Geyikte yaparım, kariyerde :)

ben kıskanç bi insanım cnm bilmiorum belkide o bunalttı onu ama baana facebooka izin vermezken onun face kullanması beni zıvanadan çıkarıo en sonunda patladım
demek ki altında yatan birikmiş bişiler var tatlım.. yoksa sadece face yüzünden insan o kadar emek verdiği sevgilisinden ayrılmaz.. ne yaşadınız bilmiyorum ama içgüdülerine, sezgilerine güven..

ama tabi sen gerçekten oldukça gururlu bi insansın.. olay inat kaynaklıysa şans ver derim.. ama senden sonsuz güven beklerken kendine bazı şeyleri hak olarak görüyorsa olmaması daha hayırlı olabilir tatlım... sonuçta kaç yılını vermiş olsan da hala genceciksin hiç bişi için geç değil.. :KK54:

Giriyorum siteye ama buraya girip veya herhangi bi yere yazıp,gülecek,paylaşacak takatım yok ..
yarın izne cıkıyorum , umarım dönüşte düzgün bir moralle devam ederim hayata.

İhmal ettim topiği ivit haklısınız kızlar :KK59: kızmayın bana nen :63: hemen üste çıkarım :KK60::KK60::KK60:

Napıyonuz bakem :97: ben baharın düğün telaşındayım :KK30:

kıyafet , ayakkabı , çarşı, terzi arasında mekik dokuyorum :KK76::KK76:

Kına ve düğünden bikaç foto paylaşırım sizinle :KK61:

İhmal ettim topiği ivit haklısınız kızlar :KK59: kızmayın bana nen :63: hemen üste çıkarım :KK60::KK60::KK60:

Napıyonuz bakem :97: ben baharın düğün telaşındayım :KK30:

kıyafet , ayakkabı , çarşı, terzi arasında mekik dokuyorum :KK76::KK76:

Kına ve düğünden bikaç foto paylaşırım sizinle :KK61:

naaaaaaaaafffffff:KK57:

uste cikarmismis :KK4:

Yalniz kaldi topikimiz :KK25:

Oooo dugun telasi he :KK23: iyice dok kurtlarini dugunde :KK64:

esimin kuzeninin dugununede az kaldi akrabalar hep hazirliga basladi kiyafet falan ama ben baslayamadim cunkum kocamaaaann gobeeeeeem var :KK49: icindede fistik kizim :KK69: Rabbim nasip eder insallah kizimla gideriz sagliklica :KK16:

1 eylule az kaldi korkuyom nen :KK53: dua edin bana hemi kizimi sagliklica kucagima alayim kolay dogumum olsun :emir_bebek:

Ve darisi tum isteyenlere olsun :KK49:

selam kızlar :KK16:

minikcim umarım güzel geçer iznin şekerim..
izinde moral bozmamaya çalış hakkettin dinlenmeyi sen... muckkk

kalbimcimm gerçekten çok az kald:KK49:
inşallah kuş gibi bi doğum yaparsın cnm bekliyoruz güzel haberleriniziii :nazar: isme karar verdiniz mi??

nafcım baharın düğünü ne zaman tam? elbiseni halletin mi cnm??
kankine ilet güzel dileklerimi :KK54:

yaa herkesin hayatında bi aksiyon :KK1:
bende tık yok :KK37: valla
yarım saate bisikletle spora çıkıcam :82:

öpüldünüssssss kuzucuklarrrrrrr :KK69:

X