- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
-
- Konu Sahibi minikdepresif
- #4.181
haramidere carrefour yakınsa oraya gidinca ojeler varmış orda hemde hololarda varmış kendimi düşünüyosam namerdim
ben mi yazmıyom sana naf
bi tek sana yazıyom ben
bilmem hızlandı sanki şimdiSağol dadlım eşimi bekledim ama daha da geç gelecekmiş sen ye dedi :97:
Bide kk gündüz yavaştı ama hala yavaş şu sıralar çalışma mı yapılıyo acaba :97::97:
ben maalesef yardım toplayanların paraları doğru kullanıp kullanmadığına inanamıyorum...Somali için insanlık vakti diye ATV ' de yardım kampanyası var şuan :2:
Onlar orda açlık çekerken şuan kendimden utanıyorum :78::78::78::78::78:
Ben fitremi yollucam somaliye az ama olsun damlaya damlaya göl olurmuş
Bir kişinin bir günde doyacağı tutar 0.80 kr 'muş
çatlama kuşumm şakaydııÇatlayan oje gibi çatlarımama sevinirimde bende istanbula gelcem kii
Yalnız ne kaa pintisin yemek demiyo da kahve diyo
Sen bana gündüz bile yazmıyosun ki akşam yazasın
Bu hafta ilgilenmedin benlen cilve1
çoh uzak balım yabaşka carrefourda yokmumuş
bilmem hızlandı sanki şimdi
ben maalesef yardım toplayanların paraları doğru kullanıp kullanmadığına inanamıyorum...
geçen kurban paraları toplayıp kurbanları kesmemişlerdi.. hem de hepsi..
somali fotolarını gördükçe içim bi acaip oluyo
restoranda tabağımda artanları paketletiyorum artık..
ya ısıtıp yemeklerin yanına ekliorum, işe götürüyorum veya o da olmazsa kedilere veriyorum...
bi de her yemekten sonra şükrediyorum.. isyan da ediyorum biyandan bu kadar adaletsiz olmamalı hayat diyorum...
kısacası bilemiyorum..
çatlama kuşumm şakaydıı
yaa bu kadar olur içime doğmuştu valla minikin teklifi az öncee
isanbula inşallah gelebilirsin cnm harika vakit geçiririz...:92:
ca ne holo ne yavvv başka karfurda yo muu kiiharamidere carrefour yakınsa oraya gidinca ojeler varmış orda hemde hololarda varmış kendimi düşünüyosam namerdim
2. resimdekinin daha kızılıhttp://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/301242-karamel-irlanda-kizili-bakir-karamel.html
oliş şuraya bak bakem dediğin renk bu mu?
bilmem ki tatlım...çoh uzak balım yabaşka carrefourda yokmumuş [/QUOTE
Onu bilmiyorum işte canım :97:
Ne güzel yapıyosun canım
Bende tüm saflığımla iyi niyetimle yollayayım diyorum :97:
açıkcası ben hayata tutunmak için cırmalayan ama yine de paraya çok ihtiyacı olduğunu düşündüğüm insanlara veriyorum sadece para.. o da kendi elimle direk eline veriyorum.. başka türlüsüne güvenemiyorum...
ca ne holo ne yavvv başka karfurda yo muu kii
2. resimdekinin daha kızılı
1. resim değil dediğim renk..
o daha bakır
cevahirdeki adil ışıkta çalışıyodu kız saç rengini sordum dediğim gidersek bakarızz :94:
culi kızz yoksun ki ortalıklardaa naberoliş özledim kız seni
tmm tatlişkoo iyi gecelerKızlar müsadenizle ben çıkıyorum :97: sirden sonra 2 saatim doldu daha fazla gecikmeden duşumu alayım :97: çantamı hazırlayayım yarın kankeytomun misler gibi yeni evinde ilk misafiri olucam inşallah
Çok öptüm sizi iyi geceler iyi uykular canakiler
benim motorum var bi kere hıhhhcevahirde adil ışık mı açıldı
ca =catrine arley
holoyu naf açıklasın
benimkinde araba olsa götürürdüde yok ki arabamız
culi kızz yoksun ki ortalıklardaa naber
güle güle cnmÖptüm çok kaçtım ben
ben de öyle hissediyorum cnm ama bunu değiştirmek elimizde..cnm arada gelebilirim genel de bnm geyik topiğindeyim arada buraya da geliorum ama kimseler olmuo ki eski günleri ne kadar da çok özledim önceden biz bölemiydik ki
güle güle cnm
ben de öyle hissediyorum cnm ama bunu değiştirmek elimizde..
hayat işte her şey oluyo...
ben de motorize şoförün olurum minik :82:bizimde arabamız olcak ki
araba alcaz, o da şoforüm olcek
kimse bir arada gelemio artık olişim