Geyikte yaparım, kariyerde :)

ayy sağol canım:KK16: inş inş oynarlar tabi:KK1:

sağol canım benim gerçi konuştum hepinizle ama olsun burayada yazayım didim:KK1:

inş minikim darısı başına:KK19:

inş o gün hemen gelirde sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz canım

geçmiş olsun olişim öksürük bi girdimi çıkmıyo
amaninn kimler de gelmişşş hoşgeldinn kuzucumm :KK16::KK16::KK16:

selam kızlar iyisiniz inş hepiniz:80:
selam fıstıım iyiyim ben senin nası gidiyo hamişliğinn :21:

neyse minikim ben çıkıyorum ayaklarıma kramp girip duruyo bide bu ilk hamileliğime benzemiyor hafiften bulantım var ve iştahım hiç yok oysa ilkinde ayu gibi yiyip duruyordum:KK1::KK1: şimdi bi lokmada tıkanıyorum gitmiyor bide çok halsizim nen evi p... götürüyor temizlikçi tutçam artık hiç kolumu kıpırdatasım yok naz yapıp duruyom benimkine olişim verdi taktikleri naz yap didi uzun zamandır yemek te yaptırmıyo benimki ne güzelmiş nen :KK9::KK9::KK9: dışarda yiyoz yadatanıdıklar iftara çağırıyo:KK37::KK37:

iyi yapıyosunn tatlımm :KK12: sen daha iyi bilirsin ama galiba 3. aydan sonra geçermiş diyolar bulantılar felan..

daha bebiş misminnacıktır az yesen de zararı yok ama etini sütünü ihmal etmemeye çalış sen yine de..

kadın tut fıstıım zaten ev boş gündüz ne kadar kirlenecek ki..

evet tembellik yapıp gezmek süper (aslında tembel değiliz :KK6: siz hiç hem işte hem evde çalışan adam gördünüz mü.. o zaman erkeklerin hepsi tembell hııhhhhh :KK20:)

arıcam seni kuşum öpüyommm cnmm muckkksss

hadi kızlar hepinizi çok öptüm nihandan haberler bu kadar her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsak:KK49::KK49::KK49::KK49::97:
kuzu bi netbuk edinsene benim gibi ben aldım penbiş bi tane 500 küsura minnacık bişi kuş gibi hafifcecik her yere götürebiliyosun...:KK17: daha çok gel diye diyommm muccckkkss

merhabalar iyi pazarlar kızlar
slm cnm nasısın

olalacığım benden sana öksürük için bi tavsiye ya andıç pekmezi içicen yada harnup(keçi boynuzu ) pekmezi
kalbimiz seninde az kalmış canım rezene falan içmeye başla sen. göğüslerinde krem yara olmasın ona özel kremler oluyo.
tmm cnm denerim mutlak sağolasınn

evet göğüsucu kremleri var doğumdan bi hafta önce sürmeye başlayın diyolar ben hediye etmiştim arkadaşıma

herkese iyi pazarlar dilerimm :KK16:

(bu arada alakasız olacak ama arkadaşım sonunda çıktı lohusalık depresyonundan.. 4-5 ay sürdü sanırım.. çok sevindim valla)

muccckkksssss :KK16::KK16::KK16:

pztesi gidicem cnm böyle olmucak..

ya ben sabah geldim, şapşallığımdan dolanamadım.. ekranın görüntü ayarlarını bozmuşum misminnacık olmuştu hiç bişi okunmuyodu.. denedim denedim bulamadım.. sinir oldum.. çıktım.. sonra kardeşim buldu nası düzeleceğini ben de koştum geldimmmm

Sen gelmişsin ama ben yoktum :KK43: :KK43:

nafcım bu arada kaçtır aklımda ama unutuyodum söylemeyi, imzanı çok beğendimm resmi deee

