Geyikte yaparım, kariyerde :)

kargo ucretleri çak pahalıya geliyo :97:

Ocem manyağı seni

Bende çalışmadım valla doğru düzgün akşam eve götürcem :97:

kargo ucretleri çak pahalıya geliyo :97:

Ocem manyağı seni

Bende çalışmadım valla doğru düzgün akşam eve götürcem :97:

3 dolar hemde takipli kargo ile geliyor (tabi sitesine göre de değişiyo ) ama şuan yürürlüğe giren bir gümrük yasası var artık yurtdışından kozmetik ve oje alışverişi yasak :95: diğer alışverişlerde 2 ayda 1 ve yılda 5 kere olarak kısıtlandı canım :97:

Ocelerimi saymam düzenlemem ve listemi güncellemem lazım evet oce manyakıyım ben

Türkiyede ocelerin suyumu çıktı nen Türkiyeden al ekonomiye can ver

Son düzenleme:
nafim nirden siparis ediyon gi ocelerini :44:

bide bisey dicem ben tirnaklarimi yiyom, yiyom demeyimde isirip tukuruyom kucuk kucukler nasil birakicam. :18:

Takma tirnak takmaktan biktim

nafim nirden siparis ediyon gi ocelerini :44:

bide bisey dicem ben tirnaklarimi yiyom, yiyom demeyimde isirip tukuruyom kucuk kucukler nasil birakicam. :18:

Takma tirnak takmaktan biktim

link vermeyeyim canım yasak :26: ama alıcam dersen bildiririm

bol bol el kremi sür ellerine :97: oce sürmee hamileler için sakıncalı olduğunu düşünüyorum sonuçta bi asetonun bile tırnaktaki etkisi 2 saat kalabiliyormuş

hamile olmasaydın oce sür derdim :97: limonla ovala tırnaklarını haftada bir iki kez :97:

elini ağzına götürdüğünde hemen aklına el kremi gelsin bolca sür o zaman tırnaklarını yemezsin diye düşünüyorum :97:

Son düzenleme:

Sagol canim, dediklerini uygulucam umarim basaririm

Hmm ojenin zararini oldugunu bilmiyodum, takma tirnak yaparken yapistiricininda zarari olur mu ki cok kullandim :26:

Sen daha calisiyon mu :44:

Kızlar ben çıkıyorum kendinize dikkat edin iyi akşamlar yarın görüşürüz öptüm

Hadi NaF kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…