket et.
DAnış belkide hiçbi zararı yotur bebişe.

Canim diyecegimi duyunca sok olucaksin ama, ben turkiyedede gidiyodum dis kontrollerine hatta gelmeden 2-3 ay once gitmistim ve burdaki doktor bana diyoki 11 tane dolgu 3 tane cekim yapicas diyo yuh dedim ya 1 degil 2 degil hani 1 tane falan dolgu olsa gidicem sorun degil ama 11 tane,
bunlara guvenmedim turkiyedeki doktorlara danistim zorluk cekmiyosan dogumdan sonraya birak dediler ve bana suan zarari yok ki dolgusuz dislerimin oldugunu bile bilmiyodum bende diyorum dogumdan sonraya kalsin az kaldi zaten, Yok canim dil bilmiyorum daha oyle detayli anlatamam derdimi bilsem solicemde bilmiyorum ki

Bende ayni dusuncedeyim, diyolar dikkat et uzanma soyle yapma boyle yapma diye hep aklinda hamile oldugun olsun diyolar ama ben o kadar dusunmemeye calisiyorum, Hani derler olacak eninde sonun olur diye, Rabbim ne emrederse o olur tabi, Genede tedbir bizden takdir Allah tan diyom dikkat ediyom. Sorunlu hamileliklerde yasaklar cok oluyo tabi :44: ama ilk 3 ayda onemli diyolar bebegin tutunmasi icin falan, amannn herkes baska bisey diyo

Yok canim tr deki doktorada danistim, bunlar 11 dolgu 3 tane 20 lik dis cekimi yapmak istiyolar 3 gun icinde. Bende dogumdan sonra yaptirmak istiyom :44:

Yok canim tr deki doktorada danistim, bunlar 11 dolgu 3 tane 20 lik dis cekimi yapmak istiyolar 3 gun icinde. Bende dogumdan sonra yaptirmak istiyom :44:

kuzu acelesi yoksa dogumdan sonra yaptır tabi ki ama annem şöle dedi ben yaptım deme bana , dohtora danış
dur çok dövdüm öpimde

kuzu acelesi yoksa dogumdan sonra yaptır tabi ki ama annem şöle dedi ben yaptım deme bana , dohtora danış
dur çok dövdüm öpimde

Burdakilere soruyom dogalliktan yanalr hic bisey olmaz diyolar, turkiyedekilere danistim rahatsizligin yoksa dogumdan sonraya birak diyolar, arada kaldim bende :44: birde 11 tane dolgu cok cok fazla ve nasil yapicaklar konusamiyorumda dil bilmiyorum dis agrisi belden gelir diyolar amannnn bende boyle arada kalacagima dogumdan sonraya birakayim diye dusundum :44: haftaya 6. ayina giriyo bebisim az kaldi diyorum.

Heeee niye vuruyon bize bebisim dogmadan dayaga alisti sayende

size güsel haberlerle gelmeyi çok isterdim kızlar kesin ve net olarak biz ayrıldık başaramadık bitsin istedi ve bi daha asla görüşmemek üzere ayrıldık

Doktorları da çok dinlememek lazım tabiki :97: bizi annelerimiz doktor tavsiyeleriyle büyütmedi valla :97: topraklada oynadım çamurlara da bulandım :97: ama büyüdüm şimdiki aileler ufacık şeyleri bile doktora soruyolar , çocukları dışarı çıkartmıyolar bilgisayar hastası yapıyolar aman mikrop kapmasın bilmem ne :97: çocuk çocukluğunu yaşayamıyor artık :97:

Hıı bu demek değil ki etrafımızda söylenenler doğrudur :97: ikisinin ortasını bulup kendinden de bişeyler katıp (gerek kitap okuyarak, gerek görsel araştırma yaparak) bi şekilde büyütceksin çocuğunu

size güsel haberlerle gelmeyi çok isterdim kızlar kesin ve net olarak biz ayrıldık başaramadık bitsin istedi ve bi daha asla görüşmemek üzere ayrıldık

İnanmıyorum ya bu kadar basitmiydi ?

Sakami yapiyon ?

Aynen oyle canim, onceden annelerimiz neler neler yaparlarmis hamileyken ama bisey olmazmis ama bunlara karsi tedbirleride bunlar dis agrisi belden gelir dis cekilmez uyusturucu vurulmaz dise vs gibi.

Dedigin gibi bizde disarida oynayarak buyuduk Allah a sukurde sapasaglamiz, simdi ki cocuklara cok kisitlama var. Amannnn bende bebisimi anam babam usulu buyuturum

vururum ben
tamam doğallık çok iyide onunda pokunu çıkarmamak lazım
sen kendini bilirsin kuzum, sen ve bebişin nası rahat etcekse öle dvran.
agrın sızın yoksa dogum sonrası hatta tr ye geldiğinde yaptır.
diş konusunda türkiye çok çok ilerde. çoğu ülkeden ilerde.
biliyosundur zaten.

askerlik psikolojisidir.
bi kaç gün sonra gelip, ayrı kalamadık diceksin ben biliyorum kuzum.

Evet canim bi sikayetim yok suan sukurler olsun onun icin erteledim
Elbette biliyorum, dis konusunda degil emin ol tum alanda turkiye cok cok ilerde, buraya gelince iyice emin oldum cunku

askerlik psikolojisidir.
bi kaç gün sonra gelip, ayrı kalamadık diceksin ben biliyorum kuzum.
Juliacim katiliyorum minikcime, askerlik psikolojisidir, faceden birini silmekle iliski bitmez canim uzulme lutfen

Bu askerlerin askerlik psikolojisi olayından nefret ediyorum

Bağırdım kusura bakma asker psikolojisi
Kıskandım kusura bakma asker psikolojisi
Canım sıkkın kusura bakma asker psikolojisi
Anamı özledim kusura bakma asker psikolojisi
Telefonumun şarjı bitti konuşamadık kusura bakma asker psikolojisi
İnternete giremedim kızgınım kusura bakma asker psikolojisi
İki gün çarşımı kesmişler kusura bakma asker psikolojisi
uzarrr giderrrrr

Peki ya burda bekleyen annelerin,eşlerin,nişanlıların,sevgililerin psikolojisi ?

yok canımmm en önemlisi asker psikolojisi :97:

Tamam askerlik mühüm bişe ama olayı abartmamak lazım bence :97: benide alsınlar askere belki o zaman anlarım şu meşhur asker psikolojisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…