Geyikte yaparım, kariyerde :)

iyi geldiyse ne mutlu bana :KK69:
angusumla belli olsun bişiler uzman olucam bende :KK66: ama biz ayrıyız :KK60:
birleşirsiniz yine :KK53:
ooofffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffff :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
of çekme kız arar merak etme siniri geçine
canım benim
benim bildiğim bişi vardır.
anne sevgisi ile sevgilinin sevgisi kıyaslanmaz .
verilen değerde.
kulvarlar farklı fıstıgım. bunu söylüyosa eşeklik ediyo. sen sevdiği kızsın diğeri onu doguran büyüten emek veren kadın.
ikisinin sevgi tarzları farklı ,birini minnetle seversin,birini aşkla ..[/QUOTE]

şu söz süper :KK9: valla bişiy diyemiyorum artk ben

birleşirmiyiz bilmiyorum valla.
herifte balık hafızası var. ama bugün 7 ay önce söledikelrimi yüzüme vurdu.
neyin kavgasını yapıyo neymiş o bene hemen aşık olmuşta benim ona aşık olmam zaman almışmış.
o dönemde canını cok yakmısım :KK60:
deli sıpası
dedim seni soyarım
ıslatırım
hortumla döverim.
eşolusu bütün ayarlarımla,devrelerimle oynadı.

az kaldı da konuşmuo askerim bnmle umrunda değilim bak bu saat oldu aramadı :KK5::KK5::KK5::KK5:

Baktim simdi gecmise, sen bunumu takiyosun kafana ? :KK53:

ilerde bu gunleri anipta guleceksin emin ol, Sebep yokki ortada aramamak icin, askerlik bu sekerim her an her dakika musait olamaz ki :KK20:

Bugun aramazsa yarin ara, sen ulasabiliyosan sen ara yoksa bekle o arar musait olunca.

Az kalmis zaten gecireceginiz mutlu gunleri dusun, o geldigi zaman ona bi surpriz falan yap, sulu gozluk yapmada gunlerinin tadini cikar. 12 gun kalmis hasret bitiyo onun heyecanini yasa. :KK71:

Baktim simdi gecmise, sen bunumu takiyosun kafana ? :KK53:

ilerde bu gunleri anipta guleceksin emin ol, Sebep yokki ortada aramamak icin, askerlik bu sekerim her an her dakika musait olamaz ki :KK20:

Bugun aramazsa yarin ara, sen ulasabiliyosan sen ara yoksa bekle o arar musait olunca.

Az kalmis zaten gecireceginiz mutlu gunleri dusun, o geldigi zaman ona bi surpriz falan yap, sulu gozluk yapmada gunlerinin tadini cikar. 12 gun kalmis hasret bitiyo onun heyecanini yasa. :KK71:

çok kızdı dün bana ama bilmiorum nasıl olur arar mı artık kızmasa o bu saate kadar kesin aradı sanırım bittiii onun için bu ilişki cnm

belki o yüzden sorun yaşadı
hem kızgınken gitme üstüne cocugun
benimde yaptığım en büyük hata buydu
hemen halledelim istiyodum
[COLOR="red" aynen bende:KK31:tersine dahada büyüyo olay zaten[/COLOR]
deliyim,psikopatım ..
ama çok pis aşığım :KK60:[/QUOTE]

:KK60:

yedim tabii pek bi tatlıydı :KK66:

Tamam yarın işe gideren alcam getircem bebişe :emir_bebek::86:
Afiyet olsun tatlim :KK19:

çok kızdı dün bana ama bilmiorum nasıl olur arar mı artık kızmasa o bu saate kadar kesin aradı sanırım bittiii onun için bu ilişki cnm

Aman olur oyle seyler, her kizmada iliskiler bitse ohhooooooooo simdi evli yada birbirini seven cift olmaz etrafda, yarin arar alir gonlunu sen rahat ol :KK71:

nese kızlar desteğiniz için teşekkür ederim görüşürüz yarın ben çıkıorum :KK54::KK54::KK54:

X