- 21 Aralık 2010
- 888
- 0
- Konu Sahibi minikdepresif
- #4.221
slm olişim nbr
bize slm yokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm olişim nbr
bize slm yokmu
sen yoktun ama o zaman kalbim görmemişim ki :84:
Tmm ozaman kizmiyom
Nasilsin cnm
immm cnm napim bnm geyikte idim baktım daha kimseler gelmemiş buraya geldim sizi görünce
Hosgeldin canim
Bende yemek hazirlicam esime 15 dk sonra oruc ya daha yemek yapmadim ama kolay bisey yapacagim icin rahatim
Burda gec aciliyor ya
Sen tutuyomusun oruc
evet cnm tutuorum allahıma şükürler olsun 1 gün bile bırakmadım
Allah kabul etsin canim
Neyse canim bana musade kalkayimda anca yavas yavas yapiyorum
Optum seni kendine iyi bak
slm cnm iyiyim sen nasısınnslm olişim nbr
slm fıstıkk anneee
bize slm yokmu
oyyyy muckkss kolay gelsinn
Allah kabul etsin canim
Neyse canim bana musade kalkayimda anca yavas yavas yapiyorum
Optum seni kendine iyi bak
hoşgeldin cnmslm kızlar nasılsınız
bilgisayar açık ama hep başında değilim benaaaaaaa niye kimse konusmuyo ki burda :S
tmm cnm gece gelirsen görüşürüz
slm fıstıkk anneee
Selam canim
oyyyy muckkss kolay gelsinn
çok azzz kalmışşş
Yemegi hazirladim yedik bulasik falan hallettim geldim fakat yoksun kiii :26: Kimsecikler yok
Sagol canim ama hic kolay gelmiyo zorla toparladim bulasigi
Evet sukurler olsun az kaldi
sana birileri yardım etmeli o zaman cnm.. en azından eşin bulaşığa yardım etmeli tatlımm
Yemegi hazirladim yedik bulasik falan hallettim geldim fakat yoksun kiii :26: Kimsecikler yok
Sagol canim ama hic kolay gelmiyo zorla toparladim bulasigi
Evet sukurler olsun az kaldi
evet son dönemler zor oluyo iyice uyu tatlım bebek gelince o uykuları bulamıycan
kızlar yatılı misafirim vardı giremedim nsılsınız bakalım
Oylede canim artik rahat uyuyamiyorumda, zaten saat basi wc kalkiyorum birde sagima yatsam sag tarafa vuruyor sola yatsam sol tarafa korkuyorum rahatsizmi ediyorum kizimi diye, sirt ustu yatmaktanda biktim dogurmak istiyorum artik sagliklica alirim insallahhhh kizimi kucagimaevet son dönemler zor oluyo iyice uyu tatlım bebek gelince o uykuları bulamıycan
kızlar yatılı misafirim vardı giremedim nsılsınız bakalım
sana birileri yardım etmeli o zaman cnm.. en azından eşin bulaşığa yardım etmeli tatlımm
doğum bayramdan sonra yaniii sabırsızlıkla beklicez haberlerini cnmm
amin cnm
Oylede canim artik rahat uyuyamiyorumda, zaten saat basi wc kalkiyorum birde sagima yatsam sag tarafa vuruyor sola yatsam sol tarafa korkuyorum rahatsizmi ediyorum kizimi diye, sirt ustu yatmaktanda biktim dogurmak istiyorum artik sagliklica alirim insallahhhh kizimi kucagima
yardim edecek kimse yok suanda
esimde sadece masayi toplamama yardimci oluyor onada sukur
Evet canim bende sabirsizlikla bekliyorum, dogurayim insallah hemen haber edecem burdan sizlere
minikcim ocemi sürdümm
güzel bi gün oldu iyi ki de tanışmışızzz
anna kareninayı okumaya başlıcam gerçi okumuştum ama yılllaaaar oldu.. insan değişince farklı bi kitap okuyor gibi oluyo :97:
naf sen neler yaptın kuzuuu
öpüldünüssss muckkkkssss