Geyikte yaparım, kariyerde :)

:KK60::KK60::KK60::KK60: Delüü koptum kızım kapat gözlerini diyo ya :KK60::KK60::KK60::KK60:

beni korkuttun kizimda korkmasin diye teyzesiii :emir_bebek::nazar:
Kızlar akşama ağdaya gidicem geç gelebilirim giremeyebilirim haberiniz olsun :KK12: :KK12: :KK12:

Dün kuzucanla kıyafet bakmaya gittik orası açık burası kapalı didi bana uyuz oldum :KK57: hiç böyle biri değildi huyu suyu mu değişiyo aceba :96: :96:
agdayami :KK23:

Aman hepsi ayni heralde erkeklerin, kendi begendigimi degil hep onun begendigini almak ve giymek zorundayim :KK50:
Kalbim ve minnak pirensesi :emir_bebek: nerdesiniz yahu bak ben çıkıcam birazdan yine görüşemicez :97:
Sen varken ben yoktum taaaaam mi ben cikinca geliyon hep :KK57: aha kesin simdide yoksundur neyse opim :KK19:
Ben fotoğraf makinası istedim evlilik yıldönümü hediyesi olarak kuzucandan :KK53: ama onu istemesem motor isticektim oliş :KK52::KK52: araba almıyo bari motor alsın dimi :KK60::KK60::KK60::KK60:

Tabi kendisi sordu ne istiyosun diye öyle söyledim :KK53::KK53::KK53:

Ay bilmiyorum oliş adama bi haller geldi üstümde elbiseyi görünce :KK60::KK60::KK60: ya bide elbisenin sırtı komple kapalı yarı fermuar yarı düğme :97: önde azcuk göğüs dekoltesi var :97: resmen v yakalı yaptırmaya çalıştı elbiseyi

:KK53: bende nayırrrrrr nolamazzz didim :KK60::KK60: o duygu karmaşasında çıktık dükkandan :KK60::KK60:

Ama ben suçumu biliyom kıskanmıyo kıskanmıyo dedim nazar ettim gül gibi kocamı :KK60::KK60:

Neyse tabiki ben üstün gelicem o elbiseyi alıcaz :63:

Bide benim eve yakın bir butikte vitrinde çok şık bir abiye gördüm yarın baharla ona bakıcam :97: üstümde güzel durursa (totoma olursa yane :KK37: ) onu alırım o daha şık çünküm :KK69:

Olişim biliyosun uzun zamandır kendime bakamıyordum :97:

Kaş,bıyık,manikür,pedikür,ağda hepsi bitti :KK12: şimdi sıra pazar günü spa ' da :KK76::KK76:

Bahar ile gelin spası yapıcaz :KK64:

sauna,hamam sonra anti - stress masajı ( 1 saat sürüyomuş ) yaptırcaz ondan sonra havuzzz :KK64::KK64: sonra tekrar jakuziiii :89:

Sabah 9 giriş akşam 7-8 gibi çıkış düşünüyorum oliş :KK61:

İnşallah çok güzel geçerrr çok eğlenirizzz :KK61:

Buna Bahar ve benim çok ihtiyacım var vallahi :98:

Keşke yakın olsakta daha kalabalık gitsek dimi :97: oynardık bile hamamda :KK76::KK76:
Masallah destan destan mubarek :KK52:

Ama Bende gelmek istiyom :26:
nazardan orda mı cıkar be :63:
töbe esta piti piti :KK60:

Hahahahahah :KK60::KK60::KK60:

Deli kis ya cok guldum :KK53:

Gecmis olsun bu arada :KK52:

Son düzenleme:
X