Geyikte yaparım, kariyerde :)

Al bak sanada bunu aldım ama:KK61: minikle paylaşın ikisi senin ikisi onun :KK60:

3621.png

Ayyyyyyy :KK56::KK56::KK56::KK56: hepiciği benimmm :KK52: :KK52::KK52: değil :63: taamm paylaşırımm :KK53: sağol bebikimmmmmmm :KK19: :KK19: :KK19:

Nireee gidiyonuzz.. :KK53:

vışşşşş :KK23:

Bilmiyorum ki canım :97: kula,manisa,aydın hepsi olabilir :97: bizimkine toprak olsun bağ bahçe olsun :97: benim istediğim şartları kabul ederse bende olumlu bakarım etmezse zor gideriz :63:

Bide atölye açmaya karar verdi :97: o nerden çıktı bilmiyom geçen gün şey dedi :44: bu devirde ekmek alan değil ekmek veren olursan para kazanırsın dedi :97:

Biri ziziyi durdursun :KK51:

Bilmiyorum ki canım :97: kula,manisa,aydın hepsi olabilir :97: bizimkine toprak olsun bağ bahçe olsun :97: benim istediğim şartları kabul ederse bende olumlu bakarım etmezse zor gideriz :63:

Bide atölye açmaya karar verdi :97: o nerden çıktı bilmiyom geçen gün şey dedi :44: bu devirde ekmek alan değil ekmek veren olursan para kazanırsın dedi :97:

Biri ziziyi durdursun :KK51:

cık olmaz sen yapamazsın oralarda:KK52: anacığında uzakta

senin şartların nee :KK53:

cık olmaz sen yapamazsın oralarda:KK52: anacığında uzakta

senin şartların nee :KK53:

Bende diyom yapamam diye ama :KK53: :KK53: şartlarım :97:

Altıma bi araba
Sigortam ödenecek
Her ay şahsi harcamalarım için elime en az 500,00 TL verilecek
laptop
internet
bide köpek istiyom bahçede bakmak için :KK53:

İlk istekler bunlar bunlara he derse devamı gelebilir tam düşünmedim fırsatım olmadı :KK60: :KK60:

Bende diyom yapamam diye ama :KK53: :KK53: şartlarım :97:

Altıma bi araba
Sigortam ödenecek
Her ay şahsi harcamalarım için elime en az 500,00 TL verilecek
laptop
internet
bide köpek istiyom bahçede bakmak için :KK53:

İlk istekler bunlar bunlara he derse devamı gelebilir tam düşünmedim fırsatım olmadı :KK60: :KK60:

Valla süper şartlar kabul ederse kesin gitt :KK53:

Hele köpek şartına bayıldım :KK69:

bence adam seni boşar , gider köyden bi çıtır alır.
ne isteki olur,tarlada da calıstırır.
alan memnun veren memnun :KK60::KK60:

Bu gün kendinmi kariyere adadığım için giremedim buralara . şimdi de göbeğee adamak üzere yemeğe çıkıyom. Hepinize afiyet olsun:79:

X