- 18 Ocak 2009
- 5.541
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi minikdepresif
Bende doğru düzgün iş yapmadım canımyurtdışı alışverişlerini araştırıyorum akşama çarşıya gidicem alışveriş yapıcam bide oce alıcam araştırma yapıyorum yeni çıkan bende olmayan oceleri
kargo ucretleri çak pahalıya geliyo :97:
Ocem manyağı seni
Bende çalışmadım valla doğru düzgün akşam eve götürcem :97:
3 dolar hemde takipli kargo ile geliyor (tabi sitesine göre de değişiyo )ama şuan yürürlüğe giren bir gümrük yasası var artık yurtdışından kozmetik ve oje alışverişi yasak :95: diğer alışverişlerde 2 ayda 1 ve yılda 5 kere olarak kısıtlandı canım :97:
Ocelerimi saymam düzenlemem ve listemi güncellemem lazımevet oce manyakıyım ben
Türkiyede ocelerin suyumu çıktı nenTürkiyeden al ekonomiye can ver
Yurtdışından 7-8 TL ' ya aldığım oceyi burda bana 30 TL ' ya satıyolarneden bilerek kazıklanayım nen
Bilmiyodum apla furma bana furma
benim mesai doldu. ben çıkıyom arkadaşlar. herkeze iyi akşamlar:79:
nafim nirden siparis ediyon gi ocelerini :44:
bide bisey dicem ben tirnaklarimi yiyom, yiyom demeyimde isirip tukuruyomkucuk kucukler nasil birakicam. :18:
Takma tirnak takmaktan biktim
link vermeyeyim canım yasak :26: ama alıcam dersen bildiririm
bol bol el kremi sür ellerine :97: oce sürmee hamileler için sakıncalı olduğunu düşünüyorum sonuçta bi asetonun bile tırnaktaki etkisi 2 saat kalabiliyormuş
hamile olmasaydın oce sür derdim :97: limonla ovala tırnaklarını haftada bir iki kez :97:
elini ağzına götürdüğünde hemen aklına el kremi gelsin bolca sür o zaman tırnaklarını yemezsin diye düşünüyorum :97:
Kızlar ben çıkıyorum kendinize dikkat edin iyi akşamlar yarın görüşürüzöptüm
Hadi NaF kaçar
minciğim ben geldim özledin mi beni
Canım cıktı yafu
tabe ki herkes gitmiş ..
kasıklarım agrıyo , regl kapıda ..
ge öpüp koklim seni
şafak kaç bakem ?