Geyikte yaparım, kariyerde :)

minikcim ocemi sürdümm :KK12:

güzel bi gün oldu iyi ki de tanışmışızzz :KK70:

anna kareninayı okumaya başlıcam :KK68: gerçi okumuştum ama yılllaaaar oldu.. insan değişince farklı bi kitap okuyor gibi oluyo :97:

naf sen neler yaptın kuzuuu

öpüldünüssss muckkkkssss :KK54::KK54::KK54:

tmm cnm gece gelirsen görüşürüz:KK54::KK54:

Yemegi hazirladim yedik bulasik falan hallettim geldim fakat yoksun kiii :26: Kimsecikler yok :KK25:
slm fıstıkk anneee :KK16:
Selam canim :KK19:

oyyyy muckkss kolay gelsinn
çok azzz kalmışşş :KK16:

Sagol canim ama hic kolay gelmiyo zorla toparladim bulasigi :KK31:

Evet sukurler olsun az kaldi :KK69:

Yemegi hazirladim yedik bulasik falan hallettim geldim fakat yoksun kiii :26: Kimsecikler yok :KK25:

evet son dönemler zor oluyo iyice uyu tatlım bebek gelince o uykuları bulamıycan

kızlar yatılı misafirim vardı giremedim nsılsınız bakalım

sana birileri yardım etmeli o zaman cnm.. en azından eşin bulaşığa yardım etmeli tatlımm

doğum bayramdan sonra yaniii sabırsızlıkla beklicez haberlerini cnmm

evet son dönemler zor oluyo iyice uyu tatlım bebek gelince o uykuları bulamıycan

slm cnm ben kendi adıma iyiyim sen nasısın

Oylede canim artik rahat uyuyamiyorumda, zaten saat basi wc kalkiyorum birde sagima yatsam sag tarafa vuruyor sola yatsam sol tarafa korkuyorum rahatsizmi ediyorum kizimi diye, sirt ustu yatmaktanda biktim :KK31: dogurmak istiyorum artik sagliklica alirim insallahhhh kizimi kucagima :KK16:
sana birileri yardım etmeli o zaman cnm.. en azından eşin bulaşığa yardım etmeli tatlımm

doğum bayramdan sonra yaniii sabırsızlıkla beklicez haberlerini cnmm

yardim edecek kimse yok suanda :KK25:

esimde sadece masayi toplamama yardimci oluyor :KK31: onada sukur :KK9:

Evet canim bende sabirsizlikla bekliyorum, dogurayim insallah hemen haber edecem burdan sizlere :KK19:

Oylede canim artik rahat uyuyamiyorumda, zaten saat basi wc kalkiyorum birde sagima yatsam sag tarafa vuruyor sola yatsam sol tarafa korkuyorum rahatsizmi ediyorum kizimi diye, sirt ustu yatmaktanda biktim :KK31: dogurmak istiyorum artik sagliklica alirim insallahhhh kizimi kucagima :KK16:

yardim edecek kimse yok suanda :KK25:

esimde sadece masayi toplamama yardimci oluyor :KK31: onada sukur :KK9:

Evet canim bende sabirsizlikla bekliyorum, dogurayim insallah hemen haber edecem burdan sizlere :KK19:

amin cnm

anacım neredesinizzzzzzzzzzz huuuuuuuuuuuuu

minikcim ocemi sürdümm :KK12:

güzel bi gün oldu iyi ki de tanışmışızzz :KK70:

anna kareninayı okumaya başlıcam :KK68: gerçi okumuştum ama yılllaaaar oldu.. insan değişince farklı bi kitap okuyor gibi oluyo :97:

naf sen neler yaptın kuzuuu

öpüldünüssss muckkkkssss :KK54::KK54::KK54:

bende bakım ürününü kullanmaya başladım :KK69:
evet kk işe yarıyor arada En Büyük KK

X