Sağol canımm :KK17: :KK16:

ayy sağol canım:KK16: inş inş oynarlar tabi:KK1:

sağol canım benim gerçi konuştum hepinizle ama olsun burayada yazayım didim:KK1:

inş minikim darısı başına:KK19:

inş o gün hemen gelirde sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz canım

geçmiş olsun olişim öksürük bi girdimi çıkmıyo

Benden hiç alıntı yapmamış :63: :63:

selam kızlar iyisiniz inş hepiniz:80:

Midem kötü benim yine yaa :KK25: :KK25: doktora gitmem lazım en acilinden :97: sende iyisin gördüğüm kadarıynan canım :KK53:

neyse minikim ben çıkıyorum ayaklarıma kramp girip duruyo bide bu ilk hamileliğime benzemiyor hafiften bulantım var ve iştahım hiç yok oysa ilkinde ayu gibi yiyip duruyordum:KK1::KK1: şimdi bi lokmada tıkanıyorum gitmiyor bide çok halsizim nen evi p... götürüyor temizlikçi tutçam artık hiç kolumu kıpırdatasım yok naz yapıp duruyom benimkine olişim verdi taktikleri naz yap didi uzun zamandır yemek te yaptırmıyo benimki ne güzelmiş nen :KK9::KK9::KK9: dışarda yiyoz yadatanıdıklar iftara çağırıyo:KK37::KK37:

hadi kızlar hepinizi çok öptüm nihandan haberler bu kadar her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsak:KK49::KK49::KK49::KK49::97:

Yap tabi kızım şimdi nazlanmıycaksında ne zaman nazlancaksın :KK53: :KK53:

Öptüm canım :KK16:

olalacığım benden sana öksürük için bi tavsiye ya andıç pekmezi içicen yada harnup(keçi boynuzu ) pekmezi
kalbimiz seninde az kalmış canım rezene falan içmeye başla sen. göğüslerinde krem yara olmasın ona özel kremler oluyo.

Keçi boynuzu pekmezi çok kötü kokuyo ya :KK25: :KK25:

herkese iyi pazarlar dilerimm :KK16:

(bu arada alakasız olacak ama arkadaşım sonunda çıktı lohusalık depresyonundan.. 4-5 ay sürdü sanırım.. çok sevindim valla)

muccckkksssss :KK16::KK16::KK16:

Çok sevindim arkadaşın için oliş :KK19: çabuk atlatmış :KK71:

ben casperi çok severdim :82: napıyım bugün çok mutsuz başladm güne :63:
sahurda su içmeyi unuttum ya :KK53: yatagımın yanına koymuştum sabah bi gözümü açtımkiiiiiii bi bardak su yanı başımda :KK53: içmemişim :KK37:
sen napıyosn canm nası gidiyo iş

ben casperi çok severdim :82: napıyım bugün çok mutsuz başladm güne :63:
sahurda su içmeyi unuttum ya :KK53: yatagımın yanına koymuştum sabah bi gözümü açtımkiiiiiii bi bardak su yanı başımda :KK53: içmemişim :KK37:
sen napıyosn canm nası gidiyo iş

Bende casper amcamın yeğeniyim işte :KK53::KK53: :KK60: dadluyumdur :KK12: :KK12:

Edit:carper yazmışım yaa ne o carper peyniri gibi hahaha :KK60::KK60:

Ayy o çok kötü oluyo bende unutuyodum eskiden :KK53: sonra büyük bir hayal kırıklığı oluyo tüm gün sanki hayatında su görmemişsin gibi su içmek istiyosun :KK60::KK60::KK60: ay nese susayım :KK17:

Ben napim canım işler sıkıcı hiç bitmiyo hep dön başa yapıyosun :97: aslında seviyorum muhasebeyi ama işime kimse karışmıycak :KK37:

Ben oruç tutamıyorum bu arada 3 gün tuttum 3. gün takla geldim tansiyon 18-14 oldu bıraktım orucu :KK59: ay bide şu sıralar midem sağolsun dalgalandı durulmuyo bi türlü :KK43:

Çok ağlak çiko gördüm kendimi :KK60: :KK60:

Aşk hayatın nasıl :KK23: :KK23:

Son düzenleme:
X