- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
-
- Konu Sahibi minikdepresif
- #4.201
ben de motorize şoförün olurum minik :82:
güle güle cnmfıztık gibim şöförüm olcek he süper
bende artık yatanzi .
kıyafetleri hazırlayıp yatam
görüşürüz kısçeler :79:
günaydınn cnmGÜNAYDIN fıztıkım
günaydınnnn hayırdırr hiç şımarma şansım olmadı maalesefGünaydın şımarık kadınlaaaaaaaaaar :))))))
günaydınn cnm
napıcaz bugün görüşecek miyizz birazdan banyoya giricem ufak tefek işlerimi halledicem
günaydınnnn hayırdırr hiç şımarma şansım olmadı maalesef
ohh misssssoliş minik ben çalışım siz gezin
bende haftaya izine çıkıorum 10 gün hemide
duştaydımm:89:Olişim nerdesin? Hu?
arıcam birazdan ayarlarız şimdi kaçtımmculi o izne bende çıkıyorum :) adıda bayram izni
olişim biz anguscanla 7 gibim buluşcaz.
napalım ?
Delüü koptum kızım kapat gözlerini diyo ya
agdayamiKızlar akşama ağdaya gidicem geç gelebilirim giremeyebilirim haberiniz olsun
Dün kuzucanla kıyafet bakmaya gittik orası açık burası kapalı didi bana uyuz oldumhiç böyle biri değildi huyu suyu mu değişiyo aceba :96: :96:
Sen varken ben yoktum taaaaam mi ben cikinca geliyon hepKalbim ve minnak pirensesinerdesiniz yahu bak ben çıkıcam birazdan yine görüşemicez :97:
Masallah destan destan mubarekBen fotoğraf makinası istedim evlilik yıldönümü hediyesi olarak kuzucandanama onu istemesem motor isticektim oliş araba almıyo bari motor alsın dimi
Tabi kendisi sordu ne istiyosun diye öyle söyledim
Ay bilmiyorum oliş adama bi haller geldi üstümde elbiseyi görünceya bide elbisenin sırtı komple kapalı yarı fermuar yarı düğme :97: önde azcuk göğüs dekoltesi var :97: resmen v yakalı yaptırmaya çalıştı elbiseyi
bende nayırrrrrr nolamazzz didim o duygu karmaşasında çıktık dükkandan
Ama ben suçumu biliyom kıskanmıyo kıskanmıyo dedim nazar ettim gül gibi kocamı
Neyse tabiki ben üstün gelicem o elbiseyi alıcaz
Bide benim eve yakın bir butikte vitrinde çok şık bir abiye gördüm yarın baharla ona bakıcam :97: üstümde güzel durursa (totoma olursa yane) onu alırım o daha şık çünküm
Olişim biliyosun uzun zamandır kendime bakamıyordum :97:
Kaş,bıyık,manikür,pedikür,ağda hepsi bittişimdi sıra pazar günü spa ' da
Bahar ile gelin spası yapıcaz
sauna,hamam sonra anti - stress masajı ( 1 saat sürüyomuş ) yaptırcaz ondan sonra havuzzzsonra tekrar jakuziiii :89:
Sabah 9 giriş akşam 7-8 gibi çıkış düşünüyorum oliş
İnşallah çok güzel geçerrr çok eğlenirizzz
Buna Bahar ve benim çok ihtiyacım var vallahi :98:
Keşke yakın olsakta daha kalabalık gitsek dimi :97: oynardık bile hamamda
nazardan orda mı cıkar be
töbe esta piti piti