- 4 Aralık 2008
- 6.464
- 17
- 46
- Konu Sahibi minikdepresif
- #4.101
amaninn kimler de gelmişşş hoşgeldinn kuzucummayy sağol canım inş inş oynarlar tabi
sağol canım benim gerçi konuştum hepinizle ama olsun burayada yazayım didim
inş minikim darısı başına
inş o gün hemen gelirde sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz canım
geçmiş olsun olişim öksürük bi girdimi çıkmıyo
selam fıstıım iyiyim ben senin nası gidiyo hamişliğinnselam kızlar iyisiniz inş hepiniz:80:
kuzu bi netbuk edinsene benim gibi ben aldım penbiş bi tane 500 küsura minnacık bişi kuş gibi hafifcecik her yere götürebiliyosun... daha çok gel diye diyommm muccckkkssneyse minikim ben çıkıyorum ayaklarıma kramp girip duruyo bide bu ilk hamileliğime benzemiyor hafiften bulantım var ve iştahım hiç yok oysa ilkinde ayu gibi yiyip duruyordum şimdi bi lokmada tıkanıyorum gitmiyor bide çok halsizim nen evi p... götürüyor temizlikçi tutçam artık hiç kolumu kıpırdatasım yok naz yapıp duruyom benimkine olişim verdi taktikleri naz yap didi uzun zamandır yemek te yaptırmıyo benimki ne güzelmiş nen dışarda yiyoz yadatanıdıklar iftara çağırıyo
iyi yapıyosunn tatlımm sen daha iyi bilirsin ama galiba 3. aydan sonra geçermiş diyolar bulantılar felan..
daha bebiş misminnacıktır az yesen de zararı yok ama etini sütünü ihmal etmemeye çalış sen yine de..
kadın tut fıstıım zaten ev boş gündüz ne kadar kirlenecek ki..
evet tembellik yapıp gezmek süper (aslında tembel değiliz siz hiç hem işte hem evde çalışan adam gördünüz mü.. o zaman erkeklerin hepsi tembell hııhhhhh )
arıcam seni kuşum öpüyommm cnmm muckkksss
hadi kızlar hepinizi çok öptüm nihandan haberler bu kadar her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsak:97